Bucurii de sept - oct 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata!

Cata FELICITARI!!!!!!!!!!!!! Sarcina usoara iti doresc, sa decurga totul ca la carte si sa ai inca un bebe sanatos si mancacios!!Ma bucur mult pentru tine!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by GETY

Mirabelac, Maria e inca doritoare de suzeta. Mai ales inainte de culcare. Roade la ea, de o auzi cum scartaie. V-ati hotarat, plecati undeva pana la urma?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Pe de o parte si eu 'ii duc dorul', adica se mai linistea cu suzy, macar am scapat de stresul dezvatului. Despre plecare la munte vom merge pana la urma la Durau, speram sa fie ok.

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Am vazut poze frumoase cu Mathias si cu Bianca.

Cata felicitari pt. sarcina, sa ai un bebe sanatos si o sarcina usoara, usoara.

Ne luptam cu caldurile astea mari, aseara s-a chinuit vreo ora sa adoarma, of, de or trece odata ca m-am saturat...

Voiam sa va spun ca am slabit, aproape nu-mi vine sa cred ca am 63 kg fata de 60 cat aveam inainte de sarcina. Deja au inceput sa ma incapa unele haine dinainte, e adevarat ca sunt si tare stramte. Nu am facut nik deosebit pt. asta, cred ca din cauza stresului si nedormitului, macar m-am ales cu ceva bun din asta.

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Cata, FELICITARI!! Sa ai sarcina usoara si bbei sanatosi si cuminti ( ca il includ si pe cel mare). O sa fie un pic greu la inceput dar e taaare frumos cu 2.
Xandrutza, pe unde umbli?
Am scos termometrul pe balcon sa vad cate grade sunt ca nu se poate respira acolo, e inchis si soarele bate direct dimineatza. Mercurul s-a oprit la 50 ca mai sus nu se poate...Si sunt toate geamurile deschise..De la 8 merge deja AC..o sa ne coacem, abia astept sa plec din Buc.
O zi racoroasa va doresc!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

buna dimineata...vin si eu la o cafea cu voi...abia acum am reusit...
Sunt franta de oboseala..Sebi de ieri a stat numa in temperatura..39.Scadea..era ok 2-3 ore apoi iar urca .
Am fost la medic si nu are nimic, concluzia a ost ca e de la dintisori.

Maine ma apuc de facut bagaje...off nu am nici un chef dar mergem inainte!
Fetelor va multumesc pentru sustinere. Etare bine sa stii ca mai exista cineva care sa te incurajeze cand ai nevoie.
Andra si tie mii de multumiri...nu ma asteptam la un gest atat de frumos!
Pana la urma am luat legatura cu fata care va sta cu Sebicu la nunta si am rugat-o sa vina cateva ore pe zi...macar 3 zile.Oricum ea trebuie sa vina k sa se obisnuiasca S cu ea pana la nunta

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

CATA Felicitari.Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si voinicut.Chiar daca va fi mai greu la inceput...o sa fii o mamica implinita!!

Ma bucur sa aud ca se pune lumea pe facut bb'ii...

Aseara i-am dat lui S suc de pepene galben...a fost foarte incantat....cel rosu nu ii place.

Merg sa ii pregatesc papica si revin mai dupa amiaza.
O sa fie urat ca 2 saptamani nu o sa avem net acolo...dar recuperam:)
Pot sa va zic ca au inceput deja emotiile pentru nunta....abia astept sa imbrac frumoasa mea rochitica :)
Ohh ma lovesc o gramada de'a emotii

Gata fug ca acusi se trezeste domnu meu si face tare urat cand ii este fomita!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna! Ca de obicei incep prin a felicita sarbatoritii de azi!

Azi-noapte a fost prima noapte dupa vreo 2 saptamani in care Maria nu s-a mai trezit in miez de noapte ca sa fie leganata. Tare mi-era ca o sa-si faca un obicei in a se trezi si a nu adormi la loc decat leganata. Sper s-o tina tot asa, sa adoarma singurica la loc. Ca si-asa cand mergem la culcare legan la ea de fac febra musculara pt ca altfel nu adoarme, macar in timpul noptii sa ne lase...

In rest, sunt cu nervii la pamant din cauza serviciului, nu-i mai suport, nu mai vreau sa mai stau niciun minut la astia Sunt asa de deprimata...imi vine sa-mi iau toate lucrurile, sa plec si sa nu ma mai intorc...Tot incerc sa gasesc altceva, am fost la cateva interviuri dar n-a iesit nimic, saptamana care vine mai merg la un interviu...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Gety si Gonghy am o veste minunata pt voi.
Am vazut o piscina identica cu a lui Matti la Carrefour Baneasa, inainte de a pleca la mare. Era in jur de 500mii, eu nu am luat-o pt ca mi s-a parut micuta in comparatie cu a Ruxandrei.
Daca mai gasesc, vi le pot cumpara si trimite prin posta. Astept un semn.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Acum am vazut vestea cea buna: Cata felicitari pentru bebe, sarcina usoara si bebe sanatos! Care e DPN-ul tau?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am terminat de facut curat, am facut si papica la micutza, eu mai putin, poate o ajung din urma pe Mirabelac cu greutatea .
Mexxa,.
Sandra, esti o dragutza. Eu sunt amatoare, daca nu-ti vine greu sa ne ajuti, poate sa nu fie identica cu a lui Matti, dar sa aiba miniacoperisul ala deasupra, sa-i tina umbra. Plata o fac prin posta, sau direct in contul tau. Cum vrei.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput