Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by asiza

Copilu' doarme ca era rupt si adormea cu nasu'-n jucarii daca nu-l luam...asa ca...Poze recente cu si despre noi :)

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

super pui de morosan!!! frumuseeeeeell si grasuneeeeel... sa va traiasca!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Ieri a facut Antonia "primii 2 pasi" singurica mai spre seara a mai facut unul
deci am fost ocupate ieri
Azi am incercat si noi iaurtul "campina" combinat cu banana si cereale
deocamdata i-a placut sper sa nu avem nici o reactie

Am vazut pozele de la mare cu intalnirea de fulguleti care de care mai frumosi

Dianarus-imi place meniul vostru

Ktrinel-incaltari avem dar nu din alea pe glezna si rigide,nici nu cred ca-i voi lua din alea dar mai vedem oricum acum sta mai mult fara papucei

Roxanica-nici Antonia nu papa supica-lichida chiar si eu aveam asta

Dianocica-cred ca sunt alti dintisori si la noi e maraiala la greu se trezeste noaptea plangand de nu mai pot sa o linistesc

Asiza-ce scump e Denis morosan

Alexandra-concediu placut

fug sa pap ceva

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

dianocico... ia iesi cu apa plata la intampinare (..ca cu altceva nu ne sta bine fix de luni..) sa sarbatorim alea trei stele :)) da' cand le facusi bre??? acu' doua zile, sa mor de nu, mai aveai (putin, ce-i drept..) pan' la o mie juma'... si-acu', hopa, douashopt in plus... hai sa-ti traiasca :) nu-ti faci si tu niste suvite la id, ceva..??? :)))))

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by a_deju

dianocico... ia iesi cu apa plata la intampinare (..ca cu altceva nu ne sta bine fix de luni..) sa sarbatorim alea trei stele :)) da' cand le facusi bre??? acu' doua zile, sa mor de nu, mai aveai (putin, ce-i drept..) pan' la o mie juma'... si-acu', hopa, douashopt in plus... hai sa-ti traiasca :) nu-ti faci si tu niste suvite la id, ceva..??? :)))))
lasa apa plata...creca scot biciu'....pai de 3 zile tot bat cu deshtele n masa doar doar o vedea cineva....mare suparare.... suvitze nu servim ca folosim mozillu care da ignore la d'astea...el e mai barbat de fel si nu vede nimica...

AMR-u' se cam duse...donia lasa recuperatul, hai direct cu povestitul...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Reveniram pe baricade...
Deci: am facut ieri intrerupere de sarcina. Asta dupa 2 ecografii la 2 dr. care au recomandat-o.Fizic nu a fost mare lucru, dr. s-a miscat super repede, am simtit injectiile de anestezie si un pic dupa aia, suportabil totul. La jumatate de ora dupa am plecat acasa. Se pare ca nu am facut nici o reactie adversa, mi-a dat sa iau antibiotice 5 zile...pana acum am dureri de burta si niste scurgeri, dar totul in limite normale.
Psihic...a fost oribil, nu zic mai mult fiindca va puteti inchipui! Sper sa-mi treaca ...in tot cazul ...azi mai am voie sa plang, de maine trebuie sa ma intorc la munca si sa zambesc frumos la clienti!
Citesc din urma si revin!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Sunt disperata...azi noapte s-a trezit la 2 in plansete...ardea tare...i-am luat temperatura...avea 38,5...i-am dat nurofen...nu a dormit pana la 6 dimineata...ma bucur macar ca a mancat 150 ml laptic si niste mar ras...pare destul de vesel...avea acum 20 minute temperatura 37,4....numai maine putem merge la medic...pediatra e plecata din localitate!
Cred ca ma urmareste ghinionul...acum cand mai avem cateva zile pana la plecare.......oare se poate sa fie de la dinti?Nasul nu-i curge si nu tuseste!
Daca nu-i trece s-a dus concediul nostru.......m-am saturat de atatea probleme!!!!!!!!!!!!!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Alexandra, pai daca avea deja 37 inseamna ca Mark oricum e spre bine. In tot cazul mergi si maine la pediatra si curaj...nu o sa va stricati concediul...o sa fie bine, ai sa vezi!
Felicitari pentru plimbareata Antonia de Bambo si pentru Alexuta de Carla. Pana acum e clar ca e asa cum se zice...fetele sunt mai precoce decat baieteii...dar recuperam noi mai incolo!!!
Ralumat, condoleante pentru socrul tau, nu stiu ce altceva sa mai zic!
Tre sa fug ca s-a trezit Rares...revin!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

buna fetele!
nu stiu dk ajuta la ceva dar si Elisa a avut trei zile febra,dadeam nurofen la 8h si tot facea,fara muci,tuse,rosu in gat,mancat normal,etc.pana nu am dat si panadol alternativ nu a trecut.concluzia....nici pana azi nu stiu de ce a facut febra zilele alea.
RALUMAT sincere condoleante !

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

danutz...

alexandra, sanatate multa si sa treaca repede, sa puteti pleca, sa va relaxati nitel

donia, gata, vb dianocicai, hai.. la raport!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dianocica vreun dintisor ??
dai cu gel calmant? desi..cred ca nu prea e cine stie ce la dureri.
roade ceva? eu i-am luat si niste jucarele cu nu stiu ce lichid,si se baga la frigider.roade la ele.

quote:
nu exista icon cu baba cu genunchii tremuranzi?

bogdana,daca nu mai are febra,banuiesc ca nu are nimic contagios...Sau vezi ce zic si fetele,dar cred ca e ok daca mergi,si eventual o tii un pic la distanta de copii,adica nu ii pui botic in botic
asiza,merci !! in Romania nu stiu daca o sa am de unde sa intru pe net,dar poate asa o fuga gasesc eu.
vad ca si voi va chinuiti cu dintisorii!
chiar,putem sa dam panadol seara,pt dintisori,sau nu e voie?pe el scrie si dureri usoare.
noi am scapat pana acum,nu urla,nu face febra,maraie asa din cand in cand dar nu mai mult ca atunci cand ii era somn sau foame...se trezeste tot cam la fel,bea apa si adoarme.dar poate e usor la primii dinti,si apoi ..
bebinuta opaaa,vin dintisorii! vrea suzeta?ca a mea roade acum la ea mai tare ca niciodata,ii pun 2-3 in patut,si e cu una in gura,cu una in mana..
asiza hehhe vazut poze cu oshenii!
bamboleta
quote:
Ieri a facut Antonia "primii 2 pasi" singurica mai spre seara a mai facut unul
oaaaaaaaaau!!!!!nu pot sa creeeed!! mama ce a crescut !! felicitari!

danutz,draga mea,imi pare tare tare rau ca a trebuit sa treci prin asta !! Refacere rapida!!!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

S.

Mergi la inceput