Bucurii de sept - oct 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mexxa, rasare soarele si pe strada ta. Tinem pumnii sa fie bine in continuare.
Noi am venit de la plimbare. Super cald si inaduseala. I-am servit fructele si lapticul si a adormit. Merg sa mai fac putina treaba si eu.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lakioana, de ce sa nu mai scrii despre ce face Reby? E normal sa scrii, ca doar esti mandra de puiul tau.
Eu am comparat-o pe Maria cu Reby, pentru ca filmuletul cu Reby mi-era mai proaspat in minte, dar sunt si alte Bucurii care se deplaseaza singurele, doar tinandu-se de anumite obiecte. Maria inca nu face asta, dar sunt convinsa ca va veni si ziua cand o va face

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Eloise f. frumoase pozele de la munte, intr-adevar se simte diferenta de la haine groase la 35 gr., din pacate cam asa vreme ne asteapta si in august...

sephora m-au terminat si pozele voastre, mi-au facut un dor de duca... si sunt si la serviciu... Matti e un scumpel, ce a mai crescut!

mexxa imi pare rau ca nu gasesti intelegere de la cei apropiati, ti-ar prinde bine un ajutor mai ales acum.

Eu sunt bucuroasa ca am reusit sa-l dezvat pe pitic de adormitul leganat, adevarul este ca nici nu a fost o perioada mare in care a adormit asa si a fost foarte usor, acum adoarme in patul nostru ce-i drept, dar singur. De suzeta s-a dezvatat singur, pur si simplu n-a mai vrut-o dintr-o data si eu care imi faceam griji cum o sa-l dezvat.

Cu dormitul tot la fel de prost stam, astept si eu frumoasa varsta de 2 ani a lui fi-miu ca sa dormim linistiti amandoi.

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am citit si eu un pic pe diagonala, numai paginile de la subiectul asta. Imi pare tare rau pentru bebeii bolnaviori si le tin pumnii sa se faca bine cat mai repede!

Tare frumoase pozele Gargaritzei la mare, e o scumpa, dolofana si frumusica!

De Reby ce sa mai zic, e de o precocitate uluitoare, felicitari Lakioana pentru minunea de fetitza!

Sephora am vazut si pozele tale, Matti e tare dragalas si alert, dupa cat se vede. Cred ca i-a prins bine excursia asta lunga! Foarte frumos in Croatia la mare! Vreau si eu sa ajung pe acolo de ani de zile... poate vara viitoare, cine stie...

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mirabelac, Maria e inca doritoare de suzeta. Mai ales inainte de culcare. Roade la ea, de o auzi cum scartaie. V-ati hotarat, plecati undeva pana la urma?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Salutare mamici,

Am intrat si eu pe fuga sa felicit copilutzii cu progrese.

lakioana nu ne priva de poze, filmuletze si stiri despre Reby. Mie imi place tare mult de ea, am urmarit-o in filmuletzul in care iti aducea papusica, ai un copil frumos si destept. E drept ca e in fruntea tuturor la capitolul performantze, asta e felul ei si trebuie incurajat.

Cristina ce face Vladutz? Ati mai facut analize?

Noi suntem bine, puiucul a inceput sa manance si masa de pranz mai bine, de 3 saptamani am scapat de blender si am inceput sa pasam cu furculitza. Suntem tot la categoria mers de manutza, facem bravo, stim sa vorbim la mobil, escaladam tot, scoatem din sertare, deschidem dulapuri, ne dam pe calutz etc.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Andra, Sephora, super poze!

Gety, in Selgros se gasesc piscinute faine, cu topogan, etc. Bine, nu ca a Sephorei, dar faine. Eu mi-am luat duminica una mare, pun o poza s-o vezi.Voila! (na c-am pus mai mult de-o poza)

Mexxa, ma bucur ca ati gasit unde sa va mutati. Iar pretul e inca bun, comparativ cu alte chirii din Iasi. Daca Andra il poate tine pe Sebicu pentru cateva ore, eu zic sa apelezi la ajutorul ei.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Buna fetelor!
Am intrat si eu unpicutz,v-am citit mai pe orizontala mai pe verticala,mi-e cald de mor,Maya ma freaca ca pe butelie....
Sephora mi-au placut foarte tare pozele,iar cele de la croati mi-au facut o pofta de mareeeee...dar mai am 1 luna si ne luam bagajelele si
Ai un baietel minunat,mi-a placut mult poza cu "nu mai vreau"la nisip.
Am o intrebare pt tine:De unde ai luat piscinutza aia faina care e si acoperita???
Eu am cautat de am inebunit aici la noi in Tm si nu gasesc ceva in genul tau.Si la Metro,Selgros,Real,Bazar si nimic draga numai ciurucuri la niste preturi...
Pt Maya dau oricat numai sa fie ceva de calitate si bun.

Va las ca mergem cu vecina si baietelul ei la Mall sa ii dam pe masinutze,e mai fain acolo,racoare...mai bagam un "citro" o inghetzata..

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Hi!

Eu stau destul de rau cu timpul trebuie sa ma obisnuiesc din nou fara ajutor dar asta e. De fapt de cand ne-am intors suntem tot timpul afara pt ca e asa de frumos... Ma bucur ca am scapat de caldurile alea neneorocite de la noi. Pe aici sunt doar vreo23-25 de grade dar e f bine.

Noutati de la noi: avem doar 2 dinti jos si mergem in picioare doar numai tinute de manutze. In schimb mi se pare cea mai frumoasa perioada acum.E asa de dragutza...

Am reusit sa incarc vreo 3 poze ca nu am avut mai mult timp, POZE

Pupici,

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

L-am vazut pe Mathias!!!!!Ce scumpic e!

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput