Bucurii de sept - oct 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 18
GETY spune:
Cata14, prima mamica de Bucurie care va deveni din nou mamica. Felicitari, sarcina usoara si tot binele din lume!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
gonghy spune:
Sandra noi cand plecam la mare vom trece prin Brasov.
Din cate imi aduc eu aminte,adica de acum 2 ani parca este si in Brasov un Carrefour,nu???
Poate iau de acolo,daca nu poate luam chiar de la mare ceva.
Oricum iti multumesc mult de tot pentru intentie.
Stii de ce nu as vrea sa imi iei tu?? Nu pt ca nu am incredere,dar eu sunt o persoana tare si pretentioasa,pana nu ma uit eu,nu masor si cantaresc cateva zeci de minute nu cumpar nimic.
Cata iti doresc din tot sufletul o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios.Ai mare curaj si pt asta te admir
Andreea fii tare!
Si noi stam cu chirie in Timisoara.Noi avem facuta o camera in casa soacra-mii beton dar nu ne-am inteles si am plecat cu chirie.Asta este,nu am avut incotro.Acum ne intelegem bine,au trecut deja 6 ani.Vrea sa vanda casa,sa isi ia lor un apart si noua unul,si-a revenit ca a aprut Maya si o iubeste mult siiii nu mai vrea sa ne stie cu chirie.
Iti spun eu ca Dumnezeu e mare si cand nici nu o sa te astepti te va ajuta,ai incredere in cel de sus.
Abia astept sa vad de la nunta.
Acum si ceva despre noi si va las ca am scris cat o zi de post.
Maya azi noapte ma frecat ca pe butelie,atata sa frecat pe toate partile,ba la capul meu era ,ba la picioare.
Eu nu am inchis ochii toata noaptea si sunt varza,da nici sa dorm la amiaz nu pot asa ca va c-am inchipuiti si voi cum sunt
Am stat azi si am trandavit,ne-am luat pizza,ca mancare nu am facut,te coci la bucatarie.
Fetelor,Maya s-a trezit la 7.30 si la 8 dimineata a papat 180 ml de lapte si pana acum la 13 nu a mai mancat nimic.
I-am blenduit un mango dar nici pe asta nu a vrut sa-l manance asa ca am fost nevoita sa -i dau altceva.I-am facu 150 ml de cereale si asta a papat la amiaz.Eu cred ca nu vrea sa pape din cauza caldurii,pe la 17 am sa-i fac o budincutza sper sa o manance.
Va las ca ne uitam la tablou de nunta pe Antena si Maya a inceput sa danseze,a auzit muzica si trebuie sa merg cu ea,altfel....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya
CristinaGoji spune:
Cata - FELICITARI PENTRU SARCINA!!!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
AdinaF spune:
Cata, felicitari!
Tin pumnii sa ai o sarcina complet lipsita de probleme.
Na, fetelor?? cine mai doreste, cine mai pofteste???
Ca io una, nuuuuu!!!!
Va pupacesc si pe cele care nu mai suporta caldura le invit la mine, ca aici e numa' bine
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez
anangel_lexi spune:
Xandrutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Pe unde esti???
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Adriana mica spune:
Cata, felicitari pt sarcina!
Sa va povestesc cum se ridica Dudu: de pe burta, se sprijina pe genunchi, se impinge cu capul in saltea si aterizeaza direct in funduletz. Original, nu-i asa?
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
CristinaGoji spune:
Adriana mica - tare ingenios copilu!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
lilina spune:
CATA, felicitari.....sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
pot sa-ti spun "spargatoarea de gheata" ?
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
microbu spune:
Buna seara!
Eloise si Mamilili, am vazut pozele voastre minunateee. Pupici multi pt bucurici superbi.
Cata, felicitari si sarcina usoara!
Gety, prima data cand ajung in Carrefour si gasesc piscina (exact ca cea de care te-ai indragostit) o si cumpar. Restul detaliilor nu sunt asa importante .
Gonghy, te inteleg pt ca si eu sunt la fel de .
Eu sunt tare fericita ca vineri dimineata plecam pe Transfagarasan , la racorica. Am stabilit un traseu frumusel si abia astept sa fac multeeeeee poze frumoase. Abia pe marti-miercuri ne intoarcem.
Sandra
gargaritza
floricel79 spune:
Cata, felicitari!!!!!!!!!!!!!
Ce emotii am cand ma gandesc din nou la burtica...
Esti tare curajoasa, ce mai.
Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos.
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)