Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

a-deju: esti sigura k elisa n-are pe altcineva??? vezi k ii trebuie bani grei s-o cucereasca...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo23 spune:

Aelita, noi am avut voie cu doua bagaje a cate 23 kg/adult (deci 46 kg/caciula) plus un bagaj de cala de 10 kg pt bebe. Si noi inteleseseram ca e vorba de bagaj de mana pt bebe dar la aeroport ni l-au luat in cala. Caruciorul nu ni l-au dat in escala si nu ne-au luat taxe suplimentare pt el. Cu scoica am putut urca in avion dar ne-au luat-o si au pus-o la bagaje. Bebe a avut un patut al lui deci oricum nu ne era utila.
Ktrinel, am auzit ca e super zona in care stai. Ce bine ca poti sa ramai acasa pana in noiembrie! Bubu din pacate va tb sa mearga la gradi familial de la sfarsitul lui august. Nu iti spun ce inima am! Nici eu nu sunt incantata de ce gradi am gasit pt el dar n-am de ales. E tot la 7 cad. Saptamana viitoare incepem cu acomodarea la gradinita.
Dianarus, mii de scuze pt mesaj, nu stiu ce scenariu s-a creat in mintea mea obosita atunci cand am citit despre amicul tau. Sper sa nu se intample ce e mai rau cu el. Scuze inca o data!

Bubulica nu mananca inca paste. I-am dat o data din alea mici, in forma de fontitza, ca sa se invete sa apuce mancarea singur cu mana. N-a fost f incantat nici de gust, nici de textura, si am renuntat. Eu cred ca alea mai kakanii, WHOLE GRAIN, sunt bune pt micuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

aici toarna de rupe de vreo 2 ore...drept pt care Julia a baut laptele la 6jumate si a mai dormit pana la 9 jumate ...si eu pe langa ea ...asa da..mai zic si eu ...DOnia, tu ai venit cu ploaia????

aoleo, cam multi fulguleti cu febra...s=a racit vremea si la voi...de la asta o fi?

asiza, concediul de maternitate e 1 an platit 75% din salariul brut , care o fi ala, ca nu exista plafon.p-aici tot ce vorbesti de salat e brut, ca netul difera de la pers la pers in functie de unde te incadrezi la impozite, deduceri, asigurari, asa ca tot ce auzi de salarii e brut.
mai poti lua apoi 9 luni neplatite, dar nu prea ia lumea. la gradi ti-l ia de la 3 luni
eu zic sa schimbati repede patul ca in no-time o sa se ridice si nici nu o sa observi...

a_deju...pe buci zici??

bambo, bun venit si voua in cluubul umblaretilor!

aelita, drum bun in tara. nu stiu despre kg si bagaje ca inca nu am facut pasul asta...era cat pe ici ...dar am abandonat si bine am facut.

diana, uufff, bine...sper sa stea alea lipite.

Mergi la inceput

dodo, tu nu esti in maternitate? eu am iesit in iulie anul trecut pe medical si apoi a curs un an din ziua nasterii...asa ca sunt demult pe acasa...pe banii lor :) voi ati fost deja cu bebe in tara? unde ai gasit gradinita?
cred ca la paste trebuie in primul rand sa fim atente sa nu fie cu ou (intreg), nu?? apoi alea whole grain cred ca ar fi mai bune, chiar si pt noi adultii...dar sincer, cine da cereale la bebe, ce rost mai are sa ii bagi si alt fainos? plus daca dai si deja orez...parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Salutare!
Va scriu de la calculatorul propriu, de pe scaunul propriu, de pe tastele proprii, si nu stiti cat de bine e, cat de dor mi-a fost de casa, "home, sweet home" n-a insemnat niciodata mai mult!
Am o mie de povesti, incepand de la cele frumoase si terminand cu cele de groaza datorate slujbasului sau afaceristului romanesc. Ieri, ziua calatoriei, a fost o zi plina si grea, noroc ca noi am fost sanatosi, ca altfel o luam razna. Pe scurt, va spun doar ca datorita unei idioate din Otopeni am ajuns ca in Amsterdam sa umblu cu capitanul de zbor prin aeroport (si ce imensitate de aeroport!) sa imi caute caruciorul lui Cristinel. Eu am sarit la gatul intregului echipaj de la KLM, am vrut sa ii acuz pe toti de lipsa de profesionalism, ca sa se lamureasca de fapt ca idioata din Otopeni a facut o munca atat de temeinic proasta incat de abia in Toronto am gasit caruciorul dupa vreo doua ore de cautare.
Iar ziua de ieri am inceput-o din plin prost cu o alta cearta si 120 de dolari pierduti din cauza masinii pe care am inchiriat-o, ca nu cumva sa am regrete sa plec din tara.
In fine, zborul in sine a decurs bine, chiar daca pe ansamblu ziua de ieri a fost de cosmar. Copiii au dormit aproape tot timpul, Roxana s-a mai uitat la televizor in prima parte, dar Cristi a dormit din clipa in care l-am pus in cosul din avion pana cu vreo 20 de minute inainte de aterizare. Normal ca eu l-am pazit, am vazut vreo 2 filme, dar n-am dormit mai deloc asa ca acum sunt zombi, pentru ca azi noapte copiii au decis ca 4 ore de somn sunt suficiente si au dat desteptarea pe la 5 dimineata, dupa ce ne culcasem pe la ora 1 (multumesc din nou idioatei din Otopeni!).
Maaama, am impresia ca se cam inclina monitorul, parca sunt in avion cand se pregateste de aterizare! Va vine sa credeti ca in ultimele 55 de ore am dormit cam 11? Din care vreo 2 ore pe bucatele in masina si avion? Sunt chiauna, si mi se infunda si urechile. Ce frumos, parca zbor! De fapt daca nu m-ar durea mainile si spatele atat de tare de la purtarea lui Cristi pe brate prina aeroporturile lumii (multumesc din noi idioatei!) as putea crede ca acum visez.
Va pup ca s-a trezit ala micu', mai viu eu.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Donia, bine ati revenit! te lasam sa te dezmeticesti...apoi incepem ofensiva :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

nu,nu.....nu-i tb motanului bani....!!!!!!k stie mami a lui sa faca papa bunaaaa!!!!m-am scos !!!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo23 spune:

Ktrinel, bine ai facut ca nu te-ai incumetat la drum cu Julia. Noi am fost cand Bubu avea 4 luni si nu ne-a obosit avionul cat drumul cu masina de la Bucuresti. A fost un trafic infernal.
Bine ca am supravietuit, vad ca si Donia a scapat . Nu stiu traseul Aelitei dar poate are noroc si ea si scapa :).
Gradinita ns este in Ile Perrot. Cat despre concediul de maternitate...e mai mult de povestit. Daca vrei, iti scriu pe privat.
Si eu zic fara ou la paste. Eu ii dau cereale dar as vrea sa mai diversific, sa nu-i stea astea in gat la un moment dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

despre mese, pt mamicile care dau numai 4 mese/zi.

care sunt orele? cum faceti sa-si ia necesarul de alimente in 4 mese? eu nu mai reusesc sa-i dau ziua decat 4 mese, uneori bea si lapte noaptea (sa zicem asta ar fi a 5-a). de vreo 2 sapt de cand mananca iar si-a redus mesele la 4 si cantitatile la max 150g de piure. macar laptele e la peste 200.

ca sa exemplific, meniul zilei de azi:

03.30 - 210ml lapte (asta nu e mereu!)
07.30 - 240ml lapte
12.30 - piure de legume+vita
16.30 - piure de fructe+branza (desert vreo 5 l-ite de iaurt)
21.00 - 270ml lapte

sa-i dau dimineata cereale in loc de masa aia de lapte? fructe la 7.30 parca nu merge...

sfaturi, pareri? please...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

pai bine mai madaluta, nu stii ca dragostea trece mai intai prin stomac??? pai sa punem noi "materialu'" inainte????... ntz ntz ntz... :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput