Piticodromul de sept-oct 2005 (183)
Raspunsuri - Pagina 11
deeapui spune:
Raportez si eu..e asa bine in concediu !!! Dupa doua 2 zile ma simt mult mai odihnita si satisfacuta fiindca am timp sa stau cu Alex, sa ies cu el afara, sa dormim impreuna :D...viata, nu altceva !!!
Deea, Alex si bb2
b_irina_c spune:
quote:
Originally posted by kid2003
...dar nu poti sa negi ca la un moment dat eram la ani distanta de civilizatia din Vest... Nu pot decat sa ma bucur cand vad ca si la noi acum ai de unde alege, orice, la fel ca si in Vest...
Asa e! Si din pacate mai avem "capitole" unde tot suntem in urma, dar sunt convinsa ca vom recupera repede.
Deea ce trai pe tine!! Concediu placut in continuare!
Si Vladut s-a infiintat zambind langa patul mau pe la 6
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
kid, vezi aici.
Irina, felicitari lui Vladut
. Si Miruna imi completeaza unele poezii cind iau pauza, dar nu oriunde m-as opri, mai degraba inceputul sau sfirsitul strofei. Mie mi s-a cam luat de citit, de la 7 dimineata pina la 10 seara numai asta vrea, 'citim, citim'. Si mai ales in Engleza. Si doar eu in Engleza, ca deh, io ii citesc cu intonatie, mai fac si gesturi, sint distractiva
.
Am citit la mamicile de mai-iunie cum mai fac 'accidente' copiii dezvatati de pampers prin casa ... pai daca imi 'accidenteaza' canapeaua mea cea moale si noua ... ii pun pampers pina pleaca la facultate
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
cge spune:
Ioana, cum o cheama pe canapeaua cea noua si moale ?
E de Ikea, nu ?
Eu sunt in research-uri cu amenajare apartament.
Si merci ptr linkul cu Baby Einstein.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
LiaMia spune:
eu una nu stiam ce inseamna "SUV" = sport utility vehicle. noroc cu kid si o colega de birou. chiar n-am auzit termenul pana la aceasta data. si zau ca acest lucru nu ma face sa ma simt inferioara nimanui 
jucariile thomas de la noi nu sunt de ultima generatie (aceea cu sine de lemn) dar am vazut ca inca persista si pe .com specializat de la americani varianta care se afla si in magazinele noastre, cea cu sine de plastic. despre preturi, va pot spune ca sunt comparabile, chiar mai mici la noi ... si m-am uitat si pe site-uri nemtesti.
singura problema e ca la noi nu au ajuns, repet, decat jucariile, nu carti, dvd, vhs, haine, genti, etc.
kid, in balanta alfabet versus olita, votez si eu tot cu olita
. fiecare lucru la timpul lui. sau sa incercam alfabetul acum si olita la 5-6 ani?!?!?!?
no offence to anybody!!!
p.s. si eu de "afara" as incerca sa aduc ceva ce nu gasesc in tara, dar nu din snobism ci pentru a-i oferi copilului posibilitatea sa experimenteze lucruri cat mai diverse si noi. diana cred ca are aceeasi intentie.
LiaMia si
Florin
Ioana75 spune:
Cristina, o cheama Ekeskog - dar neaparat versiunea neextensibila, caci cea extensibila e doar pe jumatate la fel de moaaaale.
LiaMia, ce are calul cu prefectura, adica alfabetul si olita? Sint in domenii diferite de dezvoltare ale copilului, pot merge paralel, separat sau deloc pina la 5-6 ani (depinde de capacitatile copilului, desigur
).
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Meme1 spune:
Salutare,
nu m-am putut abtine sa nu va zic si voua de super-sale-ul de la ryanair....in septembrie si octombrie au zboruri cam prin toata europa cu 1 cent (taxe incluse). Link www.bookryanair.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi?language=EN&culture=GB&mode=FARE&pos=MYFLIGHT" target="_blank">aici.
Ca de obicei, CC esentiala...
Si inca un link, pentru copilasii carora le place sa stea lipiti de PC, www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2601&e=gamesByAge&mcat=game_infant&site=us" target="_blank">aici.
Nu am timp sa stau, trebuie sa ajung cu Ana la check-up, mi-e groaza de cat o sa arate cantarul ca sigur nu sare de 8 kg la aproape 9 luni, diseara sosesc socrii, sunt intr-o fuga continua.
Edit: SALE-ul de la ryanair expira in noaptea asta....
Si tot eu, daca nu vreti sa ratati oferta, puteti sa rezervati totusi biletele...ca la 1,2 centi cat pierdeti si daca nu ajungeti sa le folositi, nu-i mare paguba...Secretul e sa nu selectati bagajele la sfarsit, ca atunci se mai adauga 6 euro pe valiza...
Pupici tuturor,
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
diana_n spune:
Imi pare rau ca a iesit totul asa de prost
N-am nici o intentie de a defaima tara, ca doar sunt romanca, asa cum sunt femeie, mama, moldoveanca. Ce-i de negat in asta ?!
Si intr-adevar, ii scriam Cristinei, ar fi trebuit sa-i dau PM.
In legatura cu seria Thomas, mama care a stat 1 luna la noi se tot minuna ce multe produse sunt, mi-a zis ca nu-i filmul la tv, n-a vazut jucarii si m-am gandit : ura, in sfarsit pot sa duc ceva nou.
Asta pentru ca toti prietenii pentru care pana acum ma rugau sa le aduc diverse, mi-au zis ca nu mai e nevoie, deja sunt de toate, bani sa ai, tu vino sa te vedem.
De aceea intreb aici ce sa duc nepoatei care se va naste pe 9 august, nepotului de 2 ani si baiatul nasilor care are 4 ani. Pentru ca atunci cand eram in tara nu aveam copil si nu ma uitam la programe pentru copii. De atunci normal ca societatea romana e evoluat, limbajul s-a schimbat, dar nu am de unde sa stiu cum.
Poate va intrebati de ce celelalte fete nu mai scriu. Raspunsuri sunt multe, mai ales faptul ca nu se regasesc in foarte multe din topicurile despre care discutati si e NORMAL, sunt 2 tari diferite.
La 200m de noi locuieste o familie care a stat la 2 strazi distanta de parintii mei, pe aceeasi strada cu unchiul sotului. Au un baiat, ghiciti de cate ori ne-am intalnit in ultimele 8 luni ? 1 data, ca-s ocupati. Nu neg ca sunt ocupati, stiu sigur asta, dar mi-ar fi placut sa auda Petrut romana.
Imi cer scuze tuturor care s-au simtit ofensate, n-a fost intentia mea si nici nu va fi vreodata.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
diana_n spune:
LiaMia
asa-i, nu-i vorba de snobism. Vreau sa le duc ceva sa le placa, pentru ca si ei ne-au trimis cadouri foarte frumoase pentru noi si Petrut. Si eu si sotul ne-am saturat ca atunci cand ducem un cadou sa auzim "vai, dar de ce v-ati deranjat, ca aveam si noi". Daca locuiam la Bucuresti ar fi acceptat cu gratie cadourile, dar asa ei ne zic cumva " pai ce v-ati mutat la mama naibii, ca aveati de toate aici"
Mama mi-a zis ca are nevoie de un ceas cu cadran mare ca nu mai vede bine. Daca il cumpar de aici stiu ce-o sa-mi auda urechile "vaaai, l-ati carat pe avion cand eu ma duceam la Piata Sud si-l luam " . Solutia e sa ma duc cu mana goala si sa le cumpar cate ceva din tara, dar nu am chef de cumparaturi atunci, vreau sa-mi vad bunica de 80 de ani si toate rudele carora le duc dorul.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
locca spune:
Diana, uite, eu iti zic parerea mea, ca la jucarii little tikes e slab reprezentat aici, iar alea care exista sunt la preturi mari. Contraziceti-ma cu link si in secunda 2 dau iama acolo ![]()
Pt. nepoata care se va naste, de fapt pt. mama ei poti lua un sling, desi acum ca scriu ma gandesc ca o sa fie vara si poate nu o sa-l foloseasca. Altfel, niste hainute cred ca sunt oricand apreciate. Eu am primit de la seful meu american (de fapt nevasta lui) niste hainute pe care le-am iubit si pe care Matei le-a purtat la greu, de la childrens place. Intr-o cutie frumoasa si cu un card atasat.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)