*** LA REDOUTE (36)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Eu am intrebat la Oficiul 4 din Tatarasi si mi-a zis o d-na destul de draguta ca sambata nu primesc colete.
Sa mai incerc luni dupa oa 10.
Vreau si eu coletul din 5 iulie.......

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by katthy

Eu am intrebat la Oficiul 4 din Tatarasi si mi-a zis o d-na destul de draguta ca sambata nu primesc colete.
Sa mai incerc luni dupa oa 10.
Vreau si eu coletul din 5 iulie.......

katthy

katthy eu nu l-am primit nici pe cel din 3 asa ca nu dispera ca sigur il primesti pe luni marti

camisol misto balerinii si bikinii i-am luat si eu sunt super usor parca nici nu-i ai pe tine

mi-am luat covoare superam mai rezolvat o problema..cel din living e cu fluturasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mi-am bagat si eu nasul pe aici si m-am indragostit

Asa ca m-am apucat sa caut diverse sa pun de-o comanda si eu ... am luat-o la intrebari pe Aissa pe PM sa ma lamureasca mai bine... sper sa-mi iasa comanda

alia_ro am vazut ca ai comandat rochia www.laredoute.fr/vente-robe-des-podiums.aspx?productid=324104944&documentid=473907&categoryid=33023283&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">asta
Ma bate gandu' s-o iau si eu... trebe sa merg la o nunta in toamna... Merge? E ok pt. asta?
Ai cum sa pui poze cu rochia? Mi s-a intamplat sa vad ceva in site si acelasi produs in pozele cuiva (nu mai retin cine) si am fost cam dezamagita... diferenta a fost cam mare... si nici nu era un produs prea ieftin... de-asta vroiam s-o vad in pozele tale...
Si m-ar interesa si cum este la spate...
Mai am o nelamurire... dupa masurile din site, la bust mi-ar veni 40, dar la talie si solduri 42 (deh... dupa sarcina si nastere... s-au latit toate pe acolo)... si nu stiu ce sa comand... as merge pe 40 daca nu e cambrata pe talie si stramta la fund... In poza de pe site pare larguta de sub sani in jos...
si scuze ca te-am bombardat cu intrebarile

Gata cu intrebarile... cred ca n-am rabdare prea multa si in seara asta pun de-o comanda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Votez si eu ptr bikini aia, sunt super

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am mai dat o comanda mica la care o sa stau cu emotii ca e doar cu 5 produse (pe care n-as vrea sa le pierd), clar punga... Dumnezeu cu mila.

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aissa

Am mai dat o comanda mica la care o sa stau cu emotii ca e doar cu 5 produse (pe care n-as vrea sa le pierd), clar punga... Dumnezeu cu mila.

Bulgaria, 2007

sa fie cu noroc aissa

n-ai mai gasit nici un cod cu cadou voluminos??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu, am dat-o cu COLIS.
Faza e ca e ceva ciudat de data asta. Cum nu primisem chiar imediat mail de confirmare am intrat in suivi si culmea, apareau produsele direct "en preparation".
Acum am gasit si mailul de confirmare numai ca e ceva ciudat pt ca desi la celelalte confirmari imi insirau si produsele si suma de plata....acum scrie doar atat:

"LA REDOUTE
Roubaix, le 21/07/2007

Votre commande du 21/07/2007

Bonjour MME ,

Nous vous remercions pour votre commande passée sur laredoute.fr le
21/07/2007.
Celle-ci est actuellement en cours de traitement dans nos services.

Nous vous contacterons prochainement pour vous confirmer le mode de
livraison choisi ainsi que l'attribution de vos avantages. "

Ce sa insemne asta? Abia maine pot verifica daca au luat banii din cont.

PS: am verificat iar si desi la momentul in care am scris mesajul anterior apareau sigur in suivi, in cos nu mai sunt, acum nu mai apar produsele in suivi de commande desi sus scrie "Nous avons bien reçu votre commande du 21/07/2007. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous" dar nu apar deloc....
Zau ca nu inteleg, verific maine cardul ca nu stiu ce s-a intamplat!

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Elyanne, ma bag si eu ca musca-n lapte, nu stiu poate te ajuta cu ceva referitor la marimi, si eu dupa marimile LR am undeva la 42-44, eu am comandat haine 38-40 si 42-44, dar cele 42-44 imi sunt mari, 38-40 vin perfect, la unele cred ca si 36-38 ar fi bune. Apropo si eu sunt rotunda bine dupa nastere, am 1,62 si 62 kg si trebuie sa ma ambitionez sa mai slabesc macar 5-6 kg.

Nusha dragutza, felicitari pentru casa. Poate daca ai timp ne pui si noua niste poze sa ne mai spalam si noi ochii, cele care stam la bloc. M-am uitat la pozele tale si esti tare simpatica, iti sta bine cu verde... si nici urma de burtica.

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3788903&SizeCode=00042&Quantity=1&PersText=&ItemId=5&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 am vazut ca multe fete si-au comandat acesti tanga, sunt super, foarte comozi, vorba lui Nusha, parca n-ai avea nimic pe tine.

Ma pun sa mai scotocesc ceva pe site, am primit un cod cu reducere de 20 Eur si transport gratuit, ar fi pacat sa ratez asa oferta, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

alinus25,

oferta cu 20 eur reducere si fdp 0 e valabila pentru preturi nereduse, deci nu e mare scofala, face parte din strategia de marketing LR de a ne pacali sa cumparam produse nereduse.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

neatza fetele!

da alina asa e, codul care-ti da reducere 20e si fdp 0 este valabil doar pentru produse cu pret intreg...dar cum a aparut deja pe site coletia noua a/h07/08 sigur gasesti ceva interesant doar ca nu stiu daca iti convine sa iei la pret intreg

o sa pun si poze cu casa dar deocamdata sa termin de aranjat totul sa fac de casa nouasi pe urma pun...promit

aissa tare ciudat cu comanda data ieri de tine...chiar sunt curioasa sa vad azi ce iti apare si daca sunt luati banii din cont

ma mai invart un pic pe site poate mai apare cineva pe aici sa nu vb singura

Mergi la inceput