Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Fetelor intru repede sa va spun ca santem bine acum vreo 20 de minute ne-a zguduit rau de tot va pupic si fug sa vad daca pot sa dorm.Noapte buna de la noi!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Elena.Giulia bine ca sunteti ok cu zgaltaiala de la Japan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Roxanici: si Alex a facut la 2 luni vaccinul de stat, dar a fost ok, nici maraiala, nici plans, nici inrosit/umflat locul... inceput de febra, care a trecut cu jumatate de novocalmin, si ceva mai tare locul, si nu m-a lasat sa il masez pe picior decat a doua zi.

Pana la cel 4 luni mai avem putin , o sa il facem mai repede, ca fix la 4 luni o sa fim in Ardeal, la nunta noastra (ce baietel la frac o sa aiba mama atunci...)

Multumesc de idei, fac spanac cu carne de porc la cuptor, sa vedem ce iese

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Mancareeu am facut gulas(un fel de tocanita cu carne de purcel ) cu mamaliguta. E prima data cand fac, da' e grozav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by absoluta

Eliana ce parerea ai referitor la faptul ca doctora mi-a zis sa-i dau suc de fructe la ora 10 dimineata? Ea mananca doar san.Sa incep sa-i bag sucul ala de fructe la ora 10?

Si mie mi-a zis pediatru sa le dau de la 4 luni... da' io nu le dau
Astept pana la 5 luni (ai mei sunt alimentati mixt) si incep cu cereale si urmeaza supa. La final sucuri.
Parerea mea sa astepti pana la 5, chiar 6 luni daca bb mananca doar lapte de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Vorbea cineva de mincare...eu am facut ardei umpluti...

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

si eu am ardei umpluti si ciorba de burta si cartodi la cuptor cu gratar de pui.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

sherbi, vezi ca ai scris la capitolul inchis. Am trecut la 16 intre timp.
Capitolele vechi nu se pot bloca? Ca sa nu mai patim chestii din astea, ca dupa aia ne plangem ca nu raspunde nimeni

Ane & Raul - 17 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

sunt si eu p-aci. citesc din urma. mai am un capitol si ceva.
am si eu una intrebare: la cele care au facut la pitici INFANRIX HEXA...acush la 4 luni il repetati p-asta sau faceti INFANRIX simplu (penta)?

am fost iar la mare. a fost super. o sa pun ceva poze azi-maine.

noi stam prost la capitlolul greutate luata in luna a 3-a: pana acush 300 grame in 3 saptamani.
fetelor, eu cred ca am cel mai lenes copil. al meu nu suporta sa-l pun pe burta, miauna si sta cu nasul in patura, nu se rasuceste pe burta (cred ca nu vrea ca stie ca nu-i place pozitia). se intoarce intr-o parte destul de des in schimb.
degetul mare e in gura mai tot timpul...nu ma bag, e placerea lui. pe Suzi n-o vrem, asa ca nu insist.

ma duc sa mai citesc...sunteti super haioase cu povestioarele voastre cu zorele, motorina pe amigdale, senzori de copii etc.
am vazut si poze si flmulete. toti copiii sunt numai buni de mancat...yummmmyyy

si eu am fost profa pe la copiii cu disabilitati, 3 ani. am tzashpe povestiri haioase din timpul...m-am lasat ca ma capiasera rau si apoi eu am terminat geofizica si nu aveam sanse de "promovare" in invatamant.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

am fost la parc cu bici...normal ca s+a uscat creanga, dar noroc ca a mai pastrat puteri meraculoase chiar asa uscata...dar cand la sfarsit a vazut ca intre timp creanga cazuse...a cazut si Alexia...trebuie schimbata creanga si mergem bine pe bici...in timpul asta Bryan sta cu ochii mari la copii...este f atent
noapte buna si linistita

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

Mergi la inceput