Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
dani7asi spune:
si fiimea la fel roxi a patit dupa vaccinul de la stat.la 2 ore dupa ce l-a facut i s-a inrosit locul si urla ca din gura de sarpe.
dupa 1/2 de sup cu paracetamol care i l-am dat ptr durere s-a potolit.febra nu a facut
comorile mele
Elena.2006 spune:
Salutare stup!
La multi ani celor care sunt azi sarbatoriti!
Martutzamultumim pentru apreciere dar si Victor la tau e un scump, mie mi se pare ca se cam aseamana un pic bb nostri, ce spui?Astept sa vad care mamica de fetita il remarca si pe seducatorul meu, ca ma pus poze mai multe in album.Va pupam pe toti si va dorim muuuulta sanatate!
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita
elyanne spune:
Ai mei l-au facut pe cel gratuit si reactii mai usoare ca data trecuta sau chiar deloc
La noi au fost doua odata... vaccin + decalotare asa ca nu stiu daca au urlat si din cauza vaccinului...
De data asta, fata de 2 luni, nu li s-a mai inrosit si intarit locul acolo... Au plas cand am ajuns acasa, dupa plimbare in parc si nani la aer... Dar iar nu stiu daca din cauza putei sau a vaccinului... Cam atat...
absoluta spune:
Eliana ce parerea ai referitor la faptul ca doctora mi-a zis sa-i dau suc de fructe la ora 10 dimineata? Ea mananca doar san.Sa incep sa-i bag sucul ala de fructe la ora 10?
carmenefr spune:
Absoluta sa inteleg ca ai o probl cu culcatul...
PS.aceasta este ultima replica pt Absoluta.
Mihael@ spune:
elenagiulia, cate mai aveti si voi de patimit pe-acolo, ba cutremure, ba taifunuri, sper ca sunteti bine
elena.2006, Adrian seamana cu tati sau ma insel? ce frumos doarme el pe mamica lui
Mihaela cu Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 3 luni
Elena.2006 spune:
E leit taica-su!Eu doar am participat...
riloasa spune:
Fetelor, sotul meu a luat Infarixul cu 1800000 de la Help Net. A dat pe toate trei 6oooooo. La primul nu a avut nici o reactie bebe, nu a facut febra si nici nu a plans cand i l-a facut.
Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com
Elena.2006 spune:
Referitor l vaccinul de 4 luni, noi facem tot Pentaxim ca asa am inceput si costa aprox.120 lei.