Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

IOANA, sa faci cinste cand s-o "innoi" Matei

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

IOANA, sa faci cinste cand s-o "innoi" Matei

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Kitty multa putere tie si multa sanatate voua si prietenei tale. O sa te obisnuiesti incet-incet si cu bb2

Sherbi mie mi se pare f. aproape din ce am im plan sa le dau... cu mici modificari... cereale cu lingurita, nu in biberon... daca tot incep cu ele, sa vada schimbarea... Si nu cartof pana la 7-8 luni, la fel ca si banana...
Eu o sa incep la 5 luni, daca nu va fi f.f. cald ca acum... pt. ca stiu ca diversificarea se incepe cand bb este linistit si pe cladurile astea numai linistiti nu sunt... Nu vreau sa-i agit cu mancarea si mai tare... Asa ca astept zile mai racoroase

Despre noi... azi mi-am facut de cap... am fost cu Elena, cu o prietena pana in Ploiesti sa-si ia rochia de mireasa
Baietii au ramas cu soacra si au papat lapte de la frigider... dar m-am intors in timp util si am completat stocul.
Iar acu' pe seara am iesit pe la 9 la o terasa si am intrat in casa pe la 11... Am mancat mici si am baut bere

Cam asta e pe scurt... si noapte buna


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

Roxanicidaca mai tii minte....mai intrebat daca mai stiu ce face Madmat...din pacate nu.I-am trimis mesaj si nu mi-a raspuns ,dar cred ca e bine!!
scuze de intarziere...
sanatate la mamici si bebelusi!!


bogdan(11.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Uf, de abia am terminat de citit cap vechi, doamne, aveti o viteza la scris de ma sperie. Asa nu reusesc niciodata sa citesc tot.
Inca n-am reusi sa citesc nimic din cap nou.
Nu mai stiu cine a intrebat, daca o cunosc pe matusa ei, prof de pian. Imi pare rau dar nu cunosc si nu stau in Stuttgart. Am scris Stuttgart pt ca e cel mai mare oras din apropiere(ca. 20 km). Chiar de as fi stat nu cred ca as fi avut vreo sansa sa o cunosc, Stuttgartul e destul de mare.

Si acum vroiam sa spun ca Eliane are dreptate cand spune ca laptele se modifica dupa nevoile bebelui. Asa mi-au spus medicii si moasa de aici. Lapticul se modifica dupa vreme, cand e cald e mai apos si cand e rece e mai satios.

Acum ma intorc la citit, sper sa nu adorm cu nasu-n tst. Sunt singurica acasa, am fost la o petrecere si m-am intors la 12 sa-mi iau mogaldeata de la socri, fara sot. Astept sa vad cum vine el acasa pe jos, pe ploaie ca eu nu ma duc sa-l iau. Nu pot lasa bebe dormind in casa singurel.

de Tony 07.04.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Elena2006,am vazut ca ti-a raspuns Martutza la intrebare.
Eu acum nu-i mai dau suc de morcov,doar piure si am reusit sa patam muuulte hainute .

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 4 luni

www.sonia.as.ro/" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza,

Kitty: , o sa vezi c greul trece repede.

Depsre noi:
cu sotul: lucrurile au stat destul de aiurea, ca desi am fugit de la un spital la altul pe aici pe langa noi in soarele amiezii, n-am gasit la nici unul vreo sectie care sa il bage in seama, si ne-au trimis in Colentina... dar cum bebe era singur acasa, ne-am intors si i-am facut ce am considerat eu de cuviinta, in ideea in care daca nu era mai bine seara dupa ce trecea soarele, il luam si pe Alex si fugeam in Colentina. Oricum, in timpul plimbarii prin soare s-a agravat situatia, incepuse sa se inroseasca si umfle si pe fata... asa ca l-am dat cu crema hidrocortizon, si pastile calciu (ca avea lipsa mare) si Claritine (anti-alergie)... in cateva ore a ramas doar roseata, fara umflatura, si s-a facut mai roz... doar ca s-a inrosit (tot fara umflatura) si pe unde nu era dat cu crema... a doua zi l-am mai cremuit o data tot si a continuat si pastilele, si ieri (a 3-a zi) era complet ok. A fost pana la serviciu si s-a intors tot ok.

Spun ca sigur avea legatura cu soarele, pentru ca afara i se intindea vazand cu ochii. Dar ce a fost exact - nu stiu. Daca se mai intampla o sa mearga la medic (mi-a promis, ca de obicei fuge si cu mainile de ei ) si atunci o sa stiu mai multe.

Alex: ia poftiti la:
Film: Un bebe fericit la scaldat (multumesc Paxela ca mi-ai dat curaj)
Poza: Ce botisor face el cand e suparat (daca puneam blitz-ul nu mai statea asa, abia l-am prins si asa)
Alte cateva poze de la aproape 3 luni



Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Diana, m-a dat gata Alex! e o minune de copil! ce frumos plutea in apica, si ce vesel era!
Avem si noi experienta asta, l-am bagat pe dragosel la apa. Ieri a fost caaald, din nou, asa ca i-am adus cadita in camera si i-am pus apa dezmortita doar. Sa vedeti ce i-a mai placut... Bine, a trebuit sa scot covorul la soare, dar asta e alta poveste.
Bine.. in alta ordine de idei, imi vine sa-mi iau campii. Si daca se poate, campii dintr-o tara nordica. Copchilu' a dormit iar la fel de rau. Atata s-a mai foit in pat... La un moment dat era cu manuta prinsa intre gratiile patului. Sarmanul copil, mi-e asa de mila de el, dar si de mine mi se rupe sufletul. Oi fi eu probabil o mama ciudata, dar asta sunt, puiule, n-ai de ales! te-ai capatuit cu mine pentru cativa ani buni.



Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

dianoooooooo, m-a terminat alex, ce fericit era in caditza!
n-ajungea cu fundu pe cada, nu? si io am bagat-o pe maria fix de ziua ei in cada (11 iulie, adica), dar cu mine, si am tinut-o cu amandoua mainile ca e ca zvarluga si-mi scapa printre degete! da' acum cre ca incerc si io ca tine, dc m-or tine shalili sa stau atata aplecata!!!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

...sa mai trec si io pe-aici cu ce raspunsuri imi mai amintesc...

Karra si raresu tot pe o parte doarme, cred ce e o etapa, la inceput dormea pe spate, apoi un pic pe burta si acu pe o parte si daca indraznesc sa il misc se pune pe plans.

Magdutah, nu te speria si insista....adica ia pe Matei in brate si linisteste-l si mai incearca dupa ce s-a calmat. Si vb mereu in timpul asta. Cred ca o sa ii placa pana la urma.

Ioana, bravo, chiar ma intrebam care o fi primul dintzos din stup. Da cum iti dai seama ca s-au pornit? are gingia umflata, mozoleste tot si ii si vezi? ca dintii am inteles ca pot da tarcoale multa vreme pana se hotarasc/reusesc sa sparga gingia.

Io la control la gine am fost la 6 sapt, nicidecum la 3 luni sau 6.... poate la cezariana e alta regula. Ah, btw, io mi=am pus sterilet, nu va luati de mine da chiar nu mai vreau inca un rares sau o raresica prea curand.

Sherbi, cu reteta ta de diversificat sunt de acord, mai putin partea cu supa chioara...io chiar nu inteleg de ce sa dai la copil o zeama in care au fiert niste legume...nu cred ca are multe chestii folositoare, deci io o sa sar peste partea cu "supa clara". Si cred ca voi incepe cu cereale si io chiar daca raresu e in grafic cu greutatea. Pana acu 2 medici mi-au zis asa (bineinteles ca mi-au zis intai sucul de fructe) si aproape m-au convins
Ah, si io voi face foarte lent diversificarea...adica cred ca o sa dau cate o saptamana dintr-un aliment nou bagat...ptr ca nu observ nici un apetit la rares ptr chestii noi si cred ca o sa am mult de tras cu diversificarea asta.
Da io nu stiu de ce nu se nasc copiii astia gata sa manance de toate sa nu ne mai batem capul cu diversificarea...ce, puii de animale au parte de asa ceva? le da mama lapte o vreme si apoi gata, la sobolani si soparle si iarba verde ce tot atat cu grija si pe rand...

Diana, super baita. Cand ajung si io la bunica fix in cada il zvarl pe raresu. Abia astept.

Philli, asa si io; io banuiesc ca a sters-o in Albania ptr o vreme.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput