Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Kitty, nu mai fi suparata, vor trece toate.Asta tb sa te bucure; nu lasa amintirile sa te copleseasca. Giulia nu isi va aminti nimic si ai sa vezi ca o sa zambeasca iar cat de curand.

...uite asa fac io mai nou...dau mancare la copil la 4-5 dimineata...in loc de 6-7
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Si eu la fel dar nu am avut putere sa tastez ci doar sa citesc mesajele.Nici acum nu doarme si urla.

ALiana tare frumos baiatul.Sa-ti traiasca.Are niste ochi superbi.Nu-i e frica de maimuta aia?

Kitty multa sanatate si refacere usoara fara sechele.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza,

Am citit aseara si raspund la ce imi aduc aminte:

exercitii de facut dupa nastere. Le am si traduse in romaneste daca vreti. Eu mai fac cate unul cateva minute, cand am timp, chef si imi aduc aminte (nu zilnic)

vinete: am mancat din plin, nici nu stiam ca nu ar fi bune... mie la iesirea din spital mi s-a spus sa mananc de toate si sa elimin ceea ce ii face rau copilului. Evident pana acuma n-am mancat varza sau fasole uscata, si am evitat bauturile carbogazoase... dar cum Alex are aproape 3 luni si nu ma plange de colici de o luna, mi-am permis sa incerc si bere, mazare, fasole verde... si n-are nimic

Kitty: insanatosire grabnica micutei Giulia, si tie, si lui Raul... si sa ramana minimum (sau chiar deloc) de sechele!

Sindromul "brate": l-a avut si Alex, si a plans vreo 3 zile pana l-am dezvatat... acuma a ramas daor la un plans scurt (5 secunde) de revolta cand il las jos din brate, dar tace repede ca stie ca nu-l iau inapoi cand plange.

Alex a transpirat bietul de el azi noapte... eu n-am dormit din cauza caldurii (eu urasc vara, sufar si la 25-26 de grade de caldura, daramite acuma... si nu pot tine geam deschis peste noapte ca sotul imediat il simte si se trezeste cu nasul infundat si dureri de oase )... il mai verificam din cand in cand, de multe ori era ud pe cap... ce sa fac, intre mese ii dau apa, si nu vad fontanela ca ar fi "scobita" (asa citisem ca se intampla cand sunt deshidratati).

Cam atat de pe-aici...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Martutza o sa ma intresez sa vad pe unde gasesc si cat costa si iti cumpar cu cea mai mare placere.
Mihael@ au si astia siteuri intresante dar e super dificil sa gasesti in engleza dar spune-mi ce vrei sa vezi si poate gasesc,ceva jucari ,haine, accesorii pentru bebelusi .
Kitty imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asa incercare dureroasa dar ai sa vezi ca o sa fie bine si micutii si voi multi sa incercati sa uitati acest cosmar.

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007

Mergi la inceput

Ia uitati-va aici cum sta regele ArthurE asa de bine cu jucarioara noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata,
va scriu repede caci pe Ana se pare ca o supara tare caldura!!!Este groaznic de cald !
In primul rand:
Kitty-ma bucur nespus ca s-a descoperit cauza durerii la Giulia.Si eu am o fractura de clavicula descoperita atunci dupa accident(cica o am de mica si s-a sudat singura) Habar nu aveam de ea!!! Este micuta si ai sa vezi ca pe langa faptul ca nu realizeaza ce i se intampla (cu exceptia durerii) se va suda repede .Imi este tare mila de ea dar...e bine totusi ca este doar atat! Tu ce faci? Cum te simti? Instinctul de mama probabil te face o curajoasa.Ma gandesc mereu la tine si le-am povestit tuturor prietenilor despre acest accident nefercit.Sti ce mi-au spus toti? "Dumnezeu iubeste aceasta familie" Te pup dulce si ma rog in continuare ca Giulia sa depaseasca cu bine aceste momente.

Martuza-sa speram ca vor trece cat mai repede aceste calduri si ne vom intalni in moghioros! Pana atunci invatam sa mancam la biberon.Promitem!!! Stiu ca urarile tale au venit din suflet si mai stiu de asemenea (din mesajele postate de tine)ca ai un caracter tare frumos.Mi-ar face mare placere sa te cunosc.Esti peste tot si ai cuvinte frumoase si incurajari pentru toata lumea.

Tzuna-Ce mai face Mariuca? Cum se descurca ,cu caldura asta infioratoare? Daca te rog frumos ii transmiti din partea Anei multi pupicei? Stiu ca mereu te-am laudat insa chiar meriti.Pai eu la cat sunt de kk-cioasa muream pana acum.De unde ai mamico atata putere? Da-mi si mie reteta!!!!

As vrea pe final sa-mi permiteti sa -i urez sotului meu care astazi face 35 de ani un sincer LA MULTI ANI! Doresc tuturor sa cunoasca fericirea asa cum am invatat-o eu de la el.Ii multumesc ca exista,ca ne iubeste si ca face ca zilele sa fie usoare atunci cand sunt grele!Am trecut prin multe impreuna si probabil ca vom mai trece ! De fiecare data mi-a dat putere sa merg mai departe fiindu-mi in acelasi timp tata,prieten si sot.Inchei spunandu-i din toata inima ca il iubesc si ca ii multumesc din tot sufletul pentru minunea de copil aparuta in viata noastra. Sper ca nu v-am suparat cu acest mesaj.Stiu ca nu aici ii era locul insa voi sunteti cele in fata carora imi deschid sufletul si la bine si la rau.Va pup si va doresc o zi buna!!!

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

hehe....ce scump e!

uff...as vrea si eu sa vad japonia in viata asta...

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Uite cu ce isi ocupa timpul copilul meu

Mergi la inceput

sa-ti traiasca sotul, Laura, si sa va bucurati de fiecare moment petrecut impreuna, voi trei! nu uitati niciodata cat de fericiti sunteti ca va aveti uul pe altul si ca intre voi este dragostea, pacea si fericirea pe care o descrii. multi ani inainte! si pentru Ana din partea noastra.

Elena, mult prea simpatic Arthur!!

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Laina doar sa vizitezi e ok acum sa nu te puna sa vrei sa locuiesti aici ca-ti blestemi zilele cum fac eu in fiecare zi cand intru in vreun magazin si vad gardianul mergand dupa mine tot timpul crezand ca sant vreo hoata asta cred ei despre toti straini aici vaide mama lor.

Mergi la inceput

chiar asa de intoleranti sunt?...damn....
daca nu indraznesc prea mult, ai putea sa-mi trimiti si mie o chestie miica-miiica, o trasnaie, fie ea ce-o fi, care sa fie de acolo, care sa stiu eu ca e din japonia, tara care imi place totusi pentru cultura si traditie...o papusica, o...nush...o ceva

Varsta Antoniei

Mergi la inceput