*** LA REDOUTE (36)***
Raspunsuri - Pagina 9
miki68 spune:
quote:
Originally posted by nushulica
miki nush ce sa ma cred...inseamna ca m-a mintit aia de la posta
mie asa mi-a zis...si oricum m-am enervat de cand mi-a zis ca n-am primit colet
nushu, nu cred ca avea interes sa ma minta. E cea care m-a sunat pe mobil sa-mi zica ca am colet. Cand mi-a zis vineri sa incerc sambata, una de la un ghiseu alaturat s-a bagat in vorba si a zis ca nu primesc colete sambata, iar asta amabila a contrazis-o spunandu-i ca-i vorba de un colet extern. Reactia celeilalte (una antipatica, in prag de pensionare):"A, da, externe primim si sambata".
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
functionarul roman
asta e pana luni nu mor mai ales ca azi am o gramada de treaba tre sa merg sa iau covoaresi alte chestii
miki68 spune:
quote:
functionarul roman
asta e pana luni nu mor mai ales ca azi am o gramada de treaba tre sa merg sa iau covoaresi alte chestii
Te bizui sa iesi afara in caldura asta?
La mine in casa sunt deja 33 grade. Mai am un pic si mor.
cristina d.
CamiSol spune:
De amorul artei, am mai facut o comnada mica !
Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut (25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
miki68 spune:
Total off topic:
Azi dimineata la 5 fara 10 eram cu sotzu in fata blocului intr-o actiune de pet rescue. As' noapte pe la 11 am auzit un matz mic care miorlaia jalnic. Bai fetelor, nu putem sa adorm de mila. Sotzu zice: lasa ca vedem ce-i cu el cand se lumineaza. Cand am coborat, pisicii blocului erau unu intr-un copac, unu langa copac si miorlaia... Au vreo 3-4 luni. Is tare dragalasi. L-am momit pe cel din copac sa coboare un pic, m-am catarat in copac, l-am prins de codita (ca atata am ajuns) si l-am asezat frumusel pe pamant. Bineinteles ca s-au tinut dupa mine. Le-am data apa si cateva crantzanele si acum, ii vad de la balcon, se joaca prin boscheti. Trebuie sa recunosc ca m-am simtit tare bine dupa "salvarea" asta.
cristina d.
nushulica spune:
miki pai n0am ce face trag o fuga pana la basarabia in pacurari dar am ac la masinaasa ca nu o sa sufar prea tare
nici nu pot sta fara covoare in casa si in cursul saptamanii nu apuc sa ajung nicaieri din cauza programului
camisol ce ai mai comandat/?...oare sa ma risc sa mai comand si eu de la aubaines?:?sau sa astept codul ala minunat?
miki68 spune:
quote:
miki pai n0am ce face trag o fuga pana la basarabia in pacurari dar am ac la masinaasa ca nu o sa sufar prea tare
nici nu pot sta fara covoare in casa si in cursul saptamanii nu apuc sa ajung nicaieri din cauza programului
camisol ce ai mai comandat/?...oare sa ma risc sa mai comand si eu de la aubaines?:?sau sa astept codul ala minunat?
nushu, da in ce zona te-ai mutat?
cristina d.
miki68 spune:
quote:
in bucium
in zona rezidentiala
cristina d.
CamiSol spune:
quote:
www.laredoute.fr/vente-ballerines.aspx?productid=324118194&documentid=299107&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1" target="_blank">Balerini, www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4870557&SizeCode=00018&Quantity=1&PersText=&ItemId=2&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">costumas bebe , www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4875370&SizeCode=00012&Quantity=1&PersText=&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">alt costumas bebe si www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3788903&SizeCode=00042&Quantity=1&PersText=&ItemId=5&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">bikini
Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut (25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...