LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (225)
Raspunsuri - Pagina 4
alice2004 spune:
Adema, pentru "turcul" Codrut !!
Gata cu muncile pe ziua de azi ! Ma duc sa fac si eu niscaiva turism pina acasa, sper sa nu imi ramina vreun pantof prins prin asfaltul topit, heheee !! Va doresc o dupaamiaza linistita si cu racoare (daca e posibil) si va pup cu drag pe toate !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
maaria spune:
Roxana si eu gandesc la fel ca tine. Si-mi pare rau ca trebuie sa umplem buzunarele bulgarilor care au aceleasi conditii naturale ca la noi, insa stiu sa faca turism. Idem grecii, turcii si pe unde ne mai ducem vara.
Am lipsit cateva ore si ma trezesc ca ati umplut deja 2 pagini, basca subiect nou.
Tare m-am bucurat sa citesc de Ianca:) pupici Diana. Unde mergeti la mare?
botosika merge la gradi? Avem copii mari...nici nu-mi vine sa cred.
Si Luca merge la gradi de-o luna si ceva de acum, iar din toamna il mut la stat. Cristalinule, imi pare rau ca nu s-au potrivit planurile... da' poate stati mai mult daca plecati mai tarziu:))
Monica da si mie pe privat...sa nu ne acuze de reclama nume de agentie sau cum ai facut rezervarile..ca poate ajungem si noi pe alte meleaguri. si mi-e lene sa ma apuc sa caut oferte...
Olivia, gata mucii..is la capitolul "ei au fost...". poze ceva? hai ca m-am obisnuit asa...
Andeea, nu mai stiu cat am... vreo 173cm.
daca am ratat vreun raspuns...pls repetati ca m-a naucit caldura asta, offf
Maria si Luca
POZ(n)E
maaria spune:
stiam eu c-am uitat ceva!
da, si luca stie culorile: ab, negu, bede, abastu, mob, gli si loshu. el este fan rosu...daca-l intrebi repede, toate-s rosii. ultima dandana..sa-i iau chiloti rosii, ca promite ca nu face pisu in ei...nah ca l-am parat!
vazut poze cu Codrut...Adema ai mandrete de baiat.
am descarcat din telefon cateva poze mai clare cu Luca
Maria si Luca
POZ(n)E
philip spune:
l-am vazut pe codrut mancand salata (chiar se atimge de asa ceva, philip nu pune gura pe ce-i verde...) si un avocatel scumpici.
De Ioana stiti ceva? parca nu-mi amintesc sa fi zis a pleaca pe undeva...sau...da?
alice, welcome back, tocmai ce ziceam de tine ieri. asteptam poze
o dupa-amiaza faina
philip&andreea
kro spune:
Salutare !
Alice... bine ai revenit ...Asteptam pozele ...
Daria, Monica si Diana ... concediu placut ... Daria, multe pentru tine ... eu te admir pt. curaj si abia astept sa ne spui care a va fi reactia sotului
Roxa, ce mai face iepurasul ? Ceva poze cu el bronzat nu ai ?
Dana ... l-am vazut pe Serban ... si pe tine ... Super noua culoare de par ... cine va vede precis nu crede ca el este copilul tau, probabil crede ca e fratele tau sau ceva de genul asta ... Gata, ati scapat de gips ?
Olivia .... pupici lui Luca la bube ... Off, off, cred ca te-ai speriat si tu la asa cazatura ...
Intreba cineva de Carmen ... maine, pe 19 se intorc din Italia , asa ca in curand o vom avea iar pe aici
Adema ... l-am vazut pe Codrut ... e un scump, s-a schimbat mult de cand nu l-am mai vazut in poze ... A crescut, s-a mai lungit, dar tot scump este, mai ales cand rade ...
Maaria ... l-am vazut si pe Luca al tau ... un frumos si el... Asteptam mai multe poze ...
Cristalina ... ai taiat carliontii fetei ... Pupici multi la fete
Andreea ... cum sa nu ne placa pozele voastre de la Disney ?! Eu chiar am vrut sa intreb daca e vorba de acelasi parc sau de altul ...
PS: Ioana e si ea in concediu ... parca zicea ceva de mare si apoi la tara ...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
mitzura spune:
salutare!
Eu tot butonam la subiectul vechi si ma minunam ca nu mai scrie chiar nimeni, pana cand intr-un tarziu, m-am prins ca ati inceput subiect nou.... Ce sa fac, neuronu e in agonie de la caldura si de la oboseala ca de vreo doua zile si nopti sunt pe baricade incontinuu, pentru ca Mara a facut rubeola. Cel putin asa cred ca este rubeola, dupa simptome. Azi mergem din nou la medic sa ne confirme/infirme diagnosticul. Ieri cand am fost cu ea zicea ca nu are nimic, si ca febra de doua zile (38,5) este de la dinti. Sunt fleasca pentru ca acum cu boala asta doarme cate un sfert de ora si nu mananca nimic, in schimb, maraiala la greu.
Am vazut si eu poze cu Codrut,e un frumos, sa va traiasca!
Daria, calatorie placuta, sa va simtiti bine!
L-am vazut si pe micul avocat! Maria poate pui mai multe poze!
Olivia, pupam cucuiul! Si Tudor e din aceeasi categorie...
Doamna Bibi, vacanta placuta si voua!
roxanaz spune:
aahhhh Mitzu imi pare rau de tot de Mara! e totusi putin ciudat, ea ar trebui sa aiba anticorpi de la tine....spersa treaca rapid si sa te poti odihni si tu putin!
Caro, poze de la plaja am pus in capitolul trecut parca, caut link-ul si il pun din nou.
Maria ce funny e Luca .si cat a crescuut!
mi-a placut de Codrut cum citeste Petrica si lupul si cand se tine de mana cu fetita
Olila hai,ai ajuns la munca azi?
Ioana e in concediu.
kim222 spune:
Eu azi sint prinsa pina peste cap:)))..si mai sus....asa ca repejor ca nu stiu daca mai apuc...
Maria ma bucur ca sitneti bine..si ca aveti chiloteii rosii ..Poze ? Le-ai vazut pe cele su Seaworldul? Mai am sa va arat inca multe..timp pe net sa le pun nu am
Ulecam bac Alice..Da stiu ca ai stat ceva la mare..Cred ca nici nu va vom vedea bine in poze de negrii ce sinteti!
Roxa scuze ieri am disparut brusc..Ai dreptate si mie mi-e ciuda...si-mi pare rau de serviciile de la mare...Noi ca si voi...vom locui acolo..si macar nu vom plati ca turistii..dar ei saracii?? Chiar voriams a te intreb de cind cu taxa..este mai bine in Mamaia decit anul trecut?Daca servicile ar fi bune...restul..este super ok..va spune una care a fost pe plaja la Waikiki...nu ar trebui sa avem deloc complexe..
Adela poate nu este..si daca este...pucpici sa treaca..Deci Tudor ..Pat si Luca...hi,hi,hi
Cristalina...sa nu pui poze cu tunsulici..ca vin la Buc si te bat!
Diana vacanta placuta! Ma bucur ca v-au placut pozele..Asta este a treia oara cind vedem Disneyul..si prima data cind ne impresioneaza...Datorita temperaturiii ridicate (40 de grade)..nu a fost aglomerat deloc..si am putut explora fiecare coltisor,sa ne dam in aproape toate raidurile....fara sa fim cu sufletul la gura!
gata..m-am intins...haide pa!
cristalina spune:
Olivia, pun unele cu basmaua pe cap mai incolo...Azi dupaamiaza cand a plecat afara mi-a cerut sa-i pun basma!...hahaha...Arata de comanda!
Mitzu, pupam sa treaca repede!
Noi ne inscriem la capitolul picioarelor si mainilor pline de vanatai si bube...ca nu se mai vede bucata de piele normala...hehehe
In schimb de cand am tuns-o i se vede o frumusete de cicatrice de cand si-a spart capul!
Am tuns-o cu masina de tuns si nu arata rau. Cand i-am zis ca o tund a zbughit-o in birou unde statea pe intuneric si jelea de ziceai ca o dau d'acasa. Insa s-a calmat la tuns si acum ma intreaba din doua in doua zile daca o tund...:)))
Acum cateva ore m-am hotarat sa o intind mai repede spre racoare ca nu mai e de trait p'acilea.
Asa ca mi-am cerut scuze ca o sa-l trimit pe John reprezentant la taiatul motului finutului cel mic si am facut bagajele.
Se pare ca evaluarea proiectelor la minister, asta la care se duce John, poate sa mai dureze cateva zile asa ca decat sa apuc toate zilele astea infernale aici mai bine plec cu amandoua la bunici.
Pupam si sper sa am timp sa intru mai des.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roxanaz spune:
neata
La multi ani pentru: Bianca Ana Maria, Radu Stefan, Iza Maria si Alessia Gabriela!!! sa traiti fericiti si bucurosi o mie de ani! cu parintii pe langa voi
nu e de iesit afara sub nici o forma, de dimineata la ora 8 erau 29.5 grade. nu cred ca am mai vazut asa ceva....la ora asta! asa ca pls aveti grija pe unde umblati azi.
Cristal foarte buna decizie ai luat. sa ai un drum usor si sa gasiti racoare la bunici! super cool Maria tunsa cred....abia asteptam pozele cu basmaua
Olila pup. la mamaia oricum e destul de ok. si Mazare care e cutra mare stie el cum sa "arate" ca e muuult mai bine cu taxa. ata ete.
Maria hihihi pai daca nu face copilu pipi in chilotzei rosii....da-i-i!! scapati voi dupa aceea de ei
o zi usoara tuturor!