Piticodromul de sept-oct 2005 (183)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Diana scuze acceptate ! Cu ideii de cadouri e relativ greu sa te ajutam deoarece nu prea cunoastem produsele americane ca sa putem face diferente...
Imi pare rau ca fetele din SUA nu gasesc subiecte comune cu noi cele din Romania .

Pentru mamicile interesate Locomotiva Thomas - desenul e pe Minimax. A fost si luna trecuta si va incepe iar pe 14 iulie (la 8:55/17.35 e episodul 1). Eu imi amintesc ca l-am vazut mai demult (nu mai stiu exact cat de demult ) si pe Cartoon Network.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Diana, nasii nostri stau in State si de fiecare data cand au venit le-au adus copiilor ptr grupa actuala de varsta cat si ptr cele care vor urma. A, si Ancutei i-au adus adidasi vreo 3 marimi de a purtat de la 1 luna pana la 1 an si un pic.
Noi am fost incantati de cadouri.

Cred ca toti de acasa se vor bucura sa va vada, si de orice atentie. Poti sa le iei si ceva personalizat ptr bunici/strabunici cu poza lui Petrut.

La copii jucarii sau carticele in engleza (aici sunt mai putine si scumpe). CD-uri cu muzica de copii in engleza (ma mai gandesc).

Ioana, vazut canapeaua si placut. Te cred cand zici ca e cea mai moale.

Meme, multumim ptr oferte. Pupici si bafta la control cu Ana.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ruxandra, multumesc frumos, nu m-as fi gandit la sling, o sa-i iau.
Am mai luat niste cupe mici care se pun pe san si protejeaza mama daca bebe nu suge bine. Oare sunt o idee buna sau le dau inapoi?

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Salut fetelor,
Sper ca sunteti toate bine. Noi suntem la fel.
Sa va mai pove de Iulia pe care nu ma mai satur sa o laud. E tare dulce stie cam tot ce misca..ii turuie gurita toata ziua si s-a dedat la fraze lungi si complexe. Acum e in stare sa redea o pozie (cantec) simpla la a cincea auzire...m-a socat nu alta. Nu stiu cu cine seamana ca eu nu le am deloc cu memoria. E tare cumite dar se mai intampla sa sara calul si sa mai imparta palme si dinti mie sau lu' maica-mea. O pun la respect la colt si se duce mititica si sta acolo linistita iar dupa un timp imi spune "Mama, Iulia se supara, nu mai vrea la colt". Nu stiu pe unde sa ma mai ascund ca ma buseste rasul instant. Am anuntat-o ca eu am un bebe in burtica si din cand in cand imi cere sa il vada...cred ca o sa o iau si pe ea la ecograf sa i-l arat. In rest doarme bine. mananca bine...nu am de ce ma plange.
Bebe 2 face bine, sunt in 12 saptamani si l-am vazut ieri pt prima oara cum ii batea inimioara. Am fost tare incantata sa descopar ca e agatat tot acolo unde se afla Iulia si in plus am stiut cu certitudine ca e tot acolo...abia astept sa miste..tot visez noaptea ca misca.

Noi vom pleca duminica asta in Italia si stam acolo o luna jumate. Sunt tare curioasa si emotionata cum se va adapta Iulia si daca ii va place in avion. (sper sa nu ne prinda vre-un front ciudat).

Am o intrebare pt mamicile plimbacioase...voi v-ati facut asigurare medicala? Ca noua la agentie ne-a spus ca nu e necesar.

Va pup pe toate,

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, testez canapele de ani de zile, multumesc ca ma crezi. Am mai gasit canapele super-moi la alte magazine, dar din pacate doar din nush-ce piele din italia, si costau prea mult (adica 2k euro bucata).

Vreau si eu citeva melodii in engleza pentru copii (oricare, oricit de multe). Pe mail-ul nostru comun a trimis Sofia mai demult 'the wheels on the bus'. E de departe melodia preferata a mirunei. Va rog, cine mai are, sa trimita tot acolo; multumesc anticipat.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Vera, noi am facut asigurare medicala, nu se merita sa risti ptr cateva sute de mii lei.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Pfuii... ce de idei bune. Notat : cd-uri, carticele. Calendare cu Petrut au deja.
La carticele nu m-as fi gandit pentru ca mama mi-a adus ea carticele in engleza. Deci a dat bani buni pe ele ?! hmm...

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

codruta, au la selgros dvd portabil cu sistem de prindere pentru tetiere, cum cautai tu. sunt in oferta speciala pana pe 24.07.2007, la 713.88 ron.

edit:
si la metro, pana pe 25.07.2007, la 653.31 ron ACELASI PRODUS!!!

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Cristina, unde pot face asigurarea? Ca la agentie mi-au spus ca nu mai fac ei.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Apropo de invatat sa faca la olita si de invatat care este kk si care este pipi, am vazut tot la copilul sefului o carticica numai cu asa ceva , diverse animale care produceau si pe urma poze cu copii pe olita. Cred ca lui Matei i-ar placea asa ceva. Si era sigur din US.

Si da, vreau si eu cantecele in engleza. Eu il las pe matei dimineata la bbc prime (stiu ca ma repet a tzashpea oara) si acolo sunt o gramada de cantecele. Si toate suna f bine (eu recunosc ca ma cam enerveaza cutiutele muzicale).

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput