Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Fetele am vazut la un moment dat ca cineva comandase lucrusoare de pe un site francez, ma chinui sa-mi aduc aminte dar vad ca m-a lasat neuronu. Mai stie careva adresa ??ca imi placusera lucrusoarele de acolo si am zis ca o sa comand ceva cand vin din concediu.
Cat despre ecografist cel mai bun HERGHELEGIU...dupa cum spuneau si Elyanne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

honeeyyy, I'm baaack... nu am apucat sa citesc din urma dar va zic ca am ajuns la mama si am net, recuperez io cumva.

www.laredoute.fr sau cu 2 de t... nu imi amintesc exact, dar asta e

am citit despre sosonica si m-am bucurat mult.

va pup si va urmaresc

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

2 august:

La multi ani Sherbi si Aurasha !!

Paxela multam de retetuza si de sfaturi. M-am hotatrat ca incepem cu supica (mai vedem cat de fluida la inceput) de la 4 luni si jumatate. deci peste 2 saptamani

Diana cat de mare s-a facut Alex!!! Nu-mi vine sa cred. La intalnirea de 1 iunie era un prichindel ascuns in marsupiu!!!

Tzuna noi suntem pe NAN de la bun inceput si i-a mers tare bine. Nu e deloc grasunica dar prsupun ca nu vrei sa o indopi acum.... Iarina a luat f bine in greutate(primele 2 luni 800g/sapt) si in luna asta 600g.

Aliona vazut Ilinca, placut, pupat! Ia sa vezi aici revers (acum 1 luna)

3 august:

La multi ani ureaza bebe Iarina si mami pentru
Mihai si Andrei de Elyanne
Briana Elisabeta de Ditu
Mousa de Madmat
Andrei Calin de Danuta-t
Antonia de Laiana

anaalina eu am folosit pt nasuc ser perfuzabil dar la sticla nu la punga .tot ala e continutul numai c ain sticla se pastreaza mai bine. infigi o seringa in dopul acela de cauciuc si ramane mediu steril. Pt ochisori am o cutie cu ser fiole in caz de nevoie.

ane2200 curaj... suntem alaturi de tine! stiu ca acum 2 vorbe-un ban nu fac... dar daca imi permit un mic sfat: casatorie pentru copil sau pentru orice alt motiv in afara de a va iubi nu exista. Mai bine fara decat cu alte greutati. ai grija de tine si de puiut.

Daca doriti sa vizionati:
la 4 luni fix
brass sau fluture?
rad la frunze
dorm cu Magarul Mitubishi
Hi hi... am umplut un cont la webshot..1200 de poze..si mai am :D

A, si sper ca termin cu asta!!! Sa vedeti patanie. las copilutu' pe podele la joaca si ma duc sa ii spal 2 bibe ca venea ora mesei... si cand ma intorc in sufragerie..nu-i copilu. A fost prima data cand am simtit ca lesin...s-a tot rostogolit pana a ajuns sub pat fetelor. o dadeam din ras in plans.. o puapaceam si ea se uita la mine ca la urs. ooof. maine va pun si poze sa vedeti ....

Uf! am terminaT Daca mai scriam mult cred ca as fi citit ca Maria a Tzunei E la gradi si ca Andrei si Mihai joaca fotbal....

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

IUNITA- super intamplarea cu evadarea fetei tale. Maria nu-mi face suprize de astea ca eu o cunosc si stiu ca evadeaza de pe paturica si cam pe unde.

ELYANNE- merci de raspuns. Am schimbat rozeta aia ca oricum prima sarea d ela locul ei dar e la fel. E posibil sa se fi infundat din canale ca iese tare greu. Si cum se pot desfunda? Am mai patit o data asa acum vreo luna dar in cateva zile a fost ok, nu stiu ce se intampla acum. Sper sa mai pot macar pana la inceputul lui septembrie sa faca si ea 6 luni.

Eu tot intru azi pe net sa vad vesti din Germania despre Sosonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

scuzati deranjul, dar as avea o rugaminte of-topic: daca sunteti dispuse sa incurajati o mamica destul de singura, care asteapta de prea multa vreme ca puiul ei sa se faca bine. Scrieti-i si voi ca recuperarea puiului ei Darius nu e o problema, insa uneori asa cum s-a scris si aici, e vorba de timp, iar doctorii nostri au tot timpul din lume cand e vorba de copilul altcuiva.

Va multumesc mult de tot! info in link la semnatura.

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Buna seara stup!
La multi ani sarbatoritilor zilei si mamicilor sarbatorite!

TZUNA, si eu am pompa AVENT , dar care este si electrica si manuala, cum prefer eu sa o folosesc. Pentru ca dintr-un san nu mai iesea cu cea electrica, am inceput sa o folosesc pe cea manuala.Dar aceeasi problema: din dreptul iesea, din stangul foarte greu si putin. Cand puneam insa bebele la san, il golea pe tot. Deci nu era infundat. Cred ca Elyane are dreptate, este vorba despre acea supapa alba.Si sa mai spun ceva legat de laptele praf. Eu folosesc Humana.Ne impacam bine cu el. Este insa putin incomod pentru ca apa trebuie sa fie foarte calda cand il prepar. Am citit ca NAN se face cu apa calduta. E mai comod atunci cand pleci de acasa.Si daca amandoua sunt la fel de bune...

ANE, multa putere iti doresc!Chiar daca poate vrei sa scapi si sa se termine repede, eu as zice sa te gandesti foarte bine la contributia financiara pe care sotul ar trebui sa o aiba la cresterea copilului. Si angajeaza un avocat daca nu te pricepi. Va fi divort pronuntat din vina lui si vei recupera de la el cheltuielile cu avocatul.

Laina, m-a intristat vestea ta. Insa capul sus, sigur va gasi ceva mai bun.

Karla32, eu am inceput serviciul odata cu tine, la 1 august. Ce-i drept doar cateva ore pe zi. Mi-e greu si ma incurajez cu vorbele Martutzei : am stiut de la inceput ca asa va fi.Bine ca bona se desurca si nu sunt foarte stresata. E foarte important.Azi bona mi-a povestit cum incerca sa se intoarca pe burtica si nu reusea...iar eu nu am vazut... :( Esti cumva de formatie jurist?

Kitty ma bucur ca ati trecut peste episodul cel urat. Totul va fi bine cu Raul.Un pupic de la noi!

Ma rog in fiecare zi pentru Sonia!

Cam atat deocamdata,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

flopici, m-ai citit, ca sa zic asa.Sunt jurist cu vechime!

In privinta serviciului si eu ma duc doar 6 ore, dar trec ingrozitor de greu. Azi am cam dat-o in bara. Bebe nu a supt cand am plecat de acasa si mi s-a umflat o tzatza de am zis ca mor de durere. nu mai stiam ce inseamna asta si nu m,a asteptam sa am atat lapte. Deabia azi mi-am dat seama ca sunt productiva. M-am incuiat in birou si m-am muls dar am plans ca o descreierata. Mi se parea ca fac un sacrilegiu!
Bebe manca acasa biberon si eu aruncam laptele la chiuveta! De luni mai imi iau niste medical.

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

LA MULTI ANI!!! piticilor si mamicilor care isi sarbatoresc ziua

Noi inca suntem la socri la tara si avem acces la internet doar cand vine sotul cu laptopul de la serviciu.

Am fost ieri la doctor si avem 7 kg (la trei luni jumatate) . Diversificarea o mai amanam pana la cinci luni daca mergem bine numai cu sanul.

Calciu ni s-a recomandat 5 ml calciu gluconic pe zi, zece zile pe luna (restul fiolei il beau eu), iar cand a avut diaree am schimbat cu o pastila de calciu lactic. Faza cu lunile de vara e pt copiii expusi la soare.
Ser fiziologicfolosim din cel la sticla, iar pt nas Sterimar, dar mi se pare ca are jetul prea puternic. Folositi ceva asemanator dar care sa curga mai putin?

Pt fetele a caror bb-i mananca doar san: cum au copiii scaunul? Noi avem unul pe zi dar e foarte lichid si nu prea imi place, desi
pediatra zice ca e OK. Mi-e frica sa mananc fructe desi am cate o pofta de pepene sau de piersici , singura abatere fiind cate o bucatica de rosie. Voi ce mancati ca sa nu dranjati piticii?

Vrem si noi in stupul animat, cum procedam?

kiss

HORIA varsta
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Kiss, eu una mananc de toate, si varza si conopida...Nu am mancat fasole ca nu imi plac.Bebe nu a avut nici o reactie. La fasolea verde, a tras parturi multe, dar altceva nu a avut.
Fructe la fel, de toate... Mama imi zicea ca daca o obisnuiesc asa, o sa am de tras cu ea mai tarziu.
KK si la Amalia e cam moale, uneori aproape lichid, dar cum face o data pe zi, sau mai nou o data la 2 zile, eu nu imi fac griji.
Noi program avem asa:
trezit intre 6 si 7, papat
culact la loc pana la 9-10, trezit, papat iar
la 2, 6 papat, cu somn de rigoare intre mese, iar seara la 9.30 baita si la 10 papat si somn de noapte.
Mananca la fiecare masa minim 180ml, mai nou( de 2 zile) chiar 210-240.
Luni mergem si noi la vaccin, si atunci o sa ne si cantareasca si masoare.

Somnic usor la toata lumea!!!
Si sa ajute Dumnezeu pe Sonia si pe Oana!!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Buna fetelor!!!

Asta e ora la care mai reusesc si eu sa mai intru pe aici.Vreau sa va urez tuturor toata sanatatea din lume si fericire alaturi de bebeii vostrii.Imi para rau ca nu mai apuc sa intru asa de des dar am avut numai probleme,dar imporant este ca bebelina mea esta bine restul sunt trecatoare....

la mamici si bebici de la ARIANNA

Mergi la inceput