Inimioare de iul-aug 2005 (15)...LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Anis, bb3?

multi ani celor care s-au mai serbat zilele astea, multi ani si pupici pt Yasmin, Maria, Vlad, Ingrid si mamicile lor si pt ceilalti copilasi ce se vor serba zilele urmatoare- citorva mamici chiar le simt lipsa...Ellarot,Deny82, Nique15- unde sunteti fetelor?. sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti numai bucurii!

noi suntem ok, asteptam vacanta...

Mada, sa iti traiasca fetele, esti o mamica fericita. cu pozele nu stiu sa te sfatuiesc, cred ca ar trebui sa fac si eu ceva cu ale mele...era o postare a Laurei despre un site unde i s-a parut ei misto, cred ca e in paginile trecute.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

La multi ani copilasilor frumusei serbati in ultimele zile! Va pupam si va dorim tot binele din lume si o viata frumoasa si lunga!

In rest nu o sa mai zicem chiar nimic, nimic! O sa va citim doar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nu cred ca va mai amintiti de noi, eu mai bag cate un ochi aici sa vad ce mai faci inimioarele noastre.
Am intrat sa urez LA MULTI ANI !!! tuturor inimioarelor care au implinit deja 2 anisori si sa aiba parte de tot ceeea ce-si doresc parintii pentru ele ba chiar mai mult, sa creasca mari si sa ne bucure mereu.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

LA MULTI ANI PITICILOR CARE DESCHID ANIVERSARILE LUNII AUGUST!!! SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI NOROCOSI!

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi , multi ani sarbatoritilor de azi: YASMIN, VLAD-CRISTIAN, MARIA, BRIANA si BIANCA ALINA ELENA
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si norocosi, sa aduceti mereu zambetul pe buzele parintilor vostri

nicoll eu mi-am facut cont pe www.shutterfly.com si am folosit optiunea yahoo-ului de transfer automat al pozelor. Imi pare rau ca a fost Codrutza bolnava (cred ca te-ai speriat tare vazand-o asa ), dar se pare ca stie fata sa recupereze in forta! Mi-a placut f. tare relatarea ta despre nunta. Mi se pare normal sa fi fost Codrutza in centrul atentiei! Sanatate multa si putere sa ai, sa iti cresti fetele asa cum iti doresti.

ursuletulpanda nu te supara ca nu a raspuns nimeni la postarea ta Cu siguranta multe fete au citit cu interes ce ai povestit, dar vezi ca acum marea majoritate posteaza doar sa ureze la multi ani si atat. Daca nu era perioada de aniversari, destul de probabil ca murea de tot subiectul asta Si e mare pacat. Dar cand intri si vezi doar o postare la 2-3 zile, parca nu stii ce sa spui si te limitezi la a citi.

Copii mei sunt inca la bunici. Noi profitam de absenta lor si renovam prin apartament: reparatii, varuit. Mesteri mari, calfe si zidari suntem eu cu sotul. Ne-am propus sa facem in camera copiilor cum am vazut intr-o poza pe net, cu tema marina . Sa vedem ce iese. Deocamdata am dat primul strat de var si a iesit bine. Pun poze la final . Asa ca zilele astea, venim de la servici si ne apucam de varuit pana seara tarziu. Dar eu zic ca merita efortul.
Mi-e dor de copii si abia astept we cand mergem sa-i vedem. Vorbim la telefon si o bombardez pe sora mea cu intrebari pe mess. Lor le prieste f. tare acolo. O sa vedem cum o sa fie readaptarea la viata la et. 5.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Salutare fetelor si tot binele din lume sa se aciuieze in casele si inimile voastre.
La multi ani copilutilor ce-si serbeaza 2 ani astazi si zilele trecute, sa fiti mereu la fel de dulci si frumosi!!!!
Multumesc dragelor care mi-au nominalizat si urat fata, cit sinteti de atente si fine!
Site-ul asta m-a ajutat sa gasesc femei demne de admiratie si respect, vremurile bune cind aveam timp sa postez sau sa corespondez pe privat au cam intrat in sac, eu sint mereu in urma cu propria-mi viata, probabil ca-i de vina dezorganizarea, atit timp cat voi reusiti sa le faceti pe toate in casa, la servici, in jurul copilului si sa mai aveti si disponibilitatea sufleteasca de-a da binete, incuraja, felicita, impartasi din ginduri si sperante.
Uneori am un sentiment de vina, dar il alung cu buricul degetului, ajunga zilei complicatiile curente.
Va pup cu drag si din umbra va port numai ginduri bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!

La multi ani IOANA SIMINA, INGRID ALEXIA, GABRIELA MARIA,
DAVID ANDREI si ALEXANDRA!! Sa aveti o viata frumoasa, sa fiti sanatosi si plini de noroc. Sa cresteti mari, pui mici si frumosi

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR PE CARE NU AM REUSIT SA-I FELICIT !
Sa fiti sanatosi ,sa aveti o viata senina si fericita alaturi de cei dragi si prieteni adevarati alaturi.

Noi am fost plecati la Sinaia si la Eforie , a fost suuper ,dar mai ales la munte.M-as fi mutat acolo la cita liniste e.M-am saturat de zgomotul si aglomeratia din Iasi.Copiii s-au distrat de minune,au mincat foarte bine si nu mai vroiau acasa ci la vila la munte.Am intrat in forta la serviciu ,am tare mult de lucru si de aceea intru foarte greu.

Laura ,pupicilor strumfilor si spor la renovari.Abia astept sa vad pozele cu camera lor.

Anis,ati fost cu masina sau cu avionul?
Ma intereseaza si pe mine o escapada,dar cu masina e tare lung drumul si nu stiu cum o sa reziste copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

LA MULTI ANI INGRID ALEXIA
sa te faci mare si frumoasa, sanatoasa si voioasa si sa aduci numai clipe frumoase parintilor si surioarei tale!!!!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

La multi ani frumosei INGRID si tot binele din lume. Un de la Mihnea ptr Ingrid si ptr cuscra si ptr Iarina.

Mergi la inceput