*** LA REDOUTE (36)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

quote:
Originally posted by aissa

quote:
Originally posted by karfe

Aissa,ceva este in neregula,mi-am gasit cosul gol azi dimuneata

fab

Hmmm, ma pui pe ganduri. A mai dat cineva comanda ieri sau azi? E prea cald sa ma duc la bancomat sa verific cardul, maine insa ma lauresc ce si cum.

Bulgaria, 2007

Eu am facut ieri o comanda si nu am intampinat nici un fel de problema.

Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by carrie

multumesc de raspunsuri

inca ceva:exista anumite perioade cu reduceri sau trebuie urmarit tot timpul site-ul?
ca acuma cam tot ce am gasit si-mi placea imi spune stoc epuizat!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Pe LR sunt tot timpul reduceri (insa nu la toate produsele), dar cele mai mari (pana la aprox. 90%) sunt in ian-febr si iunie-iulie. Stocurile se epuizeaza deobicei in primele zile de reduceri substantiale. Produsele reapar ulterior disponibile (nu e o regula), insa la pret intreg sau reduse doar cu un procent f.mic.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

sa va zic ce am patit eu... aveam deja un cos arhiplin (25 produse) si se trezeste si sotul meu ca vrea niste incaltari, dintre care o pereche la pret intreg (de-abia acum a aflat si el de site, nu intrebati dc)

asa ca imi fac repede un alt cont, cu aceleasi date, insa alta adresa de mail... bag 2 produse in cos, apoi ma loghez pe contul initial sa vad ce mai face comanda mea...ce sa vezi? cosul gol, de fapt erau doar produsele din cosul noului cont!

sa innebunesc, nu alta! dau din nou cautare, produsele mele nu mai erau dispnibile!

deci, ceva nu a fost in regula

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ciudat de tot ce ziceti voi aici la mine nu s-a intamplat nimic cosul e ok asa cum l-am lasatbani de-as avea sa comand tot ce am in el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Si cosul meu e in starea in care l-am lasat vineri.
Eu mai astept poate apare codul-minune de redus reducerile

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by miki68

Si cosul meu e in starea in care l-am lasat vineri.
Eu mai astept poate apare codul-minune de redus reducerile

cristina d.

mie imi zici cristina si eu tot pe ala il astept poate apare o data ca ma enrvez deja 2 produse le-am sters din cos ca erau epuizate

zicea cineva ca a citit pe forumul francez ca apare si codul dar eu nu vad unde scrie m-am uitat si n-am vazut nik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Va salut fetelor!

Acu poposii si eu acasa si citesc din urma.Vad ca nu prea mai shopingati,doar vin pachete si asta cred ca-i super bine.

Va rog mult daca ma puteti ajuta?Care cunoaste un loc ceva de agremet cu cazare,masa si ceva distractii pentru un copil de 5 ani in zona Piatra Neamt?Stiu ca nu-i un subiect pentru LR dar poate stie careva pentru ca stiu ca zona-i foarte frumoasa.
Daca nu raman la adresa data de Claudia la pensiunea din Brasov.
Va rog mult daca stiti spuneti-mi si mie .
Va sarut p e toate.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Felicia, multumesc!

Cam ce erau cadourile? Merita mai bine FDP 0 decat un cadou de-al lor de consolare (dar extra 6 euro)?

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pe mine m-a lamurit sotul meu: problema e, cum si credeam, la card. Cardul fiind de credit si eu depunand bani sambata, aia fac operatiunea (verifica soldul si isi trag suma datorata de mine) abia maine. Deci nu e LR de vina.

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

quote:
Originally posted by nushulica

quote:
Originally posted by acina

Nushu sar'mana pana la urma a mers colis.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

cu placere...de acum inainte cand vrei sa bagi un cod tine apasata tasta shift cand dai click pe "j'applique mon offre" si nu-ti mai sterge nik din cos...asa poti incerca si mai multe coduri fara sa-ti goleasca cosul

Nushu multumesc mult .O sa tin minte.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput