Bucurii de sept - oct 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 14
CristinaGoji spune:
Saru'mana de Gety! Ai mare dreptate, e atat de bine cand is sanantosi copiii! Abia astept sa-si revina si Vladic. Nu mananca decat extrem de putin, continua sa aiba diaree, uraste antibioticul si plange si se impotriveste cand trebuie sa i-l dau.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
GETY spune:
Of, Cristina, parca nu mai esti om, ti se ineaca toate corabiile, vezi gri in fatza ochilor si pot continua. Ma duc sa-i servesc Bromheximul, 4 ml. de vit. C si Colargol in nasuc.
Multa sanatate lui Vladutz si sa-si revina cat mai repede.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Eloise, mai bine mai stateati cateva zile. Se anunta vreme foarte calda la Iasi.
GETY spune:
Sephora, m-a inebunit albastrul ala din poza "marea1".
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Pufy, ai dreptate. Cu toate acestea insa, nu pot sa nu ma gandesc adesea ca poate de vina este faptul ca nu ma ocup personal de el.
Eu nu sunt ingrijorata de faptul ca nu merge inca sau ca nu reuseste sa se ridice intotdeauna singur, ci de faptul ca de vreo saptamana pare ca nu mai asimileaza atat de repede anumite informatii. Am auzit de la mamicile cu copilasi mai mari ca mai sunt si astfel de perioade; in plus este si agitat de la dinti, dar totusi...
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
mexxa spune:
Salutare...
Ce sa zic...
Am gasit apartament cu o camera in Canta...adica este fostul apartament unde am locuit inainte sa venim aici, si noul proprietar care cumpoarase apartamentul respectiv il inchiriaza si el....(Andra e la 2 statii de tine)
Este 150Euro/luna...dar na asta este mergem inainte..
In rest suntem bine...ne luptam cu dintisorii de sus, Sebi se trezeste plangand noaptea,...e jalee.
In rest nu mai fac nimic...singura satisfactie este Sebicu...pe ai mei sunt suparata....ca am rugat-o pe bunica'mea sa stea cu S cateva ore pe zi in acesta saptamana sa pot strange,face curat despacheta la loc si aranja lucrurile si mereu schimba vorba... urat din partea lor...dar asta este!!
Sa trezit Sebicu..revin mai dupa amiaza...pupici si ma scuzati ca mi-am dat ofu la voi...dar daca nimeni nu ma intelege macar aici la voi sa ma descarc.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
eloise spune:
Of Andreea, imi pare rau ca treceti prin atatea greutati, iti doresc sa se rezolve toate cat mai repede si mai lin...
Adu-l pe Sebicu la mine zilele astea si ameu grija de el cat trebaluiesti tu, se joaca cu Vladut etc. Da-mi un tel sau vb pe mess daca ti se pare o solutie buna.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
In primul rand la multi ani Bucuriilor de 17!
Am vazut niste poze superbe atat de la munte (Eloise) cat si de la mare (Sephora) si doi baietei frumosi foc si fericiti ca vad lumea Off, iar mi s-a facut dor de plecat...
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
lakioana spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Andra bine ai revenit!Vladut cum s-a comportat la munte?
Lexi, Gety nu mai comparati puii vostri cu altii ca n-are rost!Eu sunt la al doilea copil si chiar daca sunt frati se dezvolta total diferit!Asa ca ce rost are sa-mi fac eu sange rau ca al meu nu merge cum merg alti piciti la varsta lui?fiecare copil are ritmul sau, si n-are rost sa-i sau sa ne grabim....au toata viata inainte!
Eu pe Nicolas nu il plimb de manute prin casa nici sa vrea!Sa se descurce!...si o face!Se duce unde vrea el in 4 labute....si mai nou a inceput sa umble pe langa calut, tinandu-se de el!Deci se descurca si singur!....si-atunci de ce sa-i fortam?O sa le faca ei pe toate atunci cand sunt pregatiti.....vor merge singuri, vor manca singuri, vor vorbi....cand va fi momentul!
Rabdare doar sa avem....!
Na ca m-am intins ca o placinta....Noapte somnoroasa!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
Iti dau cea mai mare dreptate in cele ce ai spus!!!
Nu trebuie sa comparam bebeii...fiecare se dezvolta in felul lui. Am o prietena care are un bebe de varsta lui Reby...si se stresa f. tare ca bebe al ei nu face ce face reby...eu deja nici nu ii mai spuneam nimic, din ceea ce face fata mea...ca sa nu o supar. De curand insa...bebe al ei si-a dat drumul...si le face pe toate odata, intr-un ritm alert...reby le-a facut pe toate pe rand...el dintr-o data....asa ca TOATE LA TIMPUL LOR!!!
Poate ca si eu o sa ma abtin in a va povesti ce mai face reby nou...nu vreau sa va supar si sa aveti asteptari de la puii vostri.
Un lucru sa stiti: ce face Reby e anormal (de repede)...ce fac puii vostri e normal...luand ca exemplu standardele din cartile de pediatrie.
Va pup pe toate si numai sanatate la bucurii si voua va doresc!
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)
GETY spune:
Lakioana, nu care cumva sa nu vii, daca ai putea zilnic, cu vesti despre Reby. Pufymic are dreptate, dar "vrem si noooooi".