Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)
Raspunsuri - Pagina 7
alionushca spune:
Buna dimineata fetelor
eu asa si nu reusesc sa va ajung din urma cu cititul si raspunsurile - e destul sa lipseasca omu juma de ora seara si voi va faceti de cap - scrieti in continuare
Despre noi gata nu sintem mincacioasa - a trecut cred eu puseul de crestere si iar mincam asa max 160 - dar se vede bine ca in aceasta saptamina avem falcute mai maricele si e mai greluta.
Aseara am fost in vizita la niste prieteni - casa pe pamint - a dormit afara pina la 11 seara - ma bucur mult cind are ocazia sa doarma afara. la inceput desigur plinsetele de rigoare - pentru ca a crescut maaaale si cunoaste care pereti si oameni sunt ai ei si care straini - a plins o buna bucata de vreme - si asa cu jale - lacrimi mascate, mucusori din nasuc si aaaaaaaaaaaaaa incontinuu - mare fata mai are mama.
Acum revin la raspunsuri - daca sunt
Cum adormim seara - cred am mai scris - da mai zic odata - din saptamina a doua de viata - facem baita, papam si o pun in patuc - ea stie ca acolo trebuie sa doarma( doar noaptea doarme in patucul ei) - dac este foarte obista adoarme imediat, daca nu - se mai foieste - vorbest singurica, se foieste - dar nu plinge sau atlfel de mofturi - de atunci pina in prezent asa adomrim in fiecare seara. Si nu are importanta cine o adoarme - eu, mama mea sau tati(foarte rar0 - dar mergem pe rind sa vedem ce face - doarme sau vorbeste cu girafele. Eu astept seara ca nu stiu ce - stiu ca atunci Ilinca adoarme fara probleme si am putin timp liber
Lapte Formula 2 e mai satios decit 1 - de aceea se trece la 6 luni la el - atunci organismul bebeluslui are nevoie de mai multe proteine, minerale, vitamine - care se gasesc intr-o cantitate mai mare in 2 - deasemnea copilul este mai activ - cheltuielile de enrgie sunt mai mari - ceea ce le satisface formula 2
Paxela - pai chefirul e chefir si contine culturi de bacterii - necesare asigurari unei flore intestinale bune si dupa brinzica. Eu am sa incep cu chefir - pentru flora, pentru ca e lichid si doar dupa brinzica care intitial o voi dilua cu putin chefir si tot asa pina le vom minca separat. Brinzica o fac asa - pun laptele la fier si cind fiebre torn putin chefir, sting foc, brinzica se ridica la suprafat si e foarte molcaluta si gustoasa - reteta de la bunica unei prieten cu bebelusi.
Anaalina sa inteleg ca atitea medicamente ti-a dat medicul pentru nasuc infundat sau nu am citit eu ceva corect - de cite ori Ilinca a vut nasuc infundat eu turnam ziua intreaga ser fiziologi - nu au importanta cantitatile si totul a fost bine. De ce sa nu se puna in functie organismul singur si doar ajutat cu ser sa desfunde nasucul - la oasa virsta micuta sa trintim medicamente - ce-o fi din imunitatea lui mai tirziu.
Radcarmen nu trebuie sa ceri scuze - dupa ce l-am pierdut pe tata si bunica mea draga am inteles un lucru - cel mai strasnic e dorul de cei care nu mai sunt in viata
Lumi_Nag nu i-am dat nciodata gluconat de calciu - la noi nu se da si nici la rushi nu am auzit sa se dea.
Daca am uitat ceva sa scriu va rog sa ma atrageti de mineca - ca tare buimacita mai sunt azi.
Botezul bebelusei
luna I, luna II, luna III
Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)
ghibuadina spune:
ELPOWER, am gasit salteluta cu pricia..
LUMI_NAG, gluconat de calciu si calciu sirop i-am dat si eu cate 10 zile pe luna.Insa vara nu,ca dr zicea ca-si ia calciul din vitamine si soare, sper sa nu gresesc.Voi incepe di toamna cred, dupa oct incolo...
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
Mihael@ spune:
Multe lunisoare fericite sarbatoritilor zilei
Mihai si Andrei de Elyanne
Briana Elisabeta de Ditu
Mousa de Madmat
Andrei Calin de Danuta-t
Antonia de Laiana
IOANARADU, MADALINA78
am inceput mesajul dar trebuie sa plec ca urla rau de tot, e super-agitata si azi-noapte de la 2 n-a mai dormit pana la 4. ...sunt zombi, ce mai...
elenagiulia, am vazut ca iar vine taifunul pe la voi, sau ocoleste zona voastra?
Mihaela cu Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
ditu spune:
Buna strup!!!!!
Ne-am trezit de la ora 7 dar numai acum am putin timp sa scriu ,noi am inceput sa papam supita de 2 zile si a trebuit sa-i schimb tot meniul de dimineata pt ca la 12 mancam mar cu cereale si acum masa de 12 am schimbat-o la 9 ca la 12 sa mancam supita.
LA MULTI ANI! pt. ALEXIA3, ANAANAMARIA,AURASA, SHERBI, MADALINA 78, IOANARADU - multa sanatate si bebelusi cat mai cuminti
Si binenteles La multi ani albinutelor si bondarilor care azi au mai facut o lunisoara
Anail - bb Elias si Simon
Elyanne - bb Andrei si Mihai
Iunita - bb Iarina Maria
Madmat - bb Mousa
Danuta_t - bb Andrei Calin
Laina - bb Antonia
si binenteles si pentru printesa mea care azi a facut 5 lunisoareLa multi ani si sa fii la fel de cuminte cum ai fost si pana acum.
REVIN CU POZELE PROMISE..
ditu,BRIANNA(03.03.2007)http://community.webshots.com/user/daeditu
roxygeo spune:
Buna ziua stup!
La MULTI ANI! Albinutelor si Bondareilor, dar si mamicilor si taticilor, care izi serbeaza ziua de nastere!
Mihael@ noi avem patut de lemn si nu i-am scos aparatorile...sincer io nu am vazut rostul scoaterii lor pentru ca atunci cind am avut o tentativa, bebelina mea cea adormita s-a trezit brusc si admira peisajul printre gratii ca doar e curioasa foc....asa ca am pus la loc aparatoarea, mai ales ca o protejeaza si de AC si in patut ea sta doar cind doarme sau se uita la carusel....in concluzie io nu le scot prea curind....dar fiecare face cum crede mai bine.
Anaalina si noi am avut problema nasucului infundat mai demult si am scapat in felul urmator: spray nazal Marimer sau Stemar, (din experienta prefer Marimer), lasat bb citeva minute si apoi aspirate mucozitatile cu Batista Bebelusului, iar la final cite o picatura de Virbrocil (este si pentru copii, scrie pe cutie) si se repeta povestea de 2/3 ori pe zi, noi aku mai facem doar treaba cu spary daca fornaie, iar seara dupa baie folosim si batista bebelusului, picaturi foarte rar.
Ane2200chiar vroiam sa te intreb care mai e situatia, da` n-am avut curaj, imi pare tare rau ca ati ajuns la divort, dar te rog sa fii puternica pentru puiul tau si te mai rog sa tii la drepturile tale si ale copilului, mai ales la cele materiale...ca sincer nu stiu ce ajutor iti va mai oferi in viitor, daca el de acum da bir cu fugitii din viata ta si a copilului....ca sper ca nu are vreo pretentie la copil?!?! trebuie sa fii foarte atenta
Radcarmen nu stiu ce inseamna prin ce treci tu, pot doar sa-mi imaginez....asa ca nu iti mai cere scuze...
Aku despre noi: bebelina ieri s-a mitiit toata ziua, a avut gaze si intr-un final a facut un kk exploziv...asa ca pentru citeva zile am scos sucul de fructe...tot de doua zile ne-am schimbat si ora de trezire de la 10 am ajuns la 8....de ne da desteptarea cu vocalizele ei...in rest e o scumpica
pupici
roxugeo si teodora maria 13.04.2007
diana_jors spune:
Neatza,
Pentru si sarbatorite azi!
eu va anunt ca inca n-am gasit chirie, ca se pare ca suntem prea pretentiosi (nu dam mai mult de 350 de euro si sa fie macar semimobilat... n-avem pretentii de zona, sa fie doar undeva nu departe de orice metrou). Azi eram cat pe ce sa prind ceva, si s-a dat cand eram eu pe drum spre vizionare
(Daca vedeti ceva anunt va rog sa imi spuneti, deja ajungem la disperare, ca trebuie sa ne mutam neaparat saptamana viitoare)
In rest: ma bucur ca piticul meu e vioi si povesteste toata ziua chiar daca n-a pus nimic pe el, dar ma dezamageste faptul ca nu are pofta de mancare. Cand ii aud pe ai vostri cat mananca ma uit cu nervi la el... nu l-am prins niciodata sa depaseasca 130 ml, si are 3 luni si imediat 2 saptamani... si-a dereglat total programul, se trezeste iar noaptea, si azi noapte ne-a disperat pe amandoi... s-a tot rasucit aiurea in patut... a ajuns si cu capul la picioare si si-a scos nasul printre gratiile patutului.
Legat de aparatori: e bine sa nu fie pe 360 de grade, ca sa intre si aer proaspat in patut. Eu i-am lasat o aparatoare lunga pe zona capului, si le-am scos pe cele laterale si de la picioare... asa ca nu se loveste cu capul in gratii si ii intra si aer.
Cu nasuc infundat n-am avut probleme niciodata, asa ca la discutia asta raman pe-afara...
Laina: uf, urata treaba... aveti incredere ca se rezolva repede
Cam atat de la noi deocamdata,
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Rebiana27 spune:
"Tocmai a iesit din operatie si totul a decurs cu bine :D.
La sfarsitul operatiei avea saturatii de 90%, dupa ce a intrat in operatie cu 70%. In jumatate de ora poate si Oana s-o vada.
Multumim mult pentru sprijin!"
Am gasit aceasta postare care descrie putin starea Soniei! Doamne ajuta!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
Kitty spune:
Dumnezeu sa o ajute pe Sonia sa-si revina, sa poata duce o viata normala si parintii sa fie puternici sa treaca peste toate necazurile!
Ane, multa putere sa ai, sa te bucuri de bebe care are nevoie de o mamica puternica!! Noi suntem alaturi de tine, descarca-te aici daca simti nevoia!
Radcarmen, nu stiu daca reusesc sa te inteleg in totalitate, eu am pierdut-o pe mama mult prea devreme (la 9 ani), dar ma emotionez cand va aud ca mama v-a fost cea mai buna prietena. De acolo de sus ea vegheza asupra voastra!
Laina, lasa ca o sa treceti si peste asta, fi alaturi de el, lucrurile astea se rezolva, bine ca sunteti sanatosi!!
La multi ani, sarbatoritilor zilei!!
Nu prea am timp astazi, pregatesc bagajul lui Raul ca pleaca maine in tabara, sunt cu inima cat un purice, mi-e teama, am emotii, mai ales dupa ce am trecut acum 3 saptamani, dar i-am promis si trebuie sa-l las!
Va pup pe toate!!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#
Laina spune:
Mesaj Oana:"E foarte bine.Totul a mers perfect.Maiine o detubeaza.Nu mai are oxigen ,nici prostaglandine.Arata superb.Fac poze si va trimitmaiine.Pup.Sunt extrem de fericita!"
ce vesti maaari de tot!!!!
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
gabi78 spune:
eu tot cu o zi intirziere dar bine ca tot reusesc si asa.
Asadar: "La Multi Ani!" Aurasa si Sherbi
ane2200 imi cer scuze dar nu stiu povestea ta.. dar imi pare nespus de rau sa citesc ce ai scris. E crunt. Fii tare si fruntea sus. Daca nu va vrea inseamna ca nu trebuie sa fii cu el si cu siguranta vei intilni omul potrivit.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)