Unde gasesc sutienul perfect?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Hai ca m-ati convins si pe mine sa trec pe la triumf!adevarul ca am avut unul in tinerete si l-am purtat ani de zile, ma plictisisem de el, nici nu se uza , nici nu se rupea ca sa scap de el

Ile 40 si Victor ( 22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Triumph e foarte buna pt persoanele cu "terase" (adica balcoane mari ).
Dana, vad ca esti din Bucuresti, mergi la Unirii sau la Eva si ia mai multe sutiene la proba. Modele si marimi diferite. Adica, daca spre ex. porti 80C cere la proba si 75D, 80D, 85C. De asemenea, stiu ca avea Triumph-ul si un sutien care se adapta termic formei sanului. Il puneai pe tine si arata "nashpa" si dupa 2 minute, datorita caldurii corpului de mula perfect. Mai au si sutiene care minimizeaza, desi eu as fi mandra... daca as avea.... Noroc ca mai exista si bureti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Triumph e o alegere cat se poate de buna , nu se compara cu Jolidon ,I D Sarrieri cel putin din punctul meu de vedere.N-am auzit pe nimeni sa fie dezamagit , merita sa dai mai multi bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Mie Jolidon mi se pare mai mult cu numele decat cu calitatea. Cred ca functioneaza bine pentru cupele A si B.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Sutienele au inceput sa te roada probabil de la caldura. Si eu ma dau cu pudra zilnic aproape, pentru aceeasi problema si incerc sa port sutiene fara sarme in perioada asta, ca sa treaca rosaturile.

Chestia cu sutienul "termic" care se muleaza dupa caldura corpului m-a lasat masca! ACUM ma duc sa ma probez la Triumph!

:*

Smilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Votez pentru TRIUMPH.categoric.Pt. sutien si creme antirid nu trebuie sa facem economie.,si nu numai
Cum sunt ID Sarrieri,fetele?Sunt frumusele, doar atit?
Spor la proba,nu va grabiti.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Imi puteti spune ce pret au sutienele TRIUMPH?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by isabela

Aici costa intre 25€ si 40€(depinde de model).Chiar sunt curioasa ce preturi au in Romania...sunt sigura ca sunt mai scumpe.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse;www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana;www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Tot pentru Triumph pledez si eu. Cupa ramane cupa chiar daca bretelele cedeaza, sunt cam mari preturile dar merita toti banii. Sutienele de la Jolodon turtesc sanii, nu am fost multumita.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

quote:
Originally posted by isabela

de la 90 lei in sus!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput