Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 14
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
asadar,ca o tema: cum/cu ce/de ce/cand incaltati copii cu pantofi tari?
Ktrinel, eu inca nu am papucei pt Ada. Am avut in primavara 3 perechi de panza, dar acum nu am. Eu nu gasesc util a pune papuci in picioarele bb-lor care nu merg. Referindu-ne la cei ce merg, la noi inca se spune ca ar trebui cu glezna inalta, dar nu m-am hotarat inca ce voi face. Voi incerca pentru inceput doar varianta desculta.
Si la toamna ii voi lua papucei de mers afara, caci sper ca vom face si noi pasi pe atunci.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada
lizzy spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Dianarus, cu ce gusturi noi il incanti pe Marc??
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
noutati alimentare in ultimele 2 saptamani:
1. mamaliga cu branza si iaurt;
2. piure de cartof+sos de rosii+carne
3. piure de spanac+broccoli+branza+galbenus
4. supa de morcovi+pui+paste
5. legume combinate+vita+suc de rosii+1 l-ita smantana
6. mar, para, piersica, nectarina obligatoriu cu branza (cam astea le accepta dar nu goale)
ce mai vreau sa incerc in urmatoarea luna:
pilaf de orez cu legume si pui; piure de broccoli cu morcov; piure de conopida cu lapte si galbenus.
nu toate sunt f.ok la varsta lui, vezi paste, smantana... dar am vrut sa-i testez un pic gusturile. unele le-a papat mai cu placere, altele nu...
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
Dia1609 spune:
ktrinel, era pt poza
.. glumesc, dar perdeaua e ridicata sus, nu ajunge la ea, florile sunt ciumpilite toate si saptamana asta le mut definitiv pe toate la maica-mea (ca e deja periculos, o floare a tras-o jos la 2 cm de capetele noastre, ca sa nu mai zic ca baga in gura frunze sau pamant dc nu sunt cu mana pe ea 2 secunde), iar cartile din biblioteca sunt o adevarata distractie si reprezinta o ocupatie de jumate de ora demna de luat in seama: adica in fiecare zi da jos din biblioteca 2 randuri de carti si le duce in mijlocul sufrageriei, unde le rasfoieste/rupe f concentrata ... deci, e o chestie f buna ca are o ocupatie datorita lor... vad ca inca nu si-au pierdut interesul
... cea mai mare parte a cartilor sunt in dulap cu usa, dar astea efectiv nu mai am unde sa le pun, nici daca as vrea, dar deocamdata nu vreau
... si in rest, taifunul trece pe la noi de cateva ori pe zi, cand am senzatia ca a explodat ceva la mine in sufragerie. acum am reusit sa eliberez camera ei de canapeaua care era acolo si e f mare si goala, are numai patut, masa de infasat si dulap .. zilele viitoare voi lua covor acolo si voi asigura sertareale (pt care are o mare pasiune mai nou)si voi pune colturi si va puteasta acolo in mai mare siguranta decat in restul casei, ca nu preaare ce sa se intample, decat sa se dea cu capul de perete -doamne fereste ![]()
editeza sa zic ca cel mai nashpa e cu tv ul ca asa se catara pe el de parca vrea sa-l traga pe ea... si sincer nu am unde altundeva sa-l pun ca sa nu mai aiba acces la el... ii mai blochez accesul temporat cu cate o jucarie mare - zic temporar, pt ca la un moment dat se prinde si o da la o parte ... alte solutii pt tv nu am... decat sa ne mutam cu joaca in camera ei...
Dia
de
Oana 29.11.06
Dia1609 spune:
diana, mamaaaaa, ce mai varietate la meniul vostru... of, copilul meu nu e asa deschis la gusturi noi... acum am incercat iaurtul campina cu piersica si biscuiti si a fost bleah ... zic mersi ca mi-a acceptat branzica din lapte praf cu fructe si biscuiti... cat despre ce vorbiti voi acolo, noi vom ajunge sa mancam probabil pe la 3 ani, dupa cum evolueaza lucrurile :(
ktrinel, deocamdata nu i-am luat pantofi pt mers ca toti ortopezii zic ca e cel mai bine sa invete mersul in talpa goala, si am noroc ca e vara si putem face chestia asta... in concluzie, toata ziua umbla prin casa desculta... dar curand tb sa-i cumpar si eu, pt ca ii va trebui sa umble si pe afara .... adica deja de mult ii tb sa umble pe afara, dar deocamdata am tot fentat-o, in primul rand ca nu ma vad tinand copilul de 8 luni de maini si impingand la carucior, si in al doilea rand ca eu nu am sustinut-o deloc pana acuma sa mearga, ea merge singurica tinandu-se de canapea, patut, perete, etc, si chiar singurica a facut 3 pasi o data ... dar trebuie sa ma gandesc si eu serios sa-i iau papucei ... stiu ca tb sa fie de piele, talpa un pic mai rigida si sa sustina glezna, dar n-am aprofundat subiectul, ma interesez in curand si-ti spun si tie :)
Dia
de
Oana 29.11.06
a_deju spune:
cuuuuuuuuum????? de la 17.48 nimic????? nimeni??? nu pot sa cred.... R U S I N I C A!!!!!!!!!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dianocica spune:
incaltari moi, cat mai tarziu posibil, acum nu are nici macar o pereche. ba da, niste sandalutze pt ros
. eu una nu pasesc deloc bine daca am ghete stranse pe glezna. si eu stiu sa merg
. ma indoiesc ca ma va convinge cineva sa i dau lui....
dianarus imi place 'titulatura'
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
Ktrinel spune:
scumpe la vorbe astazi...
noi am introdus si spanac si sfecla rosie. primite cu satisfactie.
diana, zvonul e ca ramele tale sunt pe drum..acu, viteza nu o pot aprecia...cert e ca au trecut oceanul ...uraaa :))
lizzy spune:
quote:
Originally posted by dianocica
dianarus imi place 'titulatura'
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

mai mult ca niciodata, asta simt... sunt o femeie implinita, ma simt de-a dreptul privilegiata... am facut doi copii frumosi si-i multumesc lui Dumnezeu ca mi i-a dat sanatosi. de acum nu-mi ramane decat sa ma bucur de soarta noastra fericita. so... "the best is yet to come" !!! ceea ce va doresc la toate!

Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
scumpe la vorbe astazi...
diana, zvonul e ca ramele tale sunt pe drum..acu, viteza nu o pot aprecia...cert e ca au trecut oceanul ...uraaa :))
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
ramele mele au si plecat din sibiu! am uitat sa-ti zic... maine ajung in mures. si maine seara pe peretii camerelor lui ianis si marc! de-abia astept! maaaama ce incantat va fii ianis sa-si descopere noua lui camera (proaspat amenajata) cu toata armata lui winnie tronand pe perete, deasupra patului
multumesc frumos!

Marc (17.12.06) si
roxanica2006 spune:
Chiar asa : ce se intampla cu noi de suntem atat de scumpe la vorba?? Sper ca sunt de vina concediile, nu o oarecare lipsa de interes ori blazare...
Dianarus, foarte variat meniul vostru, bravo lui Marc cel din nou mancacios! dar, de ex, supica de morcovi cu pui si paste o faci asa supica -supica?? Lichida adica? Sau tot piure?
Chiar ma gandeam ca eu nu-i dau lui David supica, decat piure de legume si carnita. initial am refuzat sa-i dau supa tot din binecunoscutul motiv ca e pirpiriu si sa nu-i umplu stomacelul cu apa chioara. Dar acum ma gandesc ca un om normal mananca la pranz supica si apoi piure cu ..carne, nu? plus ca supica e buna si la stomacel, tranzit, etc. Sau mai au vreme destula micutzii sa ajunga la un meniu asa complex?
Am mai vorbit cu niste prietene care au bebei asa mici si spuneau ca le mai dau supica de fructe (mar, visine).
Buuuuuuuuuun.
Deci Intrebare intrebatoare : voi le dati copiilor supa??Supica lichida, nu piure.
Editez ca se strecurase o cacofonie si cine stie..
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu