Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Giulia are fractura de clavicula. asa se explica plansul ei cand o luam in brate.

sunt atat de obosita si ma dor toate, nici nu mai stiu pe ce lume sunt.

Ma bucur intr-un fel ca e numai atat, putea fi o tragedie, dar mi-e tare mila de ea. Era o papusa vesela. Acum sta cu o manuta inerta si ne e si frica sa o luam in brate.

M-am inveselit cu niste poze de albinute si am pus si eu, ca mi-era dor sa ii vad veseluti cum erau inainte de accident.Puiutii mei si Giulia
Noapte buna!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Martutza eu am mancat salata de vinete pana m-am saturat ca mie imi plac fff mult si fetita mea nu a avut nimic.Mananc si usturoi si ceapa la greu si nu am vazut-o niciodata sa se strambe.
La rosii si varza are probleme cu burtica.
Cu greutatea stam si noi cam prost.
Are 3 luni si 3 saptamani si are 5500 de g si 67 de cm.La inceput m-a stresat dar acum am uitat ca am cantar in casa si nu o mai cantaresc.
Cel mai bine mananca in somc ca ziua este ocupata sa se intoarca pe burtica.Se enerveaza la culme ca nu poate sa se miste mai mult si plange o gramada.Daca o intorc pe spate incepe sa tipe.
Martutza ce vlajgan ai,ditamai baiatul,foarte frumos.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

kitty ma bucur ca sunteti mai bine. azi, tot drumul m-am gandit la voi. stiu ca nu e momentul, dar cand poti sa ne povestesti de ce si cum s-a intamplat accidentul. eu azi aveam unul in coasta mea, cu un jeep, de vroia nene sa treaca peste mine si banda din dreapta era f aglomerata si nu avea unde sa ma dau. problema mea era alta ... daca eu aveam 120 ala cat avea???? ca dupa ce am reusit sa ma dau din fata lui cred ca in 5 secunde l-am pierdut din ochi.

sivma si matei tinea capul mai mult pe partea stanga si la un moment dat i se formase capul mai turtit pe partea aia. m-a stresat un timp, am incercat sa-l fac sa tina capul si invers, apoi l-am lasat pe el. nu stiu sigur cand a inceput sa nu mai tina capul doar pe o parte, dar am vazut ca i s-a rotunjit capul si nu mai e turtit.

sherbi si matei sufera de simptomul "brate". eu am o vaga banuiala ca de la sot i se trage, ca el il tine mai mult in brate, cand vine de la serviciu ... normal ca de drag. asa ca ziua cand nu mai are chef sa stea la jucarii, si vad ca se intampla cam des, mami se executa si il ia pe matei in brate, ca altfel ne stie tot blocul. as spera sa nu-l tina mult ... deocamdata la plimbare nu se matzaie. eu tot timpul imi pun intrebarea: oare cum se descurca frate elyanne???

paxela pe cuvant ca noi nu l-am invatat ... inca.

Claudi@ matei mai face verzui, dar cica n-ar fi o problema. eu am observat ca face mult mai verde cand ii dau ceai, gen baby drink. i-am dat 2 zile numai apa si a facut galben.

gata am recuperat!
noapte buna ... pe maine!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

quote:
Originally posted by Kitty

Giulia are fractura de clavicula. asa se explica plansul ei cand o luam in brate.

sunt atat de obosita si ma dor toate, nici nu mai stiu pe ce lume sunt.

Ma bucur intr-un fel ca e numai atat, putea fi o tragedie, dar mi-e tare mila de ea. Era o papusa vesela. Acum sta cu o manuta inerta si ne e si frica sa o luam in brate.

M-am inveselit cu niste poze de albinute si am pus si eu, ca mi-era dor sa ii vad veseluti cum erau inainte de accident.Puiutii mei si Giulia
Noapte buna!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#

Imi pare foarte rau Kitty,este tare greu sa o vezi asa,este greu si pt ea ca nu se misca in voie cum facea inainte.O sa ma rog pt tine ca sa se insanatoseasca repede.O sa treceti peste asta,este o incercare tare grea.Va .

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by riloasa

ROXANICI, la voi tot asa cald este? Ma gandescs ca nu este chiar asa, de bebe papa asa bine. Al meu papa tare prost. Dar saptaman cealalta plecam la munte si sper sa nu fie tot asa cald, sper sa suga mai bine.

MIHAITA 31 MARTIE

ieri le 4 jumate term din oras aratau 38 grade, deci CALD. Noi stam la umba in timpul zilei si nu suferim de cald;

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arissa

roxanici, ce greutate are Rares? Se calculeaza 150 ml/kg corp, dar probabil stii. Daca tot e mult, inseamna ca are un puseu de crestere.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

da, asa e arissa, stiam da uitasem intre timp.... dupa calculul asta e bine raresu nu e haplea

Mergi la inceput

Kitty, nu mai fi suparata, vor trece toate.Asta tb sa te bucure; nu lasa amintirile sa te copleseasca. Giulia nu isi va aminti nimic si ai sa vezi ca o sa zambeasca iar cat de curand.

...uite asa fac io mai nou...dau mancare la copil la 4-5 dimineata...in loc de 6-7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

La multi ani Mady sanatate si Razvan sa iti aduca numa bucurii.
Am citit povestea ta si a lui ElenaGiulia va doresc sa aveti o familie asa cum ati visat, sa puteti sa oferiti copiilor vostri dragostea pe care nu ati avut-o voi. pup]
Desi suntem la munte si la noi e foarte cald si mai ales ca eu stau la et.7, Vladut transpira tare noaptea si nu mai mananca asa bine.
Kk tot din doua in doua zile face si Claudi@ si la noi e verzui.
Salata de vinete am mancat si eu da nu a avut nici un efect advers. Eu mananc cam de toate mai putin varza si fasole.
Kitty multa sanatate lui Giulia si refacere rapida.
O zi racoroasa va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Roxi probabil are un puseu de crestere sau poate ii e doar sete. Eu m-am obisniut al meu are nopti cand doarme de la 23 la 6 si nopti cand se trezeste pe la 3-4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

fetelor, am fost la dr azi si mi-a spus ca pot sa sar peste asa de la 3 dimineata pe care o are Antonia. Ea nu se trezeste atunci, mananca tare bine semi-adormita asa, insa ma gandeam sa-i mai dau asa pana ajunge la greutatea pentru varsta ei, ca inca nu a recuperat tot.
Sa sar?...sa nu sar...

La noi e oribil de cald, nu stiu ce sa ma mai fac.... baie mi-e si frica sa-i fac de mai multe ori pe zi, pentru ca ea nu-si tine capul perfect, si mi-e sa n-o scap in apa..paranoia de grad maxim Vedem noi cum facem, ne mai alinam cu AC...

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput