Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

stiu ca voi sunteti in extrema ailalta dar...e normal sa mance un copchil de aproape 4 luni 800ml/zi? de cateva zile raresu cere mai mult, si ii dau. Azi a ajuns la 800 ml da nici ieri nu a fost departe.

si raresu face kk verde de cand i-am bagat formula. Rar face numai galben

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

am pus si eu o poza cu bebe la 4 luni

Ana si bebe Rayan (13.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

MARTUTZA, eu am facut vinete si am mancat mai mult de 3 felii. Bebe nu a avut nimic. Este cam sacait de la caldura, nu papa prea bine si vrea mai mult in brate. Afara al meu de vreo 3 saptamani plange si nu vrea nici in carut, nici in brate. Mai adoarme cate 30 minute si atat. Eu l-am masurat cu un caiet la capusor si i-am intins piciorusul. La mine a iesit 68cm, la asistenta 61. Acum nu stiu care este buna. L-am bagat in cada mare si i-a placut foarte mult. Realiza ca este mult mai multa apa decat in baliuta si era foarte atent la miscarile care i le faceam.

POZE CU INOTATORUL MEU
MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

ROXANICI, la voi tot asa cald este? Ma gandescs ca nu este chiar asa, de bebe papa asa bine. Al meu papa tare prost. Dar saptaman cealalta plecam la munte si sper sa nu fie tot asa cald, sper sa suga mai bine.

MIHAITA 31 MARTIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

roxanici, ce greutate are Rares? Se calculeaza 150 ml/kg corp, dar probabil stii. Daca tot e mult, inseamna ca are un puseu de crestere.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Saluuuuuuuut fetelor!!!
N-am putut sta departe de forum cu toata pregateala mea de nunta, asadar azi de dimineata am citit ce-ati mai postat, apoi am mers la cumparaturi pentru "evenimentul vietii" si acum am citit cele 4 pagini din capitolul nou... asa ca sa ma tin la curent. Multumesc pentru urarile din capitolul vechi fetelor!

In primul rand LA MULTI ANI MADYBULANCEA!!!

Bine ai venit in "stupul" nostru Aliana!

Martutza am salvat schema ta de diversificare.

Eu-s trista ca a primit Luca o bratara de aur, cu numele sau gravat, de la mama si azi a pierdut-o... i-a cazut de la manutza! Am plans de ciuda... era asa frumoasa... acu' o vad doar in pozele pe care am apucat sa i le fac cu ea. Am primit promisiuni ca i se va lua alta; era din Spania.

Insa am si un motiv de bucurie: de cateva zile Luca se intoarce foarte repede si foarte lejer de pe spate de burta, ca invers se intorcea de mult. Am fost asa mandra de el incat l-am pupat cateva minute fara intrerupere. O sa trec si-n listuta de pe gmail. Si, cand sta pe burtica, se intinde dupa diverse obiecte care sunt pe langa el: jucarii, telecomanda, hainutze, prosopelul de sters la guritza (pt asta chiar are o slabiciune si cum il prinde cum il indeasa in gura) si imita mersul de-a busilea pe loc. Ar pleca el dar inca nu stie cum sa-si foloseasca miscarile in scopul asta.

Claudi@ bine ai revenit! Vroiam sa te intreb, asa off topic, daca cunosti fam Cringanu. Locuiesc tot in Stuttgart si sotia (Elena Cringanu) canta la harpa ( mediteaza elevii) dar si vocal. Stiu ca e foarte cunoscuta in cercurile romanilor din oras si nu numai. E matusa sotului meu.

Sper sa mai intru si maine seara, macar sa va citesc... ca de saptamana viitoare spun prezent din nou in fiecare zi.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=16&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna fetele,
noi am ajuns cu bine azi, in 100 km ne-am oprit numai de 2 ori sa bem ceai, in rest a fost ok. dimineata mi-a venit si scaunelul de masina si matei a stat super comod in el, a fost chiar incantat ca vedea si el lumea de sus. parea foarte incantat de ce vedea pe geam si cand vedea cate un pieton se apuca de "vorba" cu el.
aici, la curte, este bine, aerul este respirabil. a fost cald peste zi, dar oricum nu e ca in bucuresti.
acum ma apuc de citit, ca vad ca ati avut ceva activitate azi.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Stiam io ca am uitat ceva

La multi ani, Mady!

Roxana io zic ca-i bine.... citeam ca un bb ar trebui sa pape din luna a 4-a 700-1000 ml/zi

martutza e bine... n-am mai avut nimic azi.

Legat de cantarit... io raman la parerea mea (si a pediatrului)... 1 data / luna e suficient
Si ai mei nu intra in categoria bb-ilor grasuni... din contra... sunt cei mai mici si pitici din gasaca... si totusi nu ma stresez sa-i cataresc o data pe sapt sau mai des...
Io stau si ma gandesc... cu ce m-ar ajuta daca i-as cantari mai des? Ca daca vad ca iau putin in greutate tot n-am ce sa le fac... nu pot sa le dau sa manance mai mult, pt. ca nu mananca... tot cat au chef baga... nu pot sa-i indop... Ce rezolv? Doar un motiv de stres in plus.
Asa, la dr. ma stresez odata pe luna si are grija pediatrul sa ma calmeze... Si plec multumita, gandidu-ma ca luna viitoare va fi mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Azi am facut si noi 4 luni. La cat mai multe le doresc si celorlati puisori nascuti pe 18: David Daniel de Vani si Deea Maria de Dana_p.

La multi ani, Mady si multa sanatate si bucurii!
sivma, Aliana, bine ati venit!
Am vizionat pozele "proaspete" de la intalnire si nu numai. E oficiala treaba, avem cei mai draguti bebei din lume. L-am vazut si pe Victor al Martutzei care doarme ca si gaza mea cu picioarele printre gratii, pe frumusica Maya de iuliana_2007(ce mami tinerica, apropo) si pe Rayan de Aliana, care m-a topit cu mutrisoara si perisorul lui cel mare. L-am vazut si pe Silviul al paxelei cocotat pe patutul Deliei. Tot ma chinui sa-mi dau seama cu cine seamana Delia.

Luna a 4-a la noi a fost cu progresele motrice cele mai spectaculoase. Se intoarce constant pe burtica, de fapt cand e treaza numai asa se joaca, rontaim maini, picioare, gangurim, zambim la straini. Ai succes imediat la ea daca ii vorbesti pe limba ei si te mai strambi putin. Evolueaza frumos si noi suntem topiti dupa ea amandoi.
Vroiam sa intreb, daca e cineva care nu doarme: 38 rectal nu se considera temperatura, nu? Mai ales cu caldurile astea. E cazul sa-mi fac griji?

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mihai a avut 38 cu 7, cu 8 rectal... Pediatru a zis ca peste 38 cu 5 rectal sa ii impachetez cu prosop ud, rece, de la burta in jos, peste care sa pun unul uscat... si antitermic... io i-am dat Panadol... de-asta aveam in casa.
38 rectal ar cam fi 37 cu 5 normal... deci cam e un pic de febra... Vezi sa nu patesti si tu ca mine... s-o fi deshidaratat... Baga niste antitermic si poate bea ceva... apa, ceai, lapte...
Si impachetarile sunt bune, chiar daca febra e mai mica, cu prosop mai caldut... pt. ca asa se hidrateaza... la nivelul pielii
Ei sunt f.f. sensibili si temp. astea ii cam termina...

Mergi la inceput