Unde gasesc sutienul perfect?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

quote:
Originally posted by adita

aa, ce bine ca au la mall, aici mi-ar fi usor de ajuns. Ralucutza, dar ai putea sa-mi spui si cam intre ce preturi se incadreaza astea de la Etam? sunt mai scumpe ca alea de la Triumph?mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Pai costa intre 800 000 si 1,2 mil un sutien. Reducerile au fost de 50% dar nu stiu cam ce a mai ramas prin magazine.Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

multumesc. am fost ieri si am gasit si ceva mai ieftine, chiar daca nu erau la reducere( sase sunte si ceva). si la triumph aveau unele simple si solide, cum cautam eu

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Si eu am gasit sutienul perfect, sau aproape perfect ca ma cam inteapa.
Tot ieri am fost in Mall Vitan si am gasit Etam, am probat doua, unul din colectia veche si unul din cea noua. Mergea si ala ieftin dar cand l-am pus pe cel din colectia noua am simtit ca asta este ceea ce caut. Parca e facut pt mine, se aseaza bine, face forma frumoasa, nu-mi ies sanii pe deasupra, e sexy, dantelutza, funditze, fara burete dar cu intaritor, cu balene, pret 92,9 Ron, alb, cam astea sunt toate detaliile. Aaa si este masura 85 D, intamplator nu avea alta marime asa ca nu stiu cum ar fi venit unul mai mic. deci era gresita masura pe care mi-o cumparam eu, (80 C). Ar fi venit si un 80 dar cupa C cred ca deja e depasita.

Dupa ce am plecat victorioasa cu sutienul, am colindat putin aripa noua si am gasit Paradisul sutienelor, multe, multe, frumoase, sexy, de calitate, de firme una si una inclusiv Triumph si avea si modelul care imi placuse mie si masura mea pe care nu o gasisem in Unirea. Acuma nu stiu care mi-ar fi placut mai mult, ala de la Triumph era cu burete, aparent mai solid... poate mi l-oi lua si pe ala la salariul viitor

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Ma inscriu si eu in categoria fetelor cu probleme la gasitul sutienului perfect; eu am marimea 75 D. Va puteti imagina...
Evident, port sutiene fara bureti si cu bretea mai lata ca altfel nu-mi tine pieptul; asta cu breteaua lata am adoptat-o dupa cele 2 nasteri (pana atunci n-am avut probleme).
Si in cercetarea mea am dat de ID Sarrieri si sunt fff multumita de el; jolidon, intr-adevar e jalnic (vorba cuiva: o fi bun la cupa A,B); de Triumph nu m-am apropiat fiind cu ideea ca-i f scump; dar jur ca m-ati convins; iar urmatorul sutien o sa-mi iau de la Triumph.
Si nu uitati ideea: sunt fff multumita de ID Sarrieri. Merita sa-l incercati. Vorbeste o

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana, si ID Sarrieri e mai ieftin? Ca eu aveam impresia ca si ala e scump in schimb nu asa bun, mai degraba sexy dar nu si comod si practic. Eu am gasit ceva si comod si practic si sexy, asta in Etam-ul pe care l-am luat. Nu-mi pare rau ca am luat Etam si abia pe urma am descoperit si Triumph tot acolo, poate o sa-mi iau si Triumph-ul dar mai sunt si altele acolo frumoase, mai intai o sa ma uit bine.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Hai ca ma bag si eu pe aici,printre cele cu sinii mai mari.Dar as vrea sa va recomand sa masurati acest model aici.
Va zic caci mi-a fost recomandat de o prietena care are sinii destui de maricei.Si mereu ma minunam cit de bine si frumos sunt ei aranjati acolo.Pina nu mi-a zis ea "secretul".
Si ce imi place ca nu au cusaturi,si imi arata sinii frumos,chiar daca nu sunt mari.De cind am cumparat asa fel de sutien,nu pot concepe sa port altul.
Deci ,eu am ajuns la concluzia,ca aceste modele(au diferite forme),sunt bune si pt sinii mari dar si pentru cei mici

Succese la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

quote:
Originally posted by dana d

Mariana, si ID Sarrieri e mai ieftin? Ca eu aveam impresia ca si ala e scump in schimb nu asa bun, mai degraba sexy dar nu si comod si practic. Eu am gasit ceva si comod si practic si sexy, asta in Etam-ul pe care l-am luat. Nu-mi pare rau ca am luat Etam si abia pe urma am descoperit si Triumph tot acolo, poate o sa-mi iau si Triumph-ul dar mai sunt si altele acolo frumoase, mai intai o sa ma uit bine.

Fetele mele

Dana, da; e mai ieftin; si intr-adevar f sexy ; iar pt mine e f comod; sincer mi se potriveste la fix; dar o sa incerc si Triumph ca sa pot sa fac diferenta.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Alincic, ideea era nu atat sa gasesc marime mare si totusi sexy, ci sa si sustina un san mai lasat. La modelul pe care l-ai dat exemplu mi-ar iesi sanii din cupele alea la fiecare aplecare, stiu ca am avut si am asa ceva. Arata super cand il pun pe mine dar dupa ceva minute/ore de purtare incep sa-mi indes sanii inapoi in el.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Dana,modelul de sus intr-adevar e mai "deschis" sus dar au si mai "inchise" sus, din acea serie.(nu am putut gasi o poza),Si ce imi place ca intr-adevar sustine bine sinii.Am vazut diferenta la prietena mea,si la o alta doamna cu un sutien mai simplu.
Inca o data ma repet,chiar ca sustine sinii foarte frumos

O saptamina cit mai frumoasa la toaota lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Am si eu o problema la sutiene , cupa este perfecta si port in general push up nu m-am trezit niciodata cu fetele afara , arata excelent marimea mea este 36B acum nu stiu daca sutn aceleasi masuri ca in romania , problema mea este insa la spate imi opreste respiratia ma stringe de numai pot , aveti vre-un sfat pt problema asta .

Mergi la inceput