Unde gasesc sutienul perfect?
De cateva luni ma rod toate sutienele sub sani pe coaste. Nu gasesc explicatia, nu mi s-a mai intamplat asta pana acum. Port numai sutiene cu balena, dar fac asta de multi ani si doar anul asta am inceput sa am probleme. Ma rod balenele sub sani si ma ustura de mor, pana ajung acasa si-l arunc cat colo traiesc o tortura. Am sanii marisori (cupa C)si oarecum lasati ca dupa doua nasteri. Totusi de ce anul asta dintr-o data si am sutiene pe care le-am purtat si anul trecut fara sa-mi faca probleme.
De cand ma stiu am fost pasionata de sutiene, am cumparat si am purtat cele mai bune, de firma, sexy si comode. Acum e din ce in ce mai greu sa fiu multumita, sanii mi s-au mai lasat si nu accept sa se vada asta cu sutien, as aca imi trebuie unul care face minunea de a-i tine sus ca la 20 de ani. Dar nu cu burete sau cu forme nenaturale....ei, unde gasesc eu asa ceva?
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Raspunsuri
dana n. spune:
La Triumph...
Aveam si eu inainte probleme cu sutienele(75C).Am sanii mari si nu gaseam nimic care sa se potriveasca...pana am descoperit Triumph.Pana si costumele de baie tot de la ei le iau.
Am sutiene si cu burete si fara burete.In alea fara burete chiar arata foarte natural sanul.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba
ralucutza77 spune:
Eu am luat un sutien de la Etam, de care sunt foarte incantata. Nici nu simt ca il am pe mine. Are sarme sub cupe dar nu se simt deloc. E din colectia Magic Up. E cel mai comod pe care l-am avut pana acum. Ti-l recomand din toata inima.
Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.
Hildegard spune:
La Triumpf
mi-am gasit de la ei sutien ...si eu sunt cu probleme de astea, dara cum gata, nu-mi mai fac probleme ca am gasit.
Mi-am luat si costum de baie superrrrrrr. E adevarat ca am cam intors ochii peste cap cand am vazut pretul dar ce sa fac....sunt cam scumpi sanii mei, alaptat 1 an si 7 luni
..ei, de ce nu mi-oi lua ca o viata am si tre sa recompensez titele cu ceva ca au avut atata lapte si mi-au crescut un fecior
solidut.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
Clover spune:
S-ar putea sa ti se modificat marimea sutienului. Incearca o banda mai larga sau o cupa mai mare sau amandoua.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
Roxana Claudia spune:
Si eu sunt adepta Triumph. AM si costumul de baie tot de la ei; a fost singurul sutien care mi-a "facut" sanii ca inainte de bb. Acum ma pregatesc de al doilea bb si iarasi nu-mi vin sutienele.
Insa eu mai am o problema: o superba colectie de sutiene de dinainte sa raman insarcinata prima oara. Nu-mi mai vin, parca s-a modificat forma sanului, dar eu nu ma indur sub nicio forma sa ma debarasez de ele. 
Roxana
8 sapt si
Catalin (5 iunie 2006)
lilina spune:
si eu tot Triumph folosesc si mi-am mai luat de la Quelle cateva
s-ar putea sa te iriti de la caldura...si eu ma resimt anul asta mai mult decat oricand
eu ma mai sterg cu servetele umede in zona respectiva in timpul zilei sau imi dau cu pudra ca sa nu mai transpiri
ce sa-i faci....asa patim noi cele cu balconete
eu am 85 D![]()
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
Siminaf spune:
Sa ridice sinii fara push-up chiar nu vad cum. Eu port numai de la Victorita, prietena mea
si nu le-as da pe nimic altceva. Cu push-up, evident, ca si eu am doi copii si s-au cam lasat un pic...
Dar cu sutienele de la Victorita nu se vede! Sint super. Dar am probleme cu circumferinta toracelui. Daca la sutienele mele de care am vorbit am masura 36, la alte firme masura 36 ma stringe, dar rau. Si asta se simte si sub cupe, chiar daca cupa are aceeasi marime.
dianas spune:
Eu optez pentru produsele women's secret dupa ce mi-am luat un sutien de o calitate excelenta. Apoi mi-am mai luat un set de lenjerie intima si un costum de baie. Sunt extrem de multumita, sunt foarte bune, rezistente si au modele deosebite.
emaaimee spune:
ma gandesc ca poate fi de la caldura.ori dublura de la sarma e prea sarguincios cusuta si e mai groasa, se simte cusatura cumva si te roade. ori invers prea subtire si poate simti sarma. I don't know, presupun.ar trebui sa iti masoare cineva din personalul de la mag de sutiene. sa te masoare sub sani pt circumferinta toracelului si peste sani pt dimensiunea cupei. aici exista serviciul asta free of charge: la Mother Care, M&S(Marks and Spencer) si tot asa poti cera parerea unui advisor: ii spui ce vrei sa faca sutienul resp si ar trebui sa iti aduca modelele care indeplinesc cerintele tale.
pe mine m-a masurat si o dna de la un magazin Jolidon in Ro si mi-a adus o multime de modele in functie de ce imi doream eu.
Roxana Claudia, eu le-am dat pe toate. aveam o groaza, diverse culori. investeste intr-un sutien bun tip maternity si mai schimba-l de cate ori e necesar pana nasti. cu aprox 4 sapt dupa nastere ia-ti nursing bra indiferent ca vei alapta sau nu. sanii vor fi mai grei si ai musai nevoie de suport. nursing bra sa nu fie cu sarma, comprima canalele galactofore si se pot infunda. nu il lua mai din timp pt ca sanul se modifica f mult. dupa nastere mai ia-ti vreo 2 daca intentionezi sa alaptezi.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
dumitrulaura spune:
Am purtat de la Jolidon dar nu am fost deloc multumita. La fel ca si tine cautam sutienul perfect. L-am gasit la Triumph. Am gasit cu greu sutien care sa mi se potriveasc si la Francorossi. Dar Triumph e the best. Vreau sa-mi iau cat mai multe nuante. Deja am pe alb si negru. Nu gasesc pe bej modelul care-mi place. Si cel fara bretele ,tot de la Triumph, e super.