*** LA REDOUTE (36)***
Raspunsuri - Pagina 8
nushulica spune:
quote:
Originally posted by croco21
Eu sunt addicted la cumparaturile pe net si ma intereseaza orice site de pe care pot comanda ceva, orice.
super ...daca si recunosti tot e bine stai linistita si eu sunt la felcand nu-i redoutu e quelle cand nu-i quelle imi iau carti si tot asanu ma pot opri
merci pe felicitari sper sa apuci sa faci casutza la care visezi cat mai repede
ella_74 spune:
da nushu, aia e saracia de camesha...dar in realitate dupa ce ca e tarcata in 10 culori sterse, e dintr0un material din ala batista dar ordinar...daca stii camasha de 3 eur pe care am luat-o cu toatele la reducerile din febr, doar ca aia arata de 1000 de ori mai bine.
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
alia_ro spune:
balerinii sunt de calitate, par lucrati manual, insa au talpa f. subtire si nu se merita purtati pe strada, doar sa dak te urci in masina si te dai jos si intri intr-o casa, nu sa mergi pe asfalt cu ei, e pacat, se strica, plus ca la mizeria de la noi... dar la un club merg, sunt de efect paietele...sotului i-au placut la nebunie!
pt croco: esti tare comica cu shopping addicted! auzi tu...orice site, orice!
www.erlebnisladen.de
site-ul avea mai ales chestii "as seen on tv", dar avand in vedere ca storcatorul era 90 euro si la noi 499 ron io zic ca merita! (mi-au trimis mail de confirmare ca au trimis coletul).
cat despre rochie...cred ca de asta e vb, nu?
http://www.laredoute.fr/vente-robe-des-podiums.aspx?productid=324104944&documentid=473907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1
a costat muuuuuult mai putin decat e acum...materialul pare un voal subtire, e dublata, dantelata la sani.
mi-ar fi placut ivoire, nu champagne, cum au trimis ei, dar e ok... putin cam mare la tate, dar o s-o port mai mult dupa operatie
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
alia_ro spune:
dar de superba asta ce ziceti? merge la friptura?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4237978&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=16&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
nushulica spune:
quote:
Originally posted by alia_ro
dar de superba asta ce ziceti? merge la friptura?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4237978&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=16&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
scuze dar eu chiar nu inteleg intrebarea despre rochir pot sa zic ca e super misto dar nu stiu la ce te referi cand intrebi daca merge la friptura
am fost la posta si inca nu am primit coletul de pe 3 ce ma enervez cel de pe 2 l-am primit de miercuri si asta n-a venit nici acum...nu mai inteleg nimic
CamiSol spune:
Nici eu nu am primit coletul de pe 3 ! Si vine tip scrisoare, daca mai vine...ca aveam doar o rochie din aia podium, o pereche de pantaloni scurti si o fusta,iar cadou ghivecele cu mirodenii...
Poate totusi astazi...sunt o optimista !
Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut (25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
aissa spune:
Am si eu niste produse in cos pe care le-as cam comanda azi-maine ca le tot rotesc dar sincer am emotii pt ca fiind doar haine sigur vin punga, mai ales daca bag codul COLIS si deci nu atarna nimic mai greu. De cand cu coletele mele multiple pierdute m-am straduit mereu sa comand ceva care sa vina colet si asa nu am mai pierdut nimic, dar acum.... Mai e vreun cod cu cadou mare/voluminos?
Bulgaria, 2007
miki68 spune:
quote:
Originally posted by nushulica
cami mie la posta mi-a zis ca azi nu primesc colete...deci de acum luni
Ba da. Mi-a zis mie tipa amabila de la posta din cuza voda ca sambata primesc numai coletele externe, nu si cele interne.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
miki nush ce sa ma cred...inseamna ca m-a mintit aia de la posta
mie asa mi-a zis...si oricum m-am enervat de cand mi-a zis ca n-am primit colet