Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

noapte buna fetelor...

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Fructe la final pt. ca's dulci si e posibil sa nu le mai placa legumele

Fotomodele... va rog frumos nu va mai luati la intrecere ca ai mei conduc detasat... in jur de 5 kile cu plus-minus, la 4 luni... Sa va vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Lili, voi stati bine cu greutatea Timeea mea avea 5400 sapt trecuta la 4 luni si o sapt asa ca...

Eu vreau sa va intreb morcovii fierti nu sunt dulci? cred ca mai dulci decat sucurile de fructe , mar sau morcov, si at nu tot asa se pot obisnui cu gustul dulce?

Martutza, la Timi nu mi s-a parut sa fi avut vreo starea de agitatie, cand am fost in zilele acelea, a fost ok; parca tu ziceai ca nu vrei sa-i dai lui Victor pepene pana la un an, din cauza samburilor , crezi ca-i alergen

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Carmen sa-mi zici si mie unde gasesti razatoare pt. ca am reusit s-o sparg ... era si cazu' ca o aveam mostenire de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by ane2200

sherbi, vezi ca ai scris la capitolul inchis. Am trecut la 16 intre timp.
Capitolele vechi nu se pot bloca? Ca sa nu mai patim chestii din astea, ca dupa aia ne plangem ca nu raspunde nimeni

Ane & Raul - 17 martie 2007

teoretic moderatorii inchid subiectele dar se mai intampla sa dureze pana le inchid

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Lili_b m-am uitat la pozele voastre si am vazut un copiluuuut blond roscatel si parul valvoi. cine e ca tare simpatic e?

Carmenfr, si io caut "rozatoare" de aia si tot fara succes; io am fost in selgros si carfur si ioc. Prin cartier nu am prostii de astea da mai pandesc....ma duc si in alte cartiere

Mergi la inceput

sar'na la toate ptr raspuns. totusi....cum zice si kmi, morcovul fiert este dulce rau, si mai e o leguma care e dulce tare (patrunjel sau pastarnac fiert, nu stiu care din ele da stiu ca e dulce), laptele este dulce fie ca e formula sau de mama..deci chestia ca e dulce si apoi poate sa prefere numai chestiile dulci nu mi se pare foarte solida...nu va contrazic dar stau si meditez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Sherbi la 4 luni se face Infanrix penta si la 6 luni Infanrix hexa (adica se repeta cel de la doua luni).

Razatoare de sticla eu am gasit (printr-o cunostinta) la un magazin cu produse de tot felul... pahare, farfurii, tot soiul de vase...

De azi ii dau lui Luca supica. N-a facut nazuri, mai greu a fost sa-i nimeresc guritza cu linguritza ca se tot foia. Sper sa-i placa in continuare, sa nu ma mosteneasca... ca eu am fost "certata" cu supa pana la adolescenta.

Saptamana aceasta nu cred ca voi mai intra pe forum ca suntem in febra pregatirilor pentru cununia religioasa. Deja sunt asa de obosita... Dar trece si asta!
la fete si bebei!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=16&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rebiana27
Saptamana aceasta nu cred ca voi mai intra pe forum ca suntem in febra pregatirilor pentru cununia religioasa. Deja sunt asa de obosita... Dar trece si asta!
la fete si bebei!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=16&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Cununia religioasa? sa fie intr-un ceas bun!

hai ca ma culc ca am facut asta pagina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Roxi, eu cred ca e surioara lui Sebi; tare dulce fetita; da' tare sunt curioasa cum sta treaba la baie, spalat , uscat parul; multi pupici;

razatoare de sticla la menaj nu in Selgros , aia n'or auzit de asa ceva...

Sa fie intr-un ceas bun, si multa fericire si intelegere Rebiana!!!

CE copii maaaaaaaaaaaari avem in stup, am vazut poze si de la intalnire si de la 4 luni, am ramas cu gura cascata
somn....

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput