Unde gasesc sutienul perfect?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

eu am marimea 85D si cumpar sutien de la naturana model minimizer ... sta piptul ffff bine , nu se ating si nici nu imi iese pe mijloc
uite aici http://www.naturana.de/englisch/dessous/minimizer/minimizer.html

de cand am descoperit acest tip de sutien ma simt si eu mai bine in sfarsit la marimea mea 85D nu se pune problema de push up ...

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Mii de scuze, am avut calculatorul stricat, apoi am fost in co si abia azi am vazut ca s-a raspuns atat la subiect. Am reusit sa citesc doar prima pagina deocamdata.
Am si eu unul Triumph care ma roade. E drept ca e de bumbac si mai simplutz dar l-am purtat si anul trecut si nu am avut probleme. Iar anul asta de cand am deschis subiectul, nu m-a mai ros niciunul. E drept ca am fost si la munte.. poate si caldura sa fi avut un rol.
Cu prima ocazie am sa mai vizitez magazinele Triumph dar as vrea sa aflu mai multe si despre ce ati recomandat voi:

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucutza77

Eu am luat un sutien de la Etam, de care sunt foarte incantata. Nici nu simt ca il am pe mine. Are sarme sub cupe dar nu se simt deloc. E din colectia Magic Up. E cel mai comod pe care l-am avut pana acum. Ti-l recomand din toata inima.

Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.

Unde gasesc marca asta si cam ce preturi au?

Fetele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilina

si eu tot Triumph folosesc si mi-am mai luat de la Quelle cateva

s-ar putea sa te iriti de la caldura...si eu ma resimt anul asta mai mult decat oricand
eu ma mai sterg cu servetele umede in zona respectiva in timpul zilei sau imi dau cu pudra ca sa nu mai transpiri
ce sa-i faci....asa patim noi cele cu balconete
eu am 85 D

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Ce impresie ti-a lasat Quelle? Si eu vroiam sa comand ceva de la ei dar nu am curaj sa cumpar fara sa pipai si sa probez.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Eu sunt mai modesta: 80 B sau C....habar n-am.. Problema mea este la costumele de baie. Nu gasesc nicaieri sa combin sutienul de la marimea 44 cu chilotii de la 40-42. Voi cum faceti ??? Chilotii 44 imi sunt mari.

Si la sutiene mai am problema, fiindca daca imi vine cupa ok imi este mare la torace....Uff..greu e sa fii femeie !

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Gata, am citit tot.
Daiopri si eu patesc asta cu iesitul sanilor afara dar pe deasupra sutienelor mai decoltate.Am unele mai sexoase cu burete si foarte decoltate dar , cum ma aplec, apar sfarcurile sau macar areolele... Poate sunt cam mici dar la modelele alea nu exista pt laptarii mari.

Si chestia cu lipitul sanilor intre ei ma enerveaza la culme. Din fericire am gasit sutiene care au balenele pana intre sani (cel de bumbac de la Triumph luat de la Whinners) si ii tin departati. Si stiti ceva? am gasit un model de sutien din piata de la taraba (100 mii) care se aseaza foarte bine si arata si bine pieptul cu bluza deasupra. Insa ce nu-mi place la ele ca sunt simple, fara nici o danteluta acolo, si mai ales ca se vede cu ochiul liber cat sunt de ieftine si neingrijit lucrate.

Fetele mele

Mergi la inceput

Am fost zilele trecute la Triumph in Unirea. Nu erau multe modele dar am gasit unul care sa-mi placa si sa mi se potriveasca. Era cam pe la 110 Ron si ceva. Din pacate masura mea (80C) nu am gasit-o si am probat ceva ce mi s-a parut apropiat(75D). Venea perfect la cupe dar ma strangea la circumferinta. Acum ma intreb daca nu cumva imi trebuie cupa D dar nu cred ca am vazut ca si cupele se modifica in functie de circumferinta, adica 75D are cupa mult mai mica decat 85D, asa ca banuiesc ca 75D are cam aceeasi cupa cu 80C, banuiesc pt ca nu nu-l aveau. Acum incerc sa mai mai duc si la alte magazine Triumph dar in functie de cum pot fugi de la serviciu... Poate in Mall Vitan?..

PS, am vazut acolo niste sutiene cu cupa F, erau imense, cam ca o palarie, ma intreb cine poarta asa ceva ca eu nu prea am vazut pe strada. Oricum, cine are sa-i traisaca si sa aiba grija de ele.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Etam e super, se gaseste in Orhideea.

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

quote:
Originally posted by dana d

[quote]Originally posted by ralucutza77

Eu am luat un sutien de la Etam, de care sunt foarte incantata. Nici nu simt ca il am pe mine. Are sarme sub cupe dar nu se simt deloc. E din colectia Magic Up. E cel mai comod pe care l-am avut pana acum. Ti-l recomand din toata inima.

Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.

Etam exista in Carrefour Orhideea si in Mall Vitan. Acum au bagat colectia de toamna 2007, sezonul reducerilor s-a cam terminat. Chiar azi am trecut pe acolo si am vazut niste modele tare dragute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

aa, ce bine ca au la mall, aici mi-ar fi usor de ajuns. Ralucutza, dar ai putea sa-mi spui si cam intre ce preturi se incadreaza astea de la Etam? sunt mai scumpe ca alea de la Triumph?

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput