LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (225)
Raspunsuri - Pagina 5
alice2004 spune:
Neatza !
Foarte fromos ... am scris un mare mesaj si nush ce naiba am faciut de s-a pierdut ! Caldura asta e de vina, cu siguranta !
Azi dimineata ziceam ca fac si eu o afacere si daca plec mai devreme de acasa, ajung mai pe racoare la birou. Biiiig misteic, asta pentru ca la metrou se inghesuiau oamenii muncii mai ceva ca la un magazin cu reduceri de 90 % ! Pe peron era super bine si racoare, dar in vagoane era criminal de cald ! Asa ca tot la temperaturi de coma am circulat si azi, indiferent de intentia mea onorabila !
Olivia, ! Sa stii ca eu tot invidioasa sint pe voi acolo, pe ce aveti in materie de parcuri, distractie si umplut timpul liber, si nu ma refer numai la disneyland ! Tu stii parerea mea, de altfel ! cit despre comparatia cu waikiki, neahhh, tu glumesti, nu ? Tocmai ziceam ieri despre plajele romanesti (exceptie facind mamaia si poate neptunul). dar las' ca vii tu aici, inapoi, sa vezi uaichici ce avem !! In alta ordione de idei, pupici lui Uka, am citit despre patania cu cazatura ! Nu-i singurul care practica sporturi dastea extreme, si gizmoul alearga far sa se uite pe unde merge, mai deunazi bocea prin casa "capu meeeeu, capu meeeu" asta dupa ce a mutat coltul geamului cind s-a ridicat de jos !
La mare am stat cit de mult am putut, dar avind in vedere ca Andrei a facut figuri la greu, cu bronzeala e mai asaaa, din doi in trei, ca la plaja mergeam doar dimineata pina in 11.30 (soarele ardea tare dupa asta), dupaamiaza eram la gonflabile, iar seara la terasa hotelului unde cinta Florin. Eu insa am un mare avantaj in tenul mai inchis la culoare, ma prinde soarele imediat !
Andreea, am vazut ca intrebai de mine ! Eram pe aici, dar am de lucru mult, ma grabesc sa termin si sa reusim sa plecam iar pe litoral, ca in Bucuresti este groaznic de cald !
Cristalina, bravos, mama ! Plecati la racoare si pentru noi ! Pupici gastii de gagici si sa aveti un "concediu" super la bunici !
Mitz, imi pare rau sa citesc vestile despre Mara ! Poate ca nu se confirma diagnosticul de rubeola !! Pupici si sanatate multa Marei si voua tuturor acolo !
Gata pentru moment ... ma intorc la muncile mele, dar mai revin paici !
Va pup si va doresc o zi linistita !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Adema spune:
La Multi Ani Bianca, Stefan, Iza, Alessia! Cum va pregatiti de petreceri pe caldurile astea??
La noi acum sunt deja 32 grade! Nu se poate respira de cald!
philip, sa nu crezi ca a mancat Codrut salata aia! A fost poza doar pt. impresia artisticaEl alege din salate doar "cacavete"!
alice2004 spune:
Stiam eu ca am mai uitat ceva - LA MULTI ANI pentru Bianca Ana Maria, Radu Stefan si Iza Maria , sa fiti sanatosi si voiosi si sa va bucurati parintii !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
maaria spune:
Bianca Ana Maria
Radu Stefan
Iza Maria
Alessia Gabriela
LMA dragilor! sa fiti sanatosi, voiosi si cumintei!
Maria si Luca
POZ(n)E
mitzura spune:
Buna fetele!
la noi aseara a fost rau de tot. Pe la 7 seara am fost cu ea la medic, care zicea ca nu e rubeola, dar nici nu excludem inca posibilitatea sa faca, zicea ca are faringita si ca mai stam 1 zi numai pe antitermice sa vedem daca apare eruptia si ce se mai intampla cu febra. Si daca dupa inca o zi lucrurile nu stau mai bine intram cu antibiotic.
Ne-am intors acasa avea 38,6. I-am dat Nurofen, i-a scazut febra, era vesela, radea in hohote. Si dupa o ora i-a crescut temperatura foarte brusc, in decurs de 5 minute a inceput sa aiba frisoane, i s-au racit manutele si picioarele, avea pielea de gaina si tremura. Am sunat medicul si ne-a zis sa mergem la urgenta. Acolo i-a luat temperatura, avea 39,6. I-au facut injectie cu fenobarbital si algocalmin, supozitor cu paracetamol, impachetare in cearsaf ud si o doza injectabila de antibiotic. Am stat o ora acolo, timp in care a plans intr-una (n-a plans atata in toata viata ei). Dupa o tura de impachetare si un sfert de ora temperatura nu ii scazuse deloc, asa ca a urmat si a doua. Intr-un final i-a scazut la 38,6 si ne-am dus acasa.
Deci diagnosticul ar fi faringita, in afara de asta nu ar avea nimic. Eu cred ca afacut puseul asta febril asa brusc si de la deshidratare. Ieri i-am dat apa toata ziua, numai ca seara cand am mers la medic, au trecut vreo doua ore in care nu i-am mai dat sa bea, si probabil combinat si cu caldura din masina si de afara...pentru ca ieri mi se parea ca e inspre bine.
In fine, acum e ok, n-a mai facut febra de aseara, sper sa treaca si noaptea asta fara alte peripetii.
Doctorita de la urgenta ne-a intrebat de ce n-am inceput imediat cu antibioticul. Mie mi-a placut atitudinea medicului la care am fost initial, aceea ca sa mai asteptam o zi sa vedem cum evolueaza, dar tipa zicea ca ar fi trebuit sa-i dam din prima. Si uite asa, s-au dus pe apa sambetei principiile mele ca nu-i dau antibiotic decat cu analiza, ca nu-i pun sosete cu otet in picioare, ca nu-i dau antitermic decat daca are febra. (Tipa de la urgenta mi-a zis ca astazi sa-i dau antitermice alternativ, la 4 ore, indiferent daca are febra sau nu.)
Ok, speram sa treaca...inutil sa va mai spun ca azinoapte n-am dormit aproape deloc, am pazit-o ca pe butelie...iar caldura asta nu ne ajuta deloc.
roberta04 spune:
Helou!
La Multi Ani BIANCA ANA MARIA, RADU STEFAN, IZA MARIA si ALESSIA GABRIELA!
Eu nu gandesc prea normal de cand cu caldurile astea, nu ma pot canaliza decat spre concediul care o zi vine, o zi se anuleaza, imi tin copilul cate o ora seara sa se joace in cada cu apa, nu mai stiu ce sa fac, aseara in dormitor erau 33 de grade .
Vorbeati de culori, Matei le stie de pe la 2 ani: anb, anbastlu, loshu, pitichiu(portocaliu),gli, le are si cu rozul, bejul si movul dar eu ma topesc cum spune "gambada" (galbena ).
Eu parca sunt un pic ingrijorata de inaltimea lui, are 98 de cm, sper sa nu ramana pitic precum mama sa ci sa creasca brad ca tata.
In rest, nu presa am noutati, m-am chinuit cu el cateva zile (ca in fiecare vara) cu o irirtatie pe piele de la transpiratie, il dau pe tot corpul in fiecare seara cu pudra si el fuge in pielea goala prin casa strigand ca e om de zapada.
Va pup si promit sa devin mai activa pe aici!
roxanaz spune:
Mitzu pfff imi pare rau de ce ati patit aseara! sper ca Mara sa fie ok rapid...ca stiu cum e cand ard asa de febra. pupici multi de tot!
Robi hahahahaha ce tare Matei cu anb si anbastu....cel mai mult mi-a placut gambada. si inca o data retin similaritati intre copii, Patrick pana acum vreo luna spunea la galben "gamba" cu i din a prima litera. deci tuturor le suna cam la fel consoanele....funny de tot!
kro spune:
Multumim frumos pentru urari
LA MULTI ANI si din partea noastra pentru BIANCA, RADU si IZA ...
Sa fiti sanatosi si sa aveti mult noroc in viata !
Mitzu, imi pare rau de patania voastra ... cred ca te-ai speriat f. rau ... Tinem pumnii sa treceti noaptea urmatoare cu bine ... Sa ne tii la curent cu evolutia Marei ... Tudor e bine ?
Roberta lasa ca vine el si concediul ... Pupici omului de zapada
Adema, intrebai de pregatiri de petrecere ... Noi in seara asta sarbatorim acasa, in cerc restrans si sambata seara facem o reuniune cu cativa copiii ...