Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

bebeilor care adauga inca o lunisoara
sot de loaradin , sa fiti sanatosi si fericiti inca o mie de ani

noi cred ca ne cronfruntam cu alta problemuta, nu ii mai place laptele, de caand cu diversificarea am constatat ca cam face figuri la lapte, dar am zis ca e caldura, de 3 zile incep sa ma conving ca nu e, azi de exemplu, a papat cu greu 60 ml dimineata si pe la 9 si ceva i sa facut foame, am incercat sa ii dau laptic si scuipa, eeee iam facut para cu orez, si a papat fata mea, manca cu pofta si am incercat schimb cu lapte, ei bine nuuuuu, am revenit la para si a continuat masa, azi merg cu fratisu la dr si o sa intreb ce ar trebui sa fac in cazul asta,bine asa idei am eu dar sa vad ce am voie sa pun in practica, offf ce ciudateni, 2 copii si parca nu ar fi amandoi ai mei, nu au si ei in comun, nimic, dar nimic, sa vad si eu o asemanare la ceva... ei bine nu, daca la unule e alba la celalat e obligatoriu neagra

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Laina sigur iti trimet cu cea mai mare placere trimite-mi adresa ta pe PM.Da sant super intoleranti noi strainii santem numiti de gaijini aici si se uita asti cu o moaca de sila la noi de imi vine sa-i omor sigur ca nu sant toti la fel dar majoritatea sant tare nesuferiti.

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

paxela, fac si ei asa ca sa nu te plictisesti

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Elena, gaijin inseamna strain, nu? (japoneza de balta pe care o stiu de la sailor moon )

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata fete!
deci fetele de la brasov, daca aici, langa ploiesti este muuuult mai bine ca in bucuresti, banuiesc ca la voi e rai. de ieri simte si pielea mea ca respira, sa nu mai zic de matei.

paxela deci asta era ... bine ca m-ai luminat. si musiu matei face fitze la lapte dupa ce papa fructele sau piureul!! sa-mi zici ce-a zis medicul, ca eu daca o intreb pe-a mea ... mai bine NU!!

va pupam ... revenim!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

martuta ti am trimis PM

Ana si bebe Rayan (13.03.2007)

Mergi la inceput

Elena. am trimis adresa in PM

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Ioana, nu e rai deloc, numa daca stai in casa, seara la 6 cand ies afara cu raresu ma loveste in cap caldura...

Pupam Rayan simpatic si le uram sanatate multa lui Raul si Giuliei, copilasi de Kitty

La Multi Ani sotul Laurei

si la multe luni ptr bebeloii care azi se mai maresc cu o luna

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Da Laina inseamna strain.

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

Saru mana cui m-a trecut si pe mine in listuta. am vazut ca mai trebuie de trecut niste date:
nastere in saptamana 40 si 2 zile (cu rupere de apa_ deci a venit cand a vrut el , chiar daca eram programata la operatie in acceasi zi - prin cezariana ca era sarcina pelvina),
bebe nascut cu 2,790 kg, scor Apgar 10.
Data nastere mama Rayan 08.09.1970 Slatina-Olt
e ok sau?

cum sa fac sa-mi apara la semnatura linkul cu poze bebe? am vazut ca voi scrieti ceva de genul ¨¨poze aici¨¨si apare linkul cu poze.

Ana si bebe Rayan (13.03.2007)

Mergi la inceput