Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

"La Multi Ani! Madalina78 si Ioanaradu sa fiti sanatoase si iubite si fericte!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Doamne cat ma bucur sa aud vesti bune despre Sonia. Sunt foarte fericita ca a reusit operatia si ma rog ca totul sa decurga normal si ca micuta sa fie un copilas cu o viata normala si ca parintii ei sa o aiba alaturi.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Fetele care sunteti din Bucuresti in principiu... vreau sa va intreb si eu despre dr Iosup. Citisem la un mom dat pe forum niste chestii f. naspa despre el. Dar acum nu le mai gasesc. Si nu stiu daca nu cumva il confund cu Pop. Ca am inteles ca astia ar fi renumiti si la ei se duce lumea ca la pomul laudat.
Dati-mi si mie cit de cit o parere pt ca ma intereseaza pt o prietena.

Multumesc frumos tuturor.

Acum fug cu puiu in patul mare ca se mirtiie si poate adoarme si dorma si eu cu le.

Nu are stare deloc si ma oboseste teribil.

Va pup si va multumesc din nou.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Kitty imi pare sincer rau ca mama ta a plecat cand tu erai mititica. Cred ca ti-a fost foarte greu sa cresti fara caldura sufletului ei. Eu macar ma pot bucura ca am avut-o alaturi pana m-am asezat la casa mea. Si totusi doare si va durea.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

gabi78, si eu am citit despre Iosup lucruri mai urate. Nu am fost niciodata la el asa ca nu comentez. Pop este un medic renumit. Eu am fost de 3 ori la el pe parcursul sarcinii. E super ok. Nu e prea vorbaret ceea ce la inceput m-a enervat dar m-am potolit repede. Omul isi face in liniste treaba si masuratorile si la sfarsit iti spune ce si cum. De regula comentariile le lasa pe seama dr ginecolog care urmareste sarcina. Si mai e o chestie. Programarile la el se fac din timp ca e foarte aglomerat dar daca te vede o data, a doua oara ii spui si isi face sigur timp sa te vada, chiar daca vine sambata! Cam atat. Eu zic ca e in regula. Si eu tot pe el l-am recomandat.

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Vai ce vesti bune despre Sonia! Nu-mi vine sa cred. Sa dea Dumnezeu sa-si revina repede si sa se intoarca in tara cu bine.

GABi78 - vezi ca si Oana scria ca a fost la eco la dr Iosup si acesta nu i-a spus de problemele Soniei. Acum nu stiu ce sa spun. Si oricum vei mai gasi pe net pareri de astea nu prea bune.

Maria tocmai a papat piure de legume (pana la 75 ml in borcanel- nu stiu cat e in grame voi cantari intr-o zi)si 50 ml lapte si e f vesela iar eu nu mai spun... Azi i-am fiert si rosie ca eu nu-i pusesem. Dar nu am pasat nici ceapa nici rosia.

Dimineata insa am vrut sa-i dau lapte cu cereale asa cum mi-a zis medicul. A zis ca tb sa aiba prima masa de cereale dar facute cum scrie pe cutie nu cum imi spusese medicul de familie, numai o lingurita in biberon. Asa ca citesc ce scrie (Bebelac orez simplu) 200 ml lapte incalzit la 50 grade si 2 linguri mari cu vars de cereale, se amesteca bine. Dupca capul meu ar fi trebuit sa rezulte ceva ca un terci, nu? Pe care sa-l poata manca cu lingurita. Dar de unde. A iesit o chestie f subtire. Am incercat eu sa-i dau cu lingurita dar totul era pe gatul ei si pe haine. Asa ca am renuntat si i-am pus in biberon. Era asa subtire incat a mancat cu tetina obisnuita de 3-6 luni. Am gresit eu cu ceva? trebuia facut altfel? E din cauza ca fac cerealele cu lapte de la san? dar acolo scrie ca se pot face si cu apa sau fructe deci nu ar tb sa fie asta problema. Voi cum faceti cerealele ca sa le dati cu lingurita? Si daca reusesc sa le fac asa ca un terci ii pot pune si fructe in chestia asta de lapte cu cereale? Adica ma gandeam sa-i pun putin mar sau caise, dar sa incep treptat.Inca nu-i pot face masa de fructe ca Maria tb sa pape suficient laptic asa ca as fi vrut sa-i pun cate ceva in pasta asta cu cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Ura! Ce de vesti bune...Sosonica sa se faca bine!Sanatate multa ii dorim si multa putere mamei ei!

Despre Iosup...nu stiu ce sa zic?!?! chiar daca am fost la el o data in sapt 21 de sarcina, nu mi-a zis mai nimic, in plus vorbea foarte incet si sotu nici nu prea auzea ce spune...ca sa nu mai vorbim de faptul ca noi n-am vrut sa stim sexul copilului si el nici macar nu a intrebat chestia asta, ne-a trintit-o direct, la final am primit o hirtie si o caseta vhs, am plecat un pic dezamagita, da` la noi Slava Domnului toate erau la locul lor.

Eu va urez week-end placut caci pina marti vom fi la munte...asa ca de abia pe atunci revin...
Pupici si la multe vesti bune!
roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Tzuna aseara i-am dat si eu lui Luca pentru prima oara cereale (fulgi de orez de la Milupa, care se dau de la 4 luni) si am avut aceeasi surpriza ca si tine sa descopar ca ceea ce a rezultat este lichid. Ma inarmasem cu lingurita, castronel... si cand colo a mancat in biberon cu tetina normala. Eu am pus 3 lingurite la 100 ml de lapte, pt ca Luca nu mananca 200 cum scria pe prospect si pt 200 se puneau 6-7 lingurite. Asa ca am impartit eu in jumatate. I-a placut si i-a tinut si mai multicel de foame... dar nu toata noaptea.
Se pun si fructe in compozitie, mixate sau suc, dar cred ca trebuie sa rezulte o compozitie mai groasa daca nu vrem sa punem totul pe hainutele copiilor.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by tzuna

ELYANNE- tu cum mai rezisti? La cate ore scoti lapticul? Ce fel de pompa folosesti? Ca initial dupa ce am primit pompa Avent manuala d ela Roxanici am zis ca ii mai dau cateva luni asa. Mergea f repede. Acum desi am mult lapte iese greu si cu aia. Nu stiu care sa fie motivul.

Tot din aia manuala de la Avent. Vezi ca e posibil sa se fi dus supapele alea mici (albe) si de-asta sa mearga greu. Daca mai ai de schimb, schimb-o... daca nu, suna la importator (vivana pharma... sau ceva de genu') si vezi unde trebuie sa te duci sa iei altele (e 2,5 ron una).

si multumim pt. urari... mai avem un pic si fac juma' de an... oare cand a trecut timpul... Mai ieri ma vaitam ca trebuie sa mai rezist inca o sapt. si inca o sapt.

Ane2200 ... poate asa e mai bine... nu stiu ce sa zic... of... imi pare atat de rau ca trebuie sa treceti prin asta...

gabi78 dr. meu a spun nu Iosup... pt. ca a vazut multe tampenii scrise de el. Din cate am intele de la subiectul cu Sosonica... mai era o mamica in spital cu bb cu probleme la inimioara... la fel, morfologica facuta de Iosup. De preferat Pop sau Herghelegiu, care sunt si medici obstetricieni-ginecologi, nu doar generalisti, ca Iosup.

Fug la ale mele... pe seara merg iar la aerobic, asa ca trebuie sa-mi termin treburile

si we frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

DEspre Iosup pot sa va spun ca s-a comportat super pt ca i-am zis ca vin din partea lui Tutunaru ca asa m-a invatat dr mea de la Elias, eu avand niste probleme personale destul de nasoale.Eu urmez un tratament permanent care nu era indicat in sarcina si in orice clipa se putea produce un avort.
El m-a incurajat si mi-a spus ca totul va fi bine.
Despre medici cu eco ,cel care mi-a dat curaj dupa prima sarcina oprita in evolutie a fost Herghelegiu .
Pe Iosup l-am tras de limba cat a putut si pt ca vb incet i-am spus ca sunt putin racita si nu prea aud si daca poate vb mai tare si saracu om s-a conformat.

Mergi la inceput