Colectia de toamna iarna 2005(141)
Raspunsuri - Pagina 12
Noki_Lara spune:
Bau si de la noi!
M-am trezit azi cu maare avant gospodaresc, ma pregateam s afac pilaf si friptura de pui, cand...fleoshc, am coborat la cm apropiat magazin si nu am gasit pulpe...
Si nu puteam merge altundeva ca e Titi am lasat-o home alone. Asa ca m-am reorientat catre mamaligutza.![]()
Lavi-
suuuper povesti! Si ffoarte utile. Si noi suntem ca si voi. Nu ne place sa stam locului. De-aia am si ales hotelul la cer merg in zona Alanya - desi transferul e mai lung - pentru ca orasul Alanya este superb. Ai o gramada de vizitat si de facut.
Cu Bulgaria...asa m-am gandit si eu, ca daca merg pana acolo - numai intr-un week-end prelungit, gen de ziua mea - trebuie musai sa dormim vreo 2 nopti. Sa vedem. totul depinde de programul lui Adila care normal ca dupa ce va reveni din Germania, se va mega-aglomera.
Alina- bine ai venit in
Vrem "date tehnice" ale noului membru!![]()
Bic- ma bucur ca ati ajuns cu bine!Vrem poze!
Cami+Leea- suuuper pozele!
Ce atac au dat la Matizul de mezeluri!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Neata fetelor!
Eu n-am avut net de duminica seara, am crezut ca mor de nervi ieri
, mai ales ca am avut de cautat niste chestii, avem niste acte pe mail si n-am putut face nimic.
Vazut pozele lui Lavi, mi-a placut tare mult ca v-ati plimbat ceva, Natilici e super haioasa cu bretonelul asa scurt, si sa stii ca-i sta bine...
Pe mine ma uimesti cat de bine te documentezi inainte de a pleca undeva, io n-am atata rabdare

Leea+Cami super pozicile cu cei 2 pitici, abia asteptam sa va vedem si "live"
Alina bine ai venit in
. Mai zi-ne despre Ianis, puyne-ne si poze cu voi sa va vedem
Bic ai vazut ca a fost totul bine? Acu' musai sa bagi si ceva poze
Stefanalex eu ptr laringita i-am dat Mirunei asa: Nurofen - daca facea febra, Homeovox - pastilute homeopate, cate 1 pe ora..si ii dadeam local cu Pulmex Baby. Insa i-a trecut destul de greu, ea era si in perioada cu tipatul atunci. Sanatate!
Vroiam sa mai zic cate ceva..dar m-am ramolit de tot..am uitat
. Ma duc sa bag ceva la spalat si poate imi aduc aminte
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Lavi, am uitata s ate intreb ieri - ziceai ca nati nu a dormit in patutul de bb. Da' unde? Cu voi in pat?
Pe mine ma dispera gandul la vacantza din acest punct de vedere, ca o sa fim cu ea in camera si ea atuncea doarme prost.![]()
Madau- si io daca n-am net, parca sunt rupta de civilizatie...si uite asa am devenit noi dependente de net.
Came- ce m-a distrat mailul tau cu forumistii...

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Siminaf nu cred ca a mutat nimeni pozele din contul comun...io m-as baga sa le mut, dar mi-e sa nu-mi sara lumea in cap..ca-s multe optiuni unde le putem baga
Noki la mine e nasol cu netul, ca pe langa faptul ca nu pot forumiza..ceea ce ce e groaznic bineinteles, ma impiedica sis a lucrez...ca am o groaza de clienti care-mi pun hartiile pe mail. Si uite asa ieri am somat
. Iar azi am o groaza de treaba, tre sa pregatesc una alta ca deh..maine imbatranesc
.
Fug afara cu piticania
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Bic spune:
Bey, am citit si eu pe marea diagonala despre impartit. La virsta asta este practic imposbil sa stie ce-i aia sa imparti, dar cred ca datoria noastra de parinti civilizati este sa repetam ca papagalul de fiecare data cind copilul nostru e cu alti parinti c trebuie sa imparta. Ca o sa priceapa abia peste citva ani.... asta e o alta treaba.
Si mie imi place sa stau deoparte si sa urmaresc cum rezolva singura o situatie, dar pe de alta parta nu vreau sa ajung ca parintii din povestea lu' anda. ![]()
Si de noapte buna uite un cintecel al unui cintaret pentru copii de aici pe care eu il ador (Raffi - cind o sa ma prind cum sa pun cintecele pe contul comun, o sa pun si citeva mp3-uri din acest interpret preferat al nostru.)
It's mine, but you can have some.
With you I'd like to share it.
'Cause if I share it with you
You'll have some, too.
If I have a cake to eat;
If I have a tasty treat;
If you come to me and ask
I'll give some to you.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Hildegard spune:
buna,
Moama ce copii frumosi, Daria si Tudor
. si maimicile sunt frumoase
.
stef s-a foit noaptea de la caldura...si asteptam maselele...imi vine sa fug de frica lor, adica de simptome
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
maria_alexia spune:
despre pozele din contul comun
Din pacate inca n-am apucat timp sa studiez in intregime variantele. Ce pot spune:
- Yahoo ofera ca variante de migrare flickr, shutterfly, photobucket, kodak galery, snapfish
- flickr pica, pentru ca nu se pot vedea decat ultimele 200 de poze postate si mai sunt si alte limitari de trafic.
- shutterfly nu are limitarile astea, nici pentru nr de poze nici pentru trafic. Deocamdata pare ok. Are si optiuni de a face pozele private.
- pe photobucket in schimb putem pune si photo si video! Aici sunt limitarile editiei free, mie mi se pare ok. Are si el optiuni de privacy pentru albume.
-snapfish iarasi e un site serios, ofera cont free fara limitari, doar pentru poze.
Ar fi de ajutor daca cineva chiar a lucrat cu unele dintre albumele acestea, sa vedem care ne convine mai mult.
Deocamdata eu as vota pentru photobucket pentru ca suporta si filmulete... Dar ar trebui testat mai intai...
camelia_daniela spune:
Multumim de aprecieri la adresa pruncilor, Tudor si Daria si a mamicilor aferente! 
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
joy04 spune:
neata.
SILVIA numai spune ca-s mama eroinaaaaa. nici pe departe nu sunt.
ma gandesc acum ca s-ar putea sa fiu singura care nu i-a facut lui Vlad filmulet "aniversar". nu m-a tras ata. cand incercam sa fac o selectie de poze si ma mai uitam si la filmulete, m a apuca asa o criza rea si-mi aduceam aminte numai de urlete, tipete, crize, nopti nedormite.
si zau ca eu ma consider - cateodata, nu mereu - o mama deplasata si destul de rea, intrucat de ff multe ori nu m-am putut stapani si am tipat la el, sau l-am atins (chiar daca nu rau si nici nu s-a sinchisit, pt mine ramane gestul)...sau imi venea sa-l arunc...
in nici un caz nu am suportat usor situatia.
ieri nu am mai apucat sa intru ca nu a dormit decat 1.5 ore si apoi a fost toot o maraiala pe el - ba de sete, ba de foame, ba de somn, dar nu s-a mai culcat.
de 2 nopti si 2 zile ma freaca iara ca pe hotii de cai. nu dormn nici eu si nici el cum trebuie.
dar azi cand urla m-am uitat la el in gurita si am vazut si a doua masea in dreapta jos.
is doar vreo 2 coltisori, inca nu se simt la mana, dar nici ailalta nu s-a simtit la deget decat cand a iesit toata odata.
nu pot intelege cum este el asa pe dos, Daria a Elei are 4 masele si habar nu are cineva cand i-au dat - si la ea se simtea coltisorul de la masea iesit inafara gingiei, la vlad pana nu se vede toata maseaua in gingie, nu iese la suprafata.
de POZELE din contul comun. si eu as opta pt PHOTOBUCKET, tocmai pt ca are si optiunea de filmulete.
ar mai fi misto si PICASA dar nu stiu daca poti pune filmulete.
BIC ai vazut ca a fost OK?? sa vii la apel cu poze si amanunte.
si cu vorbitul ca papagalul...ai perfecta dreptate. aseara am iesit afara cu vlad si ne-am intalnit cu un copilas de aceeasi varsta, care avea un centru de activitati pe care-l impingea si vlad era cu locomotiva.
mai, abia am reusit sa le dam la plecare fiecaruia jucaria lui. ce mai plangeau si se aruncau ca o vroia pe a celuilat!!!
vlad era cu mainile inclestate pe maner, abi reuseam sa-i desfac cate un deget....vai de noi ce o sa fie mai incolo, cand or da si palme. (sau poate nu?)
SIMINAF
. ce-ti fac pruncii?
vazut pozele de la intalneala. sa inteleg ca s-au intalnit ochii albastrii cu cei verzi...
io-s sucarita ca nu merge tv-ul. chiar daca nu ma uitam la el, trebuia sa fie acolo...on.
asa ca pun sa m aepilez, dar parca vad ca se trezeste tero.
Joy
28+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
maria_alexia spune:
Joy, si mie-mi place mult picassa.
Numai ca picassa tine de google, care e marele rival al lui Ms, care Ms tocmai l-a inghitit pe yahoo... Iti dai seama ca nu se putea sa ofere si optiunea asta. Picassa nu suporta inca filme, dar google are propriul serviciu pentru asta (video.gogle.com, daca nu ma insel), care probabil va fi ulterior integrat si cu cel de poze...
Pozele din contul comun sunt o gramada, trebuie sa alegem o varianta automata de transfer a lor, nimeni nu va sta sa recreeze inca o data albumele. De acceea va trebui sa ramanem la variantele propuse de transfer propuse de yahoo.