Inimioare de iul-aug 2005 (15)...LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

In PRIMUL rand:

La Multzi Ani! aniversatilor de la inceput de luna, dar si celor care in urmatoarea saptamana isi rotunjesc varsta (plecam si noi in vacanta!) Multa sanatate, nazbatii nedureroase si bucurii parintilor si fratilor!

In al doilea rand, sa va impartasesc si voua bucuria mea de azi: dupa vreo 2 luni de cautari, azi am semnat contractul la noul job unde voi incepe sa prestez la sfarsitul lunii august. E un job perfect: la 10 minute de casa (in Bucuresti asta e de domeniul SF...), program de 8 ore, weekenduri libere, salariul aproape cel care-l vroiam (cu toate primele dintr-un an ajunge la ce-mi propusesem...)! Asa ca plecam in vacanta o saptamana sau doua, in functie de cum ii merge si fetei, apoi la servici cu mine, ca ajunge atata boierie!

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cati bravo! Stiu cat de multi ai cautat si ce importat era pentru tine. Felicitari! Chiar ma bucur! Vacanta placuta va doresc, sa te odihnesti si sa te distrezi bine, ca pana la urmatorul concediu, mai e .

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Yasmari chiar ma intrebam zilele trecute ce mai faci, cum iti mai merge. Mi-e dor de postarile tale pline de verva si umor

dania.nicol cum e la servici? Cum mai evolueaza acomodarea lui Sebi la cresa?

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

LA MULTI ANI PUIUTILOR NASCUTI IERI SI AZI!

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele multumim din suflet pentru urari!! Le intoarcem si noi inapoi si uram puiutilor de 2 ani sa fie fericiti si sanatosi!!

Promit ca pun niste poze azi...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Hello fetele!

La Multi Ani! copilasilor aniversati zilele astea si in zilele ce urmeaza. Sa fie sanatosi, norocosi si cuminti!

Petrecerea frumoasa, Anis!

Cati, felicitari pentru noul job si concediu placut!

Yasmari, ai pus punctul pe i, ca sa zic asa, cu scrisul.

Eu mi-am luat de lucru acasa, cat e Teo la cresa sa nu ma simt prea vinovata si sa si fac ceva. Asa ca nu mai apuc sa scriu, dar de citit, citesc in fiecare zi. Sunt la curent cu tot .

Eu astept cu teama inceperea serviciului. Desi Teo s-a acomodat la cresa si nu s-a imbolnavit decat de 2 ori in forme usoare, tot ma gandesc cum o sa fac cand va fi bolnavior sau dezinsectie. La vechiul job cred ca as mai reusi cu un concediu fara plata. Tocmai am dat un interviu, si, daca ma accepta, nu stiu cum voi face. Pana la urma, m-oi descurca eu cumva.
Peste o saptamana plecam si noi intr-un mic concediu la bunici si la mare. De-abia astept.

Am mai pus si niste poze noi, daca aveti chef de vizionat .
http://community.webshots.com/user/Andreea_Teo

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Andreea, La multi ani! sa fiti fericiti si sa va vedeti visele implinite si copilul mare! Teo s-a mai inaltat, pare mai subtirel, tot un scump e, mi-a placut cum danseaza.
La multi ani tuturor puilor care se serbeaza zilele astea, un pupic special pt Emma si Katink si pt Ana si Brianamica( ce faceti, fete frumoase, nu mai spuneti nimic?).
astept povestioare despre cum ati petrecut, eu si Sofia vom fi pe drum de ziua ei, fara tati, ne vom serba de mai multe ori, probabil. la gradi,apoi cu bunicii, cind vine si tata si tot asa, dar nimic special...poate la anul.
Mari, macar mai intra sa ne spui de Yasmin cum ati serbat-o si ce mai faceti.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

La multi ani ! inimioarelor care au implinit 2 anisori de cand noi nu am mai intrat pe forum :
**NIKO VLAD ** - 23.07 - peca
**VICTORIA HRISTINA ** - 23.07- hristina
**ALEXANDRU MARIAN ** - 23.07 - BB23
**ALEXANDRA ** - 24.07 - caterina71
**ALEXANDRU ** - 24.07- pisicut
**CRISTINA ** - 25.07- mitub
**IOANA BIANCA ** - 25.07 - beby
**GEORGE CALIN ** - 25.07 - monik25me
**TUDOR ** - 25.07- oanabomboana
**ALESIA ** - 25.07 - Costi
**DAN EMILIAN ** - 26.07- svety
**MEDEEA ** - 27.07 - delia grozav
**IRIS ** - 27.07 - Delia
**ANDREEA CODRUTA ** - 29.07- nicoll_mada
**YASMIN** - 01.08- Yasmari
**VLAD-CRISTIAN** - 01.08- cin
**MARIA** - 01.08 - ema.nu.ela
**BRIANA** - 01.08- lacrimioara
**BIANCA ALINA ELENA** - 01.08- Lord_Lesy
**IOANA SIMINA** - 02.08- nique15
**INGRID ALEXIA** - 02.08 - anis
**GABRIELA MARIA** - 02.08 - ellarot
**DAVID ANDREI** - 02.08 - deny_82
**ALEXANDRA** - 02.08 - micha08
**ANDREI NICOLAE** - 03.08 - monicaI
**REBECA** - 04.08 - Diu
**MARA** - 04.08 - bebec07
**EMMA ANDREEA** - 05.08 - Katink
**JULIA** - 05.08 - cipcipcip
**ANA MARIA** - 05.08 - brianamica
**LAURA STEFANIA** - 05.08 - bAly
sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti

Mami de doi: Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Stelutele mele PovesteAtat e Sebi de mare si atat e Cata de mare

Mergi la inceput

Laura25 - iti multumim ca te gandesti la noi
Sa zicem ca acum e mai bine.
Nici nu m-am dus trei zile la seviciu ca intr-o dimineata a facut temperatura 38 si nu l-am putut duce la cresa. Am stat cu el acasa o saptamana in medical. L-am dus de la 1.august. Acum doarme la pranz la cresa , il iau la ora 16. Plange cand il duc si cand il iau de acolo. Ii mai curge nasul si se mai trezeste cu ochii lipiti nu stiu de ce (mi-au zis ca poate l-am tinut eu in curent dar pana acum nu am patit asa),ii pun in nas si ochi niste picaturi Ophtamesone. Am reusit sa scapam se suzeta de o saptamana. De pampers inca nu.
La serviciu sa zicem ca m-am acomodat cu toate ca nu m-au mai lasat acolo unde eram inainte.
Sper sa mai avem timp sa intram pe forum.
Va pup si va doresc sanatate.

Mergi la inceput

Acusor - La multi ani ! pt 31 am vazut in poza sa fii sanatoasa si fericita . Am vazut pozele voastre, tati se pricepe la prajituri , iar de frumosul dansator ce sa mai zic

Mergi la inceput