Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ralumat-imi pare rau de tragedia prin care trece familia voastra ! dumnezeu sa-l odihneasca pe socrul tau !
imi pare tare rau...era atat de tanar...si sa mori asa de-odata!

dia-plec miercuri.merci!
dodo23-eu fac legumele cu piept de pui ,fierte,si le scurg bine bine,deci fara pic de apa.le fac cu mixerul(blender sau ce aveti),si apoi eu le mai dau printr-o sita,dar nu e neaparatnevoie,se face bine si asa ! si ramane aproape ca la borcanase.date prin sita,si daca au si un pic de ulei ,raman ca la borcan.
secretul e sa fie bine scurse.
eu am reusit sa fac ca la borcan,dupa cateva incercari,pt ca din borcan mananca o treime,pe cand din ce fac eu,mananca un borcan,ii place mai mult.ca daca era invers,atacam borcanele !!!
bambo,merci!maiam nitel si zbor.miercuri.
bebinuta
felicitari pt primul dintisor!
dianarus sa speram intr-un miracol...au fostmulte cazuri cand au iesit din coma.ne rugam in continuare pt el!
ALEXANDRA,sper ca esti mai bine!

am vazut pozele cu frumosii de la intalnirea pe malul marii !

dianamizzi cica ar fi un truc cu dat apa in loc de tzitzi,si ca nu s-ar mai trezi doar pt apa,dar daca e ca a mea sa ii placa muuult apa,ar insemna ca ii faci un bine.adica ei ii place mai mult apa decat orice,bea de zici ca nu a baut toata ziua.si noaptea,da capul pe spate si trage din apa cu zgmot.deci se trezeste special sa ii dau apa.
a mea nu a mai vrut ea sa suga,dar se trezea,nu voia tzitzi si i-am dat apa si bea de rupea.
asa ca pana la urma e posibil sa nu faci nimic cu apa,adica tot te trezesti,tot ii dai ceva si stai pe langa ea...
da, dai medicamente cu lingurita, e posibil sa o refuze apoi.da cu seringa sau nu stiu cu ce..
marani,cum mai sunteti?
dianocica mi-l imaginez pe D. cum se distreaza cand va jucati cu el! deja intelege multe!
ruxandra
,chiar azi m-am uitat pe poze cu Grigore si cu tortul,din alea vechi.
bine ai revenit! vad ca esti bine la munte!!hahaha ce de treaba e mama Monicai !!!!
carla-ce probleme aveti??????
roxanica eu nu dau supa,doar piureuri de legume cu carne.lapte cu cereale.fructe.apa.

am fost la un râu, o ora cu masina,am stat un pic la plaja,fata sub umbrela,am mancat toti,si a inceput ploaia: strange repede tot si fuuugi acasa!
am stat o ora,pt doua ore de drum.dar a fost frumos.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Am pus si explicatii la poze pt cine n-a inteles din prima. Asa ca poftiti va rog la Intalnire DC la malul marii.

Flore, da, i-am cuplat...intalneala a fost dupa, e adevarat, dar stai linistita, pai tu crezi ca il lasa Kara pe Dani? Si eu ma risc asa, daca intra Laura pe aici si ne prinde? Si, de fapt si de drept, Karina numai il cerceta pe Serban, ca sa ii spuna Alessiei la intoarcerea acasa ce si cum...

Si... ati vazut, fetelor, ca se poate??? Pai Flore nu vrea, dom'le, la mare, si pace (si cand ma gandesc ca sunt atatea mamici pe aici care tanjesc )! Cica sa mergem noi la Timisoara... Venim, sigur, ca e unul din orasele preferate ale lui mami...

In alta ordine de idei... Madaluta, asteptam si pozele tale, ca A_deju ne-a facut de rusine si a lasat aparatul acasa... Constantencele mele, cam rusinica sa ne fie, trebuie sa asteptam sa vina fetele din alte colturi ale tarii sa ne mai vedem si noi...

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a IX-a

Poze Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Luciaro, foarte frumoase pozele de la malul marii! Ce de bebei umblaciosi si scumpi si ce mamici faine!
Ruxandra, bine ai revenit! Distractie placuta in continuare la munte! Super program au flacaii tai! Bravo!
Alexandra si spor la facutul bagajelor!
Carla, sper sa se rezolve problemele cumnatei tale.
A_deju, multumim pentru retete! Ai idei super! Punem si noi in practica.
Dianarus, mi-am notat si eu “noutatile alimentare”. Spune-mi, te rog, cum faci sosul de rosii pentru bebe? Doar le fierbi si le blenduiesti sau cum?
Ktrinel, pantofiori cu talpa mai tare o sa-i iau cand va incepe sa mearga bine, dar inca nu stiu ce si cum, ma mai documentez. Acum are doar o pereche de sandale din carpa pe care i le-am dat de vreo doua ori.
Roxanica, eu nu-i dau supa Alexiei, doar piure. Nu i-am dat niciodata supa.
Aelita, calatorie placuta spre Romanica!

Noapte buna, mamici si copilasi iubiti!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

frumoase pozele pe malul marii
mi s-a facut un dor de mare... sper sa ajungem la anul si noi pe acolo (mai ales ca sora mea e in Constanta)
pe vremuri (eheheeeiii ce de mult era acum 10 ani) se spunea ca pana la 3 ani copilul sa poarte incaltaminte care sa-i tina glezna, nu de alta, dar sa nu cumva sa si-o suceasca, fiind mic si alergand mult; lui Tudor stiu ca ii gaseam sandalute din piele cu bareta peste glezna si cu o bareta in fata sa-i protejeje degetelele (tare bune au fost) la un singur magazin prin piata Unirii in Bucuresti; aici inca nu m-am uitat sa vad ce fel de incaltaminte exista pentru bebelusi pentru ca deocamdata numai se ridica in picioare, nu si pasesc (dar cred ca nu mai au mult)
ieri a fost ziua lui Mihai al meu, am sarbatorit in familie si ne-am simtit foarte bine; mai am tort (facut de mine), asa ca va invit...
am inceput sa le dau fetelor galbenus de ou, carne de curcan, branza de vaci, iaurt, maine o sa incerc brocoli sa vedem daca le place

pe toate

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

lucia,am vazut din nou pozele,si chiar ca mi-au placut si mai tare acum,cu comentarii,am inteles si eu mai multe.
mirona,Kara seamana din ce in ce mai mult cu tine.dar si cu tati .
teutz,mercic!

Fetelor,nu v-am intrebat !!!!
am auzit ca in tara ploua si e frig.
vad si in poze ca sunteti cu maneca scurta,bebeii cu strampi,pantalonasi...
dupa caldurile care au fost...
Ca sa stiu si eu cam ce haine luam si pt noi si pt Sofía.
Stiu eu ca in principiu si groase si subtiri,dar cum avem limita la bagaje,sa stim cam spre ce tind,spre mai multe subtiri sau spre mai multe groase.
Mai ales la ea ma gandesc ca le schimba asa des...
Vazand-o pe Rianna in poze,m-am gandit la strampi,ultimele perechie pe care i le-am dat au ramas sigur mici de cand aici este foarte cald...Asa ca trebuie sa ii cumpar,sa nu uit.
Aveti idee cum o sa fie timpul dupa 8 august?

Ajutati-o pe Sonia

S.

Mergi la inceput

mamaana-cred ca am scris in acelasi timp.
pup fetele mancacioase si LA MULTI ANI pt tati MIHAI !Sa fiti fericiti!

Ajutati-o pe Sonia

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Noi suntem bine. Punct. Cumnata in vizita. Punct. Vizionat super poze. Punct.

Va pup pe toate. Punct.

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Ralumat imi pare rau pt pierderea suferita. Condoleante.

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo23 spune:

Condoleante pt cei dragi pe care i-ati pierdut, Ralumat si Diana!

Ktrinel, eu stau in Montreal. Tu? Ai gasit gradinita pt fetitza? Stiu ca nu e usor sa gasesti un loc.
Eu nu-i dau papuci lui Bubulica inca. Prefer sa invete sa mearga fara incaltaminte. Mai tarziu stiu ca ar trebui luati papuci care sa le sustina glezna.

Dodo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dodo, eu stau in Brossard. am un loc sigur ca o gradi in mediu familial cu 7cad pe zi pe IledesSoeurs (acolo am stat inainte) dar caut in zona mea ca sa nu fim nevoiti sa trecem podul pt asta...oricum eu il trec ca lucrez in centru...acum sunt in maternitaty leave pana la sf lui noiembrie.
tot ce am mai vazut in mediu fam pana acum m-au dezamagit...tu ce o sa faci cu Bubulica?

diana, am o mare emotie sa nu cumva sa nu stea alea pe pereti, ideea mi-a venit mai tarziu cand mi=am amintit de peretii de caramida/bca din tara..aici sunt din rigips si prinde altfel..poate aveti noroc sa nu o ia ramele la goana..daca nu, le lipesti pe altceva, gen mobilier...etc

multumesc celor care mi-ati raspuns la tema cu incaltamintea...credeam ca doar eu tin copilul descultz :))

Mergi la inceput