Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 16
a_deju spune:
fac fac fac!!!! (cititi si voi in engleza)... luly... imi crapa obrazu' de rusine de vaca mare ce sunt... imi cer scuze de o mie si un milion si un catralion de ori... am enumerat de nush cate ori pe degete fetele din constanta, si eram convinsa ca am anuntat pe toata lumea... scuze scuze scuze scuze de o mie de ori scuze!!! e numai vina mea, si juuuuuuuuuuurrrr pe cel mai inflamabil rosu ca nu e nicio conspiratie la mijloc, ci pur si simplu dobitocenia subsemnatei...... iertaciune!!!!!!! 

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dianocica spune:
d s a trezit de n ori azi noapte
. nu stiu cer are. acum il apuca plansul din orice. e super marait 
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
sbogdana spune:
mamici si fulguleti
Multumim tututor pentru urarile de sanatate
Noi suntem mai bine, Zara nu a mai facut febra de sambata dimineata si se comporta normal in afara de mancare, dar asta e problema veche de vreo luna; dar inca nu suflu usurata, ca episodul de sambata a venit dupa o zi de pauza;
Noi azi suntem invitati la o aniversare de un anisor; Oare e vreo problema daca mergem pentru habar n-am ce Zara a avut?
Dianocica poate o fi al 7 dintisor; sper sa-i treaca repede; e asa de greu sa-i vezi plangand si suferind; ce frumos se joaca D cu tati lui
Ralumat Condoleante pentru socrul tau; Dumnezeu sa-l odihneasca in pace
Dianarus78 Sanatate multa prietenului vostru
Am vazut si poze frumoase de la malul marii ;
revin mai incolo, poate si cu niste poze, ca Zara trage de mine acum
lizzy spune:
roxanica, nu-i dau supa lichida, tot piure este, dar nu pun decat legumele ce se pun la o supa - morcov, patrunjel, pastarnac (astea 2 f.putin), carne de pui si paste fainoase (astea cred ca se pot inlocui si cu orez). iese dulce ca o supa. varianta legume combinate, in care pun si cartof, dovlecel, ardei, conopida (sau ce am prin camara...) o fac cu carne de vita si o termin cu un pic de suc de rosii (bulion de casa) si iese... ciorba. n-am ajuns inca la 2 feluri la o masa! mai devreme de 1 an si ceva nu cred...
teutz, reteta de sos de rosii: rosii f.coapte, sa fie cat mai dulci, date prin sita, iese numai sucul, il pun la fiert, il fierb mult, sa se ingroase, adaug un strop de ulei, un strop de faina (alba de grau, deci... gluten!) dizolvata in apa si gata. dupa 1 an adaug si un pic de zahar. asta, in combinatie cu piure de cartof, merge si cu ficat de pui (inca nu-i dau ficat) si cu orice carnita.
ktrinel, peretii or fi din caramida, dar sunt dati in vopsea lavabila. ce adezive am avut la vechiul apartament, la bloc, s-au prins asa bine ca atunci cand ne-am mutat si le-am dat jos... ca am lasat si mici gaurele in vopseaua lavabila...
dianocica, vreo masea.. vreun canin... exagerez si eu, ca inca nu e vremea... mai sunt inca 2 incisivi de iesit, nu? who knows...
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
dianocica spune:
caninul din dreapta sus e super umflat, cam pana la jumatatea drumului
saracul meu copil....
de abia a adormit, de fapt a adormit de ceva timp dar de abia acum m a lasat s o scot pe tzi....mooor cand il vad asa chinuit 
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
asiza spune:
Sal'tare...
Dianocica, nici noi n-am dormit mai deloc. Denis a plans, marait, s-a trezit de n ori azi-noapte...cred ca e de vina un alt dintisor. La 3 noaptea nu mai puteam. I-am dat Panadol si a dormit pana la 9.00. Pupici.
Ktrinelule, si al meu e descult...adik are niste chestiute, da', vorba ta, sa-i tina de cald mai mult. Acuma vreau sa-i cumpar niste pantofi sport, dar in acelas scop, adik sa-i tina de cald cand ploua sau e mai rece...
Roxanica, deocamdata si noi prestam doar piure de legume, nu supica...mai incolo sper sa accepte si supica, dar nu ma grabesc si daca nu i-o placea, foarte bine din partea mea...(desi noi bagam supe/ciorbe la greu)...
Dianarus, nu e cam devreme pentru paste fainoase? Intreb si eu ca m-am gandit la supica de taitei, dar cred ca o aman pana dupa 1 anisor!...in leg cu medicul ala homeopat, nu stiu daca se ocupa si de copii, dar da-i un tel si intreaba! Pupici...
Mamaana, sa-ti traiasca sotiorul! 
Carla, te asteptam mai des! 
Alexandra, 
Sbogdana, multa sanatate Zarei! 
Ktrinel, cat e concediul de maternitate la voi? Si cat va plateste?
Aelita, drum bun si poate ne mai dai vesti despre voi si din Romania, asa din cand in cand! 
Am una bucata copil marait, asa ca merg...poate vrea sa doarma...saracutul ca azi noapte a suferit! Pupici...mai vin io...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dianocica spune:
dupa o ora in care a cerut tzi -la molfolit, nu pt lapte- de vreo 4 ori...
..l am pus in carucior. si s a linistit imediat....acum doarme acolo. normal ca acum nu pot eu sa ma culc cu el in carucior dar decat niciunul...
asiza cum reusesti sa gandesti noaptea? eu sunt teleghidata. il iau (sau, mai nou, ii dau un cot lui alex sa se duca sa l aduca in pat), il pun la tzi. ma trezesc dupa un timp (variabil, de la noapte la noapte..), ma sperii cand il vad langa mine, il pun la el in pat. la soacra cat am stat a dormit cam toate noptile cap-coada si m-am cam dezobisnuit de drmuri noaptea...of, tre sa ma concentrez un pic la noapte, sa vad cum o rezolv.
diana si david 03.12.06
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by dianocica
dupa o ora in care a cerut tzi -la molfolit, nu pt lapte- de vreo 4 ori.....l am pus in carucior. si s a linistit imediat....acum doarme acolo. normal ca acum nu pot eu sa ma culc cu el in carucior dar decat niciunul...
asiza cum reusesti sa gandesti noaptea? eu sunt teleghidata. il iau (sau, mai nou, ii dau un cot lui alex sa se duca sa l aduca in pat), il pun la tzi. ma trezesc dupa un timp (variabil, de la noapte la noapte..), ma sperii cand il vad langa mine, il pun la el in pat. la soacra cat am stat a dormit cam toate noptile cap-coada si m-am cam dezobisnuit de drmuri noaptea...of, tre sa ma concentrez un pic la noapte, sa vad cum o rezolv.
diana si david 03.12.06
De 3 nopti la fel patim si noi. De pe la 2 se foieste, se trezeste si nu mai vrea decat tzitzi. O pun langa mine se trezeste si iar vrea tzitzi, azi noapte l-am trimis pe sotzu in camera cealalta sa incapem bine amandoua in pat. Spre dimineata adoarme pana pe la 9-10. cred ca ne pregatim si noi de urmatorii dinti.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada
asiza spune:
Copilu' doarme ca era rupt si adormea cu nasu'-n jucarii daca nu-l luam...asa ca...Poze recente cu si despre noi :)
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dianocica spune:
quote:
Originally posted by asiza
Copilu' doarme ca era rupt si adormea cu nasu'-n jucarii daca nu-l luam...asa ca...Poze recente cu si despre noi :)
era sa pic cand am vazut prima poza.... foarte tare. mama si frumusel fooooc denis asta.... nu i ai coborat inca salteaua? mie mi a fost tare frica, de cand a inceput sa se aseze in fund. adevarul e ca ma cam cocoseaza treaba asta cu pusul si luatul de cand sta jos...iar mi am adus aminte ca ma doare spatele..
nu exista icon cu baba cu genunchii tremuranzi?diana si david 03.12.06