Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Martutza, iti multumesc din nou pentru raspuns. O sa incerc sa-l fac sa eructeze, poate ca asta e cauza... Vroiam sa iti mai spun ca te-am admirat asa, din umbra (pe tine si pe alte fete) pentru receptivitate, disponibilitate, rabdare... si raspunsuri rapide, obiective si cu judecata clara. Multumesc.

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Fetili, io vreau o explicatie...de ce fructele ultimele? adica stiu ca o explicatie ar fi ca aportul caloric este f mic si... mai e si altceva?

Mi-am facut idee despre diversificarea lu raresu dar inca mai prin idei din zbor

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

fetele da la copilasii hraniti numa cu lapte praf de la ce luna se pot da suculetele??
Multumim si pupicim albinute si bondareii...ca tare frumuseii mai sunt!
Florin-a/ Ana-Maria (26.04.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Roxanicifructele or fi la coada ca sunt mai acide decat legumele???Asa mi-a trecut mie prin cap...
Am gresit, din cauza ca sunt mai dulci...

Eu caut de nebuna prin Cora si Auchan razatoare de sticla.Aveti idee unde-oi gasi???O sa incerc maine la piata.

Stiu ca aveam la tara una, si cand eram mica ma jucam cu ea in nisip...Daca stiam eu...o pastram, ca Eliana....

Somn usor la bebelusi si mamici+ tatici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna albinutzelor,

Am intrat sa zumzai si eu pe la voi...mai bine zis sa ma pling. Cind am fost la controlul de la 4 luni la doctor mi-a spus ca are fontanela aproape inchisa si ca urmare m-a programat la un doctor pediatru pe 8 August!!! Pina atunci imi rod unghiile...
Pe deasupra mai suntem si fotomodel cu 6.220 kg si 64 cm la 4 luni. M-am uitat pe aici dar nu am mai vazut nici un alt bebe asa miculutz. Papa numai tzitzi si am incercat de foarte multe ori sa-l suplimentez cu lapte praf dar nu vrea bibe nici mort.

Roxanici, fructele se introduc ultimele ca sunt dulci si daca se invata cu dulce nu mai accepta alte mincaruri mai putin dulci. Cel putin eu asa stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

quote:
Originally posted by Lili_B

Buna albinutzelor,

Am intrat sa zumzai si eu pe la voi...mai bine zis sa ma pling. Cind am fost la controlul de la 4 luni la doctor mi-a spus ca are fontanela aproape inchisa si ca urmare m-a programat la un doctor pediatru pe 8 August!!! Pina atunci imi rod unghiile...
Pe deasupra mai suntem si fotomodel cu 6.220 kg si 64 cm la 4 luni. M-am uitat pe aici dar nu am mai vazut nici un alt bebe asa miculutz. Papa numai tzitzi si am incercat de foarte multe ori sa-l suplimentez cu lapte praf dar nu vrea bibe nici mort.

Roxanici, fructele se introduc ultimele ca sunt dulci si daca se invata cu dulce nu mai accepta alte mincaruri mai putin dulci. Cel putin eu asa stiu...

Lili, mami lui Sebi (9 Martie, 2007) si Bianca (10 Mai, 2004) http://bianca.webhop.org

nu te-ai uitat bine. am scris ca azi am venit de la dr si maria are 5700 si 63cm. mai sunt la fel si maria tzunei si timeea lui kmi78...

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Ddana multumesc.Am incercat sa vorbesc doar cand aveam ceva de spus.Sper ca nu am batut campii...O seara buna

Roxanici dupa principiul nu mancati fructe cat alaptati ca fac copii colici se respecta regula nu da fructe crude prima data la bebe.Pot da usor diaree, alergii si pot intr-adevar si influenta obisnuirea papilelor gustatiev cu gustul dulce al fructelor.

Florin_a la bebeii alaptati cu lapte praf se incepe diversificarea de la 4-5 luni.Acum daca incepi cu fructe (suc din fructe proaspete date pe razatoare) sau cu legume fierte (supa sau piure de legume) este numai optiunea ta.Ai de luat incalcul greutatea copilului, aspectul si nr scaunelor si sfatul medicului pediatru+parerea ta ca mama.

Carmenefr razatoare gasesti la magazinele de menaj din cartiere sau piete.

LiliB plange-te mama.Bine ati venit in clubul fotomodelelor.Sa stii ca nu sunteti singurii.Ai poze?

Sherbi esti o curajoasa cu marea.Noi nu mergem.Nu am curaj.Nu mai stresa baiatul cu pusul pe burta.Lasa caac va excela el la altceva.

Diana si ElenaGiulia .Stiti voi.Sunteti niste dragute.

Absoluta eu nu incep cu sucul pana in luna a 6a adica nu inainte de 12 august.De ce ...am mai spus si inainte.

Tzuna si eu am incercat sa ofer un ajutor material pt Sonia dar nu am primit raspuns.Eu am gasit la ele un nr de cont si explicatia ca operatia ar costa 100.000 usd.Nu stiu daca mai este deschis contul.Incerc sa aflu.

Fetelor azi mi-a venit vampirul.Va rog sa-mi spuneti cele care mai alaptati daca atunci cand va venit copii vostrii au fost mai agitati, nu au dormit...Azi Victor a avut o perioada lunga de marait si plans de la 11-21.Si eu si tasu am stat cu randul de paza la suzi.Se potolea la san dar apoi iar incepea.In plus a avut 3 scaune moi in 2 ore (i-am dat apoi ceai de menta) dar precizez ca nu am mancat nimic nou.am avut mancaruri cu care el trebuia sa fie obisnuit.

Ma duc l aculcare ca ma rapus ziua de azi.
Noapte buna tuturor.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

fetelor,nu v-am uitat!!sunt alaturi de voi,va citesc zilnic,desi uneori nu reusesc sa tin ritmul.....si va pup pe toate!!
la multi ani!!!tuturor bebelasilor si voua multa multa sanatate si rabdare sa-i putem creste!!

bogdan(11.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by phili

fetelor,nu v-am uitat!!sunt alaturi de voi,va citesc zilnic,desi uneori nu reusesc sa tin ritmul.....si va pup pe toate!!
la multi ani!!!tuturor bebelasilor si voua multa multa sanatate si rabdare sa-i putem creste!!

bogdan(11.04.2007)

phili, mai stii ceva de madmat?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

LILI B, bebelusul meu tot putin a luat, are 5200 la 3 luni si jumatate. Nu il bag pe lapte praf doar ca sa fie mai grasut. Arata bine si este plin de energie. Si am cel mai zvapait baiat care nu sta o secunda fara sa se intoarca pe toate partile. Pur si simplu sare din scoica de la masina, vrea sa stea si in picioare. Este un nazdravan, nu mai pot dupa el.

POZE CU BAIETELUL MEU
MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput