Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
tzuna spune:
KMI- dupa cum ai citit Maria nu a mai luat deloc in greutate. Si eu sunt ingrijorata. E tot vesela si vioaie dar trebuie sa mai creasca si ea , nu? Abia are 62 cm. De kilograme nu mai zic. S-a oprit la 5.800 kg desi are 4 luni si 3 saptamani. Cred ca incep sa-i dau si supa. Ca oricum incep cu cate 10 ml, si sa incep sa-i dau asa ca un piure de legume de la 5 luni. Nu stiu ce sa mai spun. Chiar sunt ingrijorata. tb sa vb cu medicul de la IOMC ca-mi spusese ca-i va face analize daca tot nu ia in greutate. Sa vb cu el sa vad ce analize.... Nu as chinui-o dar daca se pune pe slabit? Au mai venit si caldurile astea, iar a inceput sa verse in jet , nu des dar se intampla cam la o masa pe zi sau la 2 zile. Si varsa tot nu asa putin.
Gata - nu mai raspund la nimeni ca plecam in Cora in cautare de scutece cu desene Disney. Afara oricum nu stau cu ea azi. Vedem maine ce facem.
kmi78 spune:
Martutza, mersic, esti tare draguta si , da, bune sfaturile tale, chiar ma gandeam oare esti asistenta medicala de stii atatea; n-as cantari-o nici eu daca ar arata ca Victor al tau, am vazut pozele , tare dulce, si cum ii ies picioarele printre gratile de la patut; no, dar a mea domnita ii fac 90 laptic de ex mananca 40 si gata nici o picatura nu mai lasa sa-i curga pe gat in jos, de la mine nu mai vrea sa suga pt ca nu se chinuie pt niste picaturi de laptic si uite asa sta treaba, si at sa nu fiu curioasa sa vad macar daca nu cumva a scazut in greutate?...
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
martutza spune:
quote:
Originally posted by kmi78
Martutza, mersic, esti tare draguta si , da, bune sfaturile tale, chiar ma gandeam oare esti asistenta medicala de stii atatea; n-as cantari-o nici eu daca ar arata ca Victor al tau, am vazut pozele , tare dulce, si cum ii ies picioarele printre gratile de la patut; no, dar a mea domnita ii fac 90 laptic de ex mananca 40 si gata nici o picatura nu mai lasa sa-i curga pe gat in jos, de la mine nu mai vrea sa suga pt ca nu se chinuie pt niste picaturi de laptic si uite asa sta treaba, si at sa nu fiu curioasa sa vad macar daca nu cumva a scazut in greutate?...
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
Dulcicilor va pupa mama.Sa nu slabiti ca vin la voi in Ardeal si va mananc.Pai Victor e mare ca ma mananca pe mine de vie.De cand l-am nascut m-au avertizat ca e un mancacios si sa-mi mai iau un frigider.
Da,am fost asistenta medicala cum am spus si acu 2 capitole.Sistemul medical e minunat dar sunt io o capra raioasa si am vrut sa renunt la asa minune de job si de salariu .In plus mai am o problema - DIN PACATE AM SUFLET SI NU LUAM SPAGA.Am avut parte de niste urgente in pediatrie care m-au facut sa ma gandesc daca vreau sa sufar dupa orice copil sau vreau sa traiesc normal.m-am mutat la scolari dar era monoton asa ca ...facui chimia... si ajunsei consultant de asigurari si head-hunter in HR .Ca de traim in Romania.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
martutza spune:
Scuze pentru raspunsul of topic si detaliat dar, manzu nu se trezi si, am incercat sa fac niste exercitii de gimnastica si ma simt ca o imensa orca esuata.Si pentru ca nu-mi place sa ma dau batuta m-am dat mare pe aici.
asta pentru mine ca am avut curaj sa fac 6 exercitii
Si pun si pentru voi daca incercati.Poate reusim sa aratam ca Roxanici,Tzuna,Elyane,Paxela sau Sherbi.Sa ma ierte cele care arata bine si nu sunt in lista dar v-am zis ca am creierul fiert in suc propriu.
Scuze d-lor profesoare pentru scrisul execrabil.
Intrebare pentru cele care alapteaza: Ati mancat salata de vinete? Ca eu mor de pofta si am facut un castron pentru sotz si de azi dimineata ma uit in frigider sa nu o fure cineva.
Nu serios ca ash manca.Si ash bea si o bereee.....Dar nu stiu ce sa fac.Sunt in dilema.
Adica am fost eu asistenta dar nu am fost mama si cand e vorba de senzorica al meu......
Varsta lui Victor
Victor Mihai
paxela spune:
roxanici tu intrebai daca orezul constipa sau daca vorbeam de ricefloken, nu mai stiu cine
in general asta e rolul orezului sa intareasca scaunul, dar eu de exemplu cu bebelac orez nu am avut probleme si nu avea nici efect la fimiu in diaree dar ricefloken de la milupa il stragea imediat la stomac, de asta am zis ca constipa, acum nu stiu daca are acelasi efect la toti copii, dar...
martutza noi am luat periuta pe la 1 an, cam arziu zic eu, dar exista pe piata la articole de copii seturi speciale care se folosesc de la 0 luni, intai de masa gingia, apoi de curatarehttp://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=640 sau versuinea de pus pe degethttp://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2699 mai usor de folosit cand sunt micuti
am mai pus si noi poze aici
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
martutza spune:
quote:
Originally posted by paxela
roxanici tu intrebai daca orezul constipa sau daca vorbeam de ricefloken, nu mai stiu cine
in general asta e rolul orezului sa intareasca scaunul, dar eu de exemplu cu bebelac orez nu am avut probleme si nu avea nici efect la fimiu in diaree dar ricefloken de la milupa il stragea imediat la stomac, de asta am zis ca constipa, acum nu stiu daca are acelasi efect la toti copii, dar...
martutza noi am luat periuta pe la 1 an, cam arziu zic eu, dar exista pe piata la articole de copii seturi speciale care se folosesc de la 0 luni, intai de masa gingia, apoi de curatarehttp://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=640 sau versuinea de pus pe degethttp://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2699 mai usor de folosit cand sunt micuti
am mai pus si noi poze aici
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
Multumesc..Am vazut ca la setul ala scrie ca prima periuta e de la 6-7 luni.Deci pot sa mai astept cu achizitionarea.Eu citisem la alt subiect ca ar trebui sa-i spalam de acum in gurita cu o periuta pe gingiute.Dar astept totusi primul dintisor.si pare faina aia de pus pe deget.Dar sa vedem daca ma lasa....sa-mi bag man in gura lui cu chestia aia.
Varsta lui Victor
Victor Mihai
paxela spune:
martuta, balena esuata, nu e frumos.... orice femeie e frumoasa, si cateva kg in plus nu sunt un capat de tara, cat despre mine pe listuta insirata de tine.... recunosc m-am umflat in pene dar nu e cazul, sa incerc o descriere a mea, inainte de copii.... 45 de kg in 3 luni gravida cu fimiu, inainte de sarcina sotul meu imi cuprindea talia intre degetele mainilor eheee ce vremuri... in sarcina cu el am pus doar vreo 30 kg, sarisem de 70 in ultima luna, iar de dat jos.... pai am ramas gravida cu fimea cand aveam 58, deci o balenuta fata de ce am fost, acum am 59 dar aici e avantajul faptului ca nu alaptez, ca mananc joi si vineri, cu 2 copii, apuc sa dorm sambata si asta se vede, dar pana sa ajung la o greutate acceptabila sau pe undeva aproape de ce eram odata mai am muuult,
aliana spune:
Ma primiti si pe mine chiar daca nu am acces zilnic la internet si intru cam rar? Dar sa stiti ca macar va citesc si din urma.
Intru si eu in categoria voastra cu un bondarel nascut pe 13.03.2007 si il cheama Rayan.Chiar ma gandeam atunci cand a facut Roxana statistica cu bebeii ca mi ar fi placut sa ma treceti si pe mine...
Martutza nu stiu daca iti mai aduci aminte, am fost colege de salon la Giulesti, stateam in fata langa usa...
ma primiti?
paxela spune:
quote:
Originally posted by diana_jors
paxela: pai poza a fost facuta special ca sa fie lucrurile clare si eu care eram gata sa scriu ca ma uitam la poze cu Alex in brate, si cand am ajuns la Delia stand in fundulet Alex a facut ochii mari si a zis un "bhhhuuuuu"... o sa ii explic cand se trezeste ca nu mai are sanse
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
inca suntem pe liber, nu am fost cerute sau curtate asa ca lista e deschisa
paxela spune:
quote:
Originally posted by aliana
Ma primiti si pe mine chiar daca nu am acces zilnic la internet si intru cam rar? Dar sa stiti ca macar va citesc si din urma.
Intru si eu in categoria voastra cu un bondarel nascut pe 13.03.2007 si il cheama Rayan.Chiar ma gandeam atunci cand a facut Roxana statistica cu bebeii ca mi ar fi placut sa ma treceti si pe mine...
Martutza nu stiu daca iti mai aduci aminte, am fost colege de salon la Giulesti, stateam in fata langa usa...
ma primiti?
bine ai venit, asteptam mai multe date despre voi sa le punem in listuta, Rayan e nascut in aceiasi zi cu Delia