Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (16)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanici spune:
Absoluta, cate kg are acum Timeea? ca la nastere a fost cea mai mare parca de pe-aici. Nah, ca te-am luat la intrebari
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
elpower spune:
Absoluta, care Infanrix se face la 4 luni? Ala fara HepB? Ca eu sunt in ceata si trebuie sa-l comand saptamana viitoare si nu stiu pe care. Imi spui?
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !
roxanici spune:
quote:
Originally posted by arissa
Roxanici, dar cum a reactionat Rares la cel de 2 luni?
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
Raresu la 2 luni a fost cuminte la vaccin si dupa aia o vreme buna. Au trecut cele 2 ore, a mancat, a adormit si cand s-a trezit parca era bomba cu ceas, nu puteam sa il ating. Il durea piciorutul care se inflamase intre timp si urlaaaa. A fost prima oara cand am sunat dr ca nu il mai recunosteam. Am pus comprese cu apa pe picior, pupat copilu si vb cu el si in cateva ore (~2h) s-a linistit. Totusi piciorul a fost sensibil o zi doua. De-aia sper sa fie mai bine la 4 luni, nu de alta da mi-e mila de el ca de creierii mei nu imi mai pasa de mult
elpower spune:
Hi, hi, hi!! Chiar ca te-am luat la intrebari!
elpower spune:
Ce ganditoare e Timeea la 4 lunisoare! Scumpicica foc!
arissa spune:
Noi tot pe cel de la stat l-am facut si am avut parte de ceva maraiala dupa ce a facut un somn. I-am pus comprese cum am ajuns acasa si i-am dat cu Lioton gel(doctorita ne-a zis, ca nu i se umfle locuil) si a fost ok. Acum la al doilea stim la ce sa ne asteptam.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
ioanaradu spune:
roxanici si matei la 2 luni a tipat vreo 6 ore, de-am zis ca plec de-acasa. la asta de 4 luni a fost f cooperant, a plans putin cand l-a intepat, si-apoi s-a comportat normal. cand am ajuns cu el acasa i-am pus comprese cu apa rece si jumatate de novocalmin. multa bafta!
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
roxanici spune:
quote:
Originally posted by ioanaradu
roxanici si matei la 2 luni a tipat vreo 6 ore, de-am zis ca plec de-acasa. la asta de 4 luni a fost f cooperant, a plans putin cand l-a intepat, si-apoi s-a comportat normal. cand am ajuns cu el acasa i-am pus comprese cu apa rece si jumatate de novocalmin. multa bafta!
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
sper sa fie mai bine acu, daca nu....urlam, plangem si asta e...
oricum ma incurajeaza ca stiu ca se poate si fara prea mult show ;)
absoluta spune:
Roxanici ai dreptate s-a nascut cu 4.550 kg si acum are 7.400kg si 68 cm.
Ela vaccinul se numeste :INFANRIX IPV Hib si a costat 2.800.000 lei.
Carmenefr culca-te !