Bucurii de sept - oct 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 16
anangel_lexi spune:
Wow, Vauva, ce-a mai crescut Bianca si cat e de frumoasa!
MamiLili, ca intotdeauna, Mathias e super dulcic!! Si ce piscina mare are! Poate sa invete sa inoate in ea!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
GETY spune:
MamiLili, frumoasa si piscinutza lui Mathias, dar mie mi-a placut cea a lui Matti ca are umbrelutza aia deasupra si nu trebuie sa te mai chinui si cu umbrela de plaja sa-i faci umbra sa nu se arda la pielicica. Eu am vazut la Selgros si un tarc gonflabil pentru bebei. Mi s-a parut super util. Parca era la vreo 60 ron.
Sephora, mai este si Gonghy interesata de piscinutza. Dar parca vad ca ne scrii cai ai luat-o din Croatia sau Italia. Am asa o presimtire.
Vauva, bine ai revenit cu poze. printesei tale frumoase.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
gonghy spune:
Vauva am vazut pozele cu o super si are ochii albastrii ca si Maya mea.Ce dulce e in prima poza cu palarioara si rochita la fel de la noi multi,multi
Gety cred ca si mor daca ne spune Sephora ca a luat piscina de dincolo.
Mai da la noi in tara nu gasesti chiar nimic de buna calitate si totodata util (2 in 1)?????????
Fetelor daca nu imi puneam clima cred ca ne coceam in suc propriu
Pe la 18 am fost cu o prietena si baietelul ei la Mall iar Maya a papat si a facut si o tura de nani la racoare,in parcul de langa noi e o zapusealaaaaa,te aprinzi nu alta.
Azi aproape ca nu a papat mai nimic cred ca de la caldurile astea,daaar mi-a baut 5 sticle de 300 ml de ceai de fructe.
Acum ne pregatim de baitza si sper din tot sufletul sa imi bea toata sticla de laptic adica aproape 300 ml.
Va mai citesc dimineata cand doarme bubulina mea.
Vaaaiii cica,maine va fi si mai cald,Doamne ca nu mai scapam de nebunia asta de caldura.........
Sephora poate imi spui de unde ai procurat piscinutza.Asa m-as bucura sa aud ca e luata de la noi din Ro.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya
CristinaGoji spune:
Ignatica - Vladut e mai bine, in sensul ca nu mai are febra, dar in continuare nu prea mananca (cam 100 g de mancare solida si vreo 250 ml lapte - asta e tot ce mananca el in 24 h). Am fost azi la eco si a zis ca sunt afectate su ureterele. Mai avem de luat antibiotic pana luni, dupa care mai facem o data eco si daca n-o sa fie ok, va fi nevoie de cistografie. Stiu ca si Davidut al tau a trecut prin asta si tin minte ca a fost un cosmar, mai ales cistografia. Ce sa zic, eu una sper sa fie ok pana luni si sa nu mai fie nevoie de cistografie. Tu cred ca iti dai seama cel mai bine, ca ai trecut prin asta...
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
pufymic spune:
Helau!
Sephora am vazut si eu pozele voastre si v-am admirat!Sunteti o familie tare frumoasa!Iar Matti e un dulce!
Andra super pozele de la munte!Si voi 3 sunteti tare frumosi.....N-a fost greu Vladut sa-l transportati in marsupiu?
Vauva superba Bianca ta!Ce frumusica e cu ochisorii aia albastri!
Cristina si sanatate multa lui Vladut!Tin pumnii stransi sa nu fie cazul de cistografie!
Vad ca in rest toata lumea e bine....si asteapta cu nerabdare sa ajunga bucuriile la varsta de 2 anisori sa doarma cum trebuie.....mai aveti putin de asteptat!
Mie nu-mi vine sa cred ca peste doar cateva zile sarbatorim primul anisor din viata al primei bucurii din trupa noastra!
Noapte somnoroasa!!!!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
Sephora spune:
Va pu fetelor
Va multimesc ptr apreciri,dragute ca de obicei.
Am vazut si eu puiuti scumpi Mathias cu motul lui si ochisori superbi,Vladut el alpinist care mai tot timpul l-am vazut dormind si mami cu tati nu stiu cum l-au putut cara atata,Bianca dulce foc cu palarioara aia,Gargarita la mare scumpa tare,dar Reby m-a inebunit (am aratat-o la toata lumea)suuper precoce,dar nici Matti nu se lasa....merge sprijinindu-se de toate gardurile,face CIAO cu manuta,daca vrea ceva face cu manutele,daca vreaundeva sa-l duci la fel,inchide usa,deschide lumina,zie MAMA,PAPA,BEBE,BABA si un tril de GHEGHEGHIGHI,pufaie din nas,cere la olita la caca si azi ultima noutate a urcat scarile singurel (cu mine in spatele lui.In schimb mi l-a stricat taxu cu tinutu pe umeri si acum nu mai sta baiatu decat foarte putin in carut,in rest numai in brate.
Piscina intr-adevar e luata din Italia (se gaseste in toate magazinele de jucarii si multe alte modele,dar mie mi-a placut asta cel mai mult si costa 10 euri),imi pare rau fetelor.
Mexxa imi pare tare rau ca esti asa suparata,stiu cum e sa ai nevoie de ajutor si sa n-ai parte de el,dar ai sa vezi ca o sa fie bine si incetul cu incetul le vei rezolva.
Asa e fetelor e tare frumoasa Croatia numai ca plaja e pietroasa,nu e pic de nisip (sunt doar niste spatii amenajate ptr copii),dr apa e superba niste culori si asa de curata,e vad pesti,e super ce mai....
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
lucians spune:
Stai ca te-am prins Sephora,mamica lui Matteo!
Multumim tare mult pt urarile facute de ziulica noastra.Ne-ai surprins placut,drept pt care va trimitem din Buc multi ,oare or fi de-ajuns?
Ne e dor de voi si-abia asteptam sa va-ntoarceti!
Am vazut cat de mult v-ati distrat,peisajele sunt de vis,dar personajele sunt si mai si...
Pe noi ,sigur ne gasesti in Buc,asa ca distreaza-te cum se cuvine locului...ca aici e cah ...cald,praf la greu si parca n-ar fi fost de-ajuns,si putin fosfor alb de la vecinii nostri ucrainieni,cica.
Vacanta placuta in continuare!
pupici dulci de la Dariuca pt Matteo
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
GETY spune:
Buna dimineata, mamici!
Nici o miscare? Haideti ca dau . E cu ccc capucino (aroma de alune), ness si un pic de zahar.
GETY spune:
Sephora, banuiala tot banuiala.
Eu o sa mai fac un drum pe la Selgros, poate-poate aduc si ei asa ceva.
cata14 spune:
Ghonghy, nu stiu daca incisivii sau caninii sunt aceiasi dar stiu ca la caninii lui fiu-meu a fost ingrozitor, nu mai stiam cum sa-l oprim din plans.
Pufy, mercic ptr borcan …. Ma bucur si eu ca am revenit, mi-am mai revenit din oboseala dar nu ptr mult timp ptr ca ….
FETELOR, sunt insarcianata, e sigur! Am fost la doctor. Sunt in saptamana a-6a si am inceput sa ma simt un pic off. Puiul meu, Erikutul nu este extrem de cuminte ca un baiat de 10 luni ce se respecta dar nici probleme majore nu-mi face (in afara de ceva raceli, infectie in gat, dintii care ies si mutrele cu care vine de la childcare). Oricum eu sunt un pic nebuna si desi am vazut ca e greu …. Mai vreau inca unu’.
Mexxa, sper ca te-ai mai linistit cu probelma cu mutatul. Respira adanc si zambeste, viata e frumoasa oricum desi ne ofera mari greutati uneori. Or sa se aseze toate pana la urma. Eu, de exemplu, sunt in cea mai mare lipsa financiara de 3 ani incoace aici la capatul pamantului … si nici macar nu ma pot plange de asta. Mai avem si o vacanta programata deja … ptr care nu avem bani dar traiasca credit cardul.
Lakioana, nu-mi vine sa cred!! Ce fata isteata ai! Tare bin ear fi daca ar incepe sa se ceara la olita. Al meu e enervate cand vede olita asa ca am lasat-o o vreme la o parte sa nu-l stresez de tot.
Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze