*** LA REDOUTE (36)***
Raspunsuri - Pagina 11
carrie spune:
buna fetelor
ma primiti si pe mine?am reusit in sfarsit sa creez cont!Ella multumesc de ponturi!
vreau sa va intreb cat sunt taxele postale si cam cat ar trebui sa fie comanda minima ca sa "renteze"?
cum sunt marimile fata de cele romanesti?ca de ex la Quelle daca am 44 trebuie sa comand cam 40 asa diferenta e...
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
aissa spune:
Chiar nu stiu ce se intampla. Am incercat din nou sa dau comanda, am patit fix la fel. Cosul golit, mail de confirmare cu acelasi text, fara sa imi insire produsele, la suivi zice ca au primit comanda si ca apar produsele dedesubt dar acolo nu e nimic.
SIngura chestie la care ma pot gandi acum e ca fiind card de credit si alimentat sambata sa fie cumva "blocat" de BCR pana isi recupereaza suma minima de plata.... Ca bani am depus ieri pe el, mai multi decat am datoria la banca, adica bani sunt suficienti dar probabil astia nu-i pot bloca. Altfel nu-mi explic. Vad maine sau diseara daca pot ajunge la banca azi (ca fi-mea s-a gandit sa imi dea emotii si dupa o noapte de fornaiala dimineata era cam calda, nu am putut sa ii masor temperatura dar i-am dat Nurofen si acum vad ca e rece....).
Carrie taxe platesti 6 euro taxe de prelucrare a comenzii sau ceva de genul asta (de astia mai scapam cand si cand cu cate un cod cadou) si peste asta 10% din valoarea comenzii pt transport. Ca sa renteze merita sa ai multe produse astfel platind taxe o singura data si existand sanse mai mici sa dispara coletul. Pe de alta parte cand au fost perioade cu coduri cu cadouri misto noi am dat comenzi mici si multe ca sa luam toate (cat mai multe) cadourile.
Ca masuri eu am cumparat de la astia 48 (am si 50 dar imi sunt cam mari), iar de la Quelle am o singura geaca 50 care mi-e buna. Acum ma orientez si dupa firmele de pe LR ca deja stiu ca alea de la Taillisime imi sunt mari 50, alea de la Anne Weyburn imi sunt bune 50....asta o sa vezi si tu in timp cam care ti se potrivesc.
Bulgaria, 2007
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by carrie
buna fetelor
ma primiti si pe mine?am reusit in sfarsit sa creez cont!Ella multumesc de ponturi!
vreau sa va intreb cat sunt taxele postale si cam cat ar trebui sa fie comanda minima ca sa "renteze"?
cum sunt marimile fata de cele romanesti?ca de ex la Quelle daca am 44 trebuie sa comand cam 40 asa diferenta e...
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
Bine ai venit! Vezi ca pe prima pagina a acestui subiect e un ghid, care te poate lamuri
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
chiara.2005 spune:
Ma lamuriti va rog si pe mine cu o chestie?
Daca adaug un produs la preferate unde il pot vedea ulterior? Nu vad pe pagina unde m-as putea duce ca sa vad aceste produse. Poate ca este dar nu am vazut eu...
Si inca ceva. Multe produse le pot vizualiza din mesajele voastre, dar daca le caut pe site nu le gasesc. De asemenea cautarea dupa codul de produs la mine nu merge.
aissa spune:
Chiara: la mon espace client (apesi sus) si apoi ai ca optiune "mes produits prefere", acolo iti vezi favoritele.
Link-urile puse de fete: eu urmaresc de ex de unde sunt ca sa imi dau seama daca sunt din aubaines, din femme.... Cautare am dat numai dupa nume.
Bulgaria, 2007
ELTEKA spune:
Buna, fetelor!
Va tot citesc si abia astept sa vin in Europa sa shoppinguiesc, asa chef mi-ati facut Pana atunci, ii fac cadouri surpriza soacrei
Ati primit vreodata vreun mail in care vi se cer scuze ca ati intampinat probleme tehnice pe site-ul lor (acu' sincer, nu mi s-a deschis cosul mereu, dar nu e mare scofala, dai refresh si gata) si va ofera un cod personalizat, valabil 3 saptamani, pentru un cadou-surpriza ca scuze?
Ma intreb ce poate fi, ca mai degraba merita FDP O, ma gandesc...
Succes la cumparaturi, e misto atmosfera la voi aici!
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
aissa spune:
quote:
Originally posted by karfe
Aissa,ceva este in neregula,mi-am gasit cosul gol azi dimuneata
fab
Hmmm, ma pui pe ganduri. A mai dat cineva comanda ieri sau azi? E prea cald sa ma duc la bancomat sa verific cardul, maine insa ma lauresc ce si cum.
Bulgaria, 2007
felicia74 spune:
Mai, la mine nu s-a intamplat nik. Sunt produsele in cos si nu am observat alta schimbare. Cred ca a probleme cu softul (iar)
ELTEKA da, am primit, dar nu erau cine stie de oferte.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
carrie spune:
multumesc de raspunsuri
inca ceva:exista anumite perioade cu reduceri sau trebuie urmarit tot timpul site-ul?
ca acuma cam tot ce am gasit si-mi placea imi spune stoc epuizat!
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006