Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

Paxela m ai facut sa rad...multumesc de primire.o sa mi fac timp sa intru pe net si atunci povestim mai multe despre noi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Bine ai venit Aliana si pe tine si pe Rayan. Cum sa va uit.
Mi-a fost dor de voi dar nu aveam numarul tau.
Abea astept poze sa-ti vad flacaul.Ca trebuie sa-ti spun ca eram geloasa pe tine ca al tau are par si al meu nu.Si nici acum nu prea are.Da click pe numele lui si ai sa-l vezi.Tot mancau ca si in spital..
Da datele tale si va pune cineva priceput in lista.Descarca poze cu Rayan pe webshot in albumele comune.Ai detalii pe primapagina.
Mai intra cand poti.Spune-mi cum te-ai descurcat?Doamne ce surpriza placuta!

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Ca sa fiu si eu, cred, la zi, nici eu nu-l cantaresc pe Tony decat la cabinet? Si daca nu papa , na mai are si el zile cand nu papa tot, ca si noi. Sunt si ei oameni ca si noi, numai ca mai mici. Au si ei chef sau nu, le e si lor cald. Fiecare mai are zile proaste.
Acum depinde si de cum arata bebe, daca e sanatos, rade, gangureste.
Va inebuniti mai tare daca-i cantariti in fiecare zi, sau cum am mai citit, inainte si dupa masa (am citit mai demult pe forum).

Fetelor, Tony rade de rupe cand o vede pe moasa, la noi nu rade niciodata asa.

http://community.webshots.com/user/luithardt

Mergi la inceput

Martutza l am vazut pe bebele tau. de fapt, i am vazut pe toti.
Eu am trecut cu greu primele 2 luni, am avut depresie postnatala.plangeam din orice ,nu aveam pofta de mancare, consideram alaptatul o obligatie. dar a trecut. a mai ajutat si o carte despre copii care efectiv mia deschis ochii si sufletul si m am apropiat de bebe usor usor si acum am un bebe alintat si iubit.
recent am avut si o probl legata de greutate, nu a luat decat 900 de grame, facea kk verde si plin de mucozitati. medicul de fam mia zis e din cauza mucisorilor si sa folosesc f mult ser fiziologic. am folosit tone dar degeaba.am chemat un alt medic care mi a zis ca are o infectie digestiva si i am dat ercefuril. s a reglat si la kk (adica e galben) si a si luat in greutate;
are intr adevar par mare, dar suntem cam mititei. avem 5,800kg.
altfel chitaim, radem, ne intoarcem pe burtica,bagam in gurita si roadem tot ce prindem (oare i or da dintii?) dansam cu tati 10 min pe zi.
vrem sa plecam la Slatina saptamana viitoare ca mama sta la curte si imi e mult mai usor sa stam afara (eu stau la et 3 bloc fara lift)
suferim si noi de caldura desi avem AC si papam (la san) mai des dar putin. si ne trezim noaptea iar, dupa ce se reglase si se trezea la 7;
cam atat deocamdata.
pupici.

Mergi la inceput

am uitat sa trec :luat in greutate 900 gr in ultimele 2 luni

Mergi la inceput

cine imi spune si mie parola pt webshots? please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

martutza poate iti par o inapoiata dar invat-ma si pe mine ca tot ai lucrat in domeniu...cum sa imi masor si eu corect printesa?
Saru' mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

martutza, mananca linistita salata de vinete, la stefi singura reactie a fost kk mai verde ... nu ma puteam culca stiind ca tu salivezi pe langa salata

aliana, bun-venit

eliana, nu le poti da baietilor ceva apa sau lapte cat sunt adormiti? stiu ca nu se recomanda dar pe caldurile astea poate se merita incercat... stefi mananca super bine prin somn

am avut o zi nasoala, am un cap greu...ma duc la culcare

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

martutza io am bagat si bere (si apa minerala) si vinete ... cu masura Bere... am bagat o bere intreaga... recunosc imediat dupa ce m-am muls... am zis ca s-o mai duce din alcool si din acid pana la urmatoarea alaptare...
Despre vinete... mi-a fost frica din cauza cepei... da' am papat putin si amestecate cu maioneza.

Apropo se siluete si exercitii ... de sapt. viitoare merg la aerobic ca nu ma mai suport... am o celulita si niste muschi flescaiti ... degaba nu mai am multe kile in plus, daca atarna carnea pe mine ...

Periuta de dinti am luat cand a aparut primul dintisor... la elena zic ... la 5 luni ... Io am luat de-aia cu coada, de la Oral-b (este de la 4 luni)... de fapt a primit-o de cand era in burtik de lanasu' dentist )... nu m-am riscat la "degetare" de trebe sa-l bagi de'stu in gura

Mihael@ nu vor nici asa Sau mai ales asa... astia seamana cu mine... sa nu ma scoli din somn, ca fac urat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Mihael@ mersi de raspuns.Am bagat repede o felie ca nu mai puteam .

Florin_a acasa e mai dificil dar poti incerca pe masa de infasat daca ai din aia care apare in pozele lui Victor (se pune pe pat si e un blat de lemn tapitat cu burete si imbracat in vinilin).O pui la capatul patului astfel incat copilu sa stea cu capul fix ;o mangai usor de a lungul corpului sa se relaxeze pana ajungi la picior pe care il imobilizezi si faci semn cu o carioca;apoi masori cu un cm sau cu ruleta.Mai poti lipi un centimetru de croitorie pe o scandura perfect plana pe care o pui pe linga copil cand sta in pat si pui copilul cu capul la marginea patului si masori.
Si sa stii ca nu te considera nimeni inapoiata daca nu sti unele chestii.Nici eu nu le stiu pe toate si nu imi e rusine sa intreb.Ca doar d'aia suntem aici;sa intrebam,sa ne ajutam.

Aliana ti-am dat parola pe PM.

Ellyane ce face Mihai? E bine?

Noapte buna.Ma duc la somnic.Mai vorbim maine.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput