Unde gasesc DVD-uri cu Baby Einstein in Romania?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Din cele pe care le am (de pe dc++) Ale e fan baby doolittle, number nursery si on the go. A avut o perioada in care le vedea de cateva ori pe zi, le stia pe dinafara. Acum a mai rarit-o, dar sa vad daca gasesc unele noi pe site-urile date de voi.
Alexa te rog eu cere detalii. Am dat si eu de 18 rezultate, dar mai departe nu am reusit sa descarc, nu stiu cum. Si am vazut titluri pe care nu le am.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

aissa am primit info suplimentar. iti trimit pm sau te bazai cand te vad pe mess.

Mergi la inceput

Mersi mult, astept!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Alexa te rog si eu daca imi poti da detalii si eu tot asa am dat am vazut 18 rezulatet si de acolo pauza

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

piscotel

Mergi la inceput

iertare, io am sarit "ca fata mare la maritat", cand de fapt e mai complicata treaba

va copiez exact ce a zis huzbandul:
- trebuie sa'si downloadeze un client de download (ca de exemplu http://www.bitlord.com/)
- sa intre pe www.torrentspy.com si cauta baby einstein
- da jos "scurtatura" pentru torent si o deschide cu utilitarul de download (bitlord)
- de pe torrentspy sa nu ia decat fisierele cu "verde" la health

dureaza destul de mult pana vin toate, dar sunt calitate f. buna. eu zic ca merita. si fii'mea la fel ! asa tare nu s'a mai extaziat la nici un filmulet, la nici un fel de desene !

sper ca explicatiile sunt suficient de clare... daca va impotmoliti, dati de stire si va "depaneaza" sotul

Mergi la inceput

Sa ma bata mama, trebe intai sa ma uit io la "baby einstein - initiere in download de pe net" si apoi sa fac asta. Hai ca incerc si va dau de stire daca reusesc.
Mersi oricum!

Poze

Mergi la inceput

Pasu' 1 - check
Pasu' 2 - check
Pasu' 3 - cred ca check (descarca ceva acum)
Pasu' (sfatul) 4 - nu e nici unul din cele 18 cu verde la health, rosu si portocaliu am gasit eu, e adevarat ca le-am incercat pe alea pe care nu le am. Acum descarc, sper sa nu raman fara calculator.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Alexa Ioana, multumesc! Am urmat intocmai instructiunile tale si am reusit! Acum astept sa vad ce se descarca!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by aissa

Pasu' 1 - check
Pasu' 2 - check
Pasu' 3 - cred ca check (descarca ceva acum)
Pasu' (sfatul) 4 - nu e nici unul din cele 18 cu verde la health, rosu si portocaliu am gasit eu, e adevarat ca le-am incercat pe alea pe care nu le am. Acum descarc, sper sa nu raman fara calculator.

Poze

aissa, primele 2 sunt verzi!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi

Mergi la inceput

aissa, daca nu merge, da'mi de veste si facem cumva sa ii trimita ale a mea la ale a ta filmuletele . facem sa fie bine

Mergi la inceput