Colectia de toamna iarna 2005(141)
Raspunsuri - Pagina 11
lavi02 spune:
Multumim de aprecieri privind pozele
Gabitaco Nataliei i-am dat Nestle Junior de care bea si acasa iar Silviei dimineata de la restaurant iar seara Fulga UHT la cutii de 250 ml.
Lasa panica, spor la impachetat, distractie placuta la nunta si concediu placut! Sa veniti cu poze faine!
camelia mie mi se pare ca Nati seamana cu Amalia de cand le stiu. [:-)] Si cu Bogdanel de Gandacel semna la un moment dat.
Voi la ce hotel mergeti in Nisipurile aurii?
Chiar ca-i tare faza cu: "maman, lait!" 
Madutza uitai sa-ti zic ca m-am uitat si eu la pozele voastre si ibntr-adevar, pareti toti relaxati iar ala micu e mortal in cateva poze.
Noki si noi am zis ca la anul schimbam marea pe una mai sudica. Grecia sau Croatia, incercam din 15 iunie, sa vedem daca pot eu cu serviciul.
Acum a fost tare fain ca am imbinat plaja cu plimbatul. Nu mi-ar fi placut sa stam 8 zile locului la Nisipuri.
Ca sa mergi in zona Nessebar-Sozopol trebuie sa dormi acolo macar 2 nopti ca sa simti ca merita drumul. Noi am mers intr-o zi dupa pranz (pe la 14) Nisipuri -> Nessebar si apoi Sunny Beach. Am ajuns inapoi la Nisipuri pe la 23.
Catre Sozopol am plecat pe la 10.00, dupa micul dejun pt ca in ziua aia era nor si nu era de plaja la Nisipuri. Am facut 3 ore pe drum, ne-am plimbat, am papat apoi am mers in parc si Nati a dormit in carut, Silvia s-a dat pe tobogane iar noi am lenevit la umbra, pe la 17 ne-am dus la plaja si pe la 19.30 am plecat.
La Sozopol parca si apa e mai sarata decat la Nisipuri, este mai multa vegetatie mediteraneana, ne-a placut mult.
Drumul Varna - Burgas - Sozopol trece ba pe langa mare, ba mai prin interior. Mai si urci si cobori dealuri, sunt si serpentine pe care bulgarii le semnalizeaza prin limitari de viteza, rar prin semnul de curba periculoasa
Dar deja ne-am prins: 50 inseamna curba simpla, 40 insemna curba asa si asa iar 30 deosebit de periculoasa. 50 -60 putea insemna si curba si intersectie si trecere de pietoni
.
Noah: daca treci peste acest gen de detalii, e fain. Drumul e in mare parte bun, pe bucati lungi largit, pe unele portiuni prosapat asfaltat dar inca nemarcat, f mici portiuni decopertate sau mai cu gropi.
lavi02 spune:
Sozopol:
http://www.beachbulgaria.com/sozopol/selena.html
Asta-i un hotel care din exterior mi-a placut cum arata, era aproape de plaja, avea in fata un fel de pajiste cu loc de joaca pt copii.
Daca vreti va mai pove despre Bulgaria:
Sunt intr-o dezvoltare imobiliara impresionanta pe tot litoralul. Se construieste in draci, pe toata coasta, in special apartamente in blocuri cu sea view, pe care vor sa le vanda (probabil chiar le vand) la straini. In special in zona Obzor, Sunny Beach dar si altele. La fel intre Varna si Nisipuri. Unele constructii sunt OK, altele cam chicioase. Niste hoteluri in Obzor, nou-noute unul imitatie de biserica bizantina, altul "Casablanca" de "inspiratie" araba - chiciul de pe lume.
La fel prin Nisipuri, hotelul Admiral si ceva blocuri de apartamente de vanzare sunt garnisite cu niste turnulete in stil cupola. Si alte chiciuri prin Nisipuri - ceva constructie cu coloane imitatie de nush-ce grecesc combinat cu nush-ce vienez... asta era plasata langa imitatia de Tour Eiffel in miniatura.
Statiunea Nisipuri a fost data in folosinta in 1957 (aniversau de zor 50 de ani) si pe parcurs cred ca i-au tot adaugat hoteluri, unele dintre ele dupa "revolutie". Se si vede daca te uiti atent cum unele corpuri de cladire au arhitectura veche, altele sunt "plombate" printre ele. Din chestia cu plombele a rezultat o mare inghesuiala si suprapunere: sunt camere care au vedere la hotelul de langa/din fata. Au facut piscine la hoteluri ca sa mai elibereze plaja si... that's it.
Partea mai naspa (si usor de intaturat) e ca in zona centrala e puzderie de tarabe, chioscuri si "buticuri", dintre care unele puteau lipsi cu succes: ce folos e de 100 de tarabe cu haine gen Europa, toate aratand la fel?!
Anul trecut am facut o scurta vizita in Nispuri si ne aminteam clar ca in stanga Kempinski-ului era un parc. Unde-i parcul? L-am cautat, l-am cautat pana l-am gasit in spatele tarabelor
.
Din acest pdv mi-a placut mult ca stateam in capatul statiunii, ca pe acolo era mai aerisit, tarabele erau comasate in zona centrala.
lavi02 spune:
Acum ma deectez cu pozele Ioanei. Ce gene lungi are Maria! Si ce faina-i poza cu "tare-s mic si necajit!"
Ciorba de peste unde ati mancat-o? In Ro, nu? Ca vad sticla de Borsec pe masa.
camelia_daniela spune:
Lavi, noi vom sta la Berlin Green Park ... cam departe de plaja, da' asta e, nu prea ne-am orientat bine anul asta!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
lavi02 spune:
Nu e chiar asa departe de plaja doar ca aveti un pic de coborat. Uita-te pe harta ca sa vezi cum ajungeti la hotel. Statiunea are mai multe intrari din sosea si daca nu intrati pe unde trebuie ametiti cu sensuri unice, interzise, ec.
Hildegard spune:
Alina, bine ai venit la noi in grup!

Eu m-am gandit sa iau lapte praf cu mine la mare(2 CUTII DE HUMANA 3) dar pe drum numai si daca nu gaseasc acolo lapte UHT corespunzator sa-mi convina...si acolo in la alimentara vad io ce lapte UHT este si cumpar ....ca doara nu m-oi chiuni sa tot prepar praf
Sincer, nu vreau sa fac mancare (acolo voi avea bucatarie utilata cu de toate) ca de aia merg in concediu, nu? Fac numai ceai la steff sau daca trebe de astea: banana cu branza, iaurt de acolo si ce mai trebuie: musli, sunculita etc.....dar vreau ca steff sa pape cu noi la masa. Daca n-o sa vrea nicicum salvarea mea vor fi borcanele. Voi duce cu mine borcane de la Nestle de la 12 luni cu mancare si cele cu fructe, nu stiui cate.....vreo 12 cu mancare si 10 cu fructe. Daca imi mai trebuie cumpar de acolo borcane si gata....
Am noroc ca steff papa orice ca altfel.....m-as
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
camelia_daniela spune:
Lavi, multumesc mult de raspuns! Ne-am uitat si pe harta si pe harta pare destul de departe! Am inteles ca nu e asa de departe si de la un coleg de serviciu, care a stat la hotel Edelweiss!
Fetelor, am bucuria sa va anunt ca ne-am intalnit cu Leea (Carmen) si Tudor!
La inceput Daria a fost foarte reticenta si nu voia decat in "batze" la mami sau la buni!
Tudor, in schimb, era voarte vesel si zambaretz, in ciuda oboselii dupa drumul luuuung (doar ca nu a vrut sa se lase pupacit pe obrajor
)!
Iata www.flickr.com/photos/9027504@N08/763106754/" target="_blank">dovada!!! Leea este o dragutza , are niste superbi ochi albastri si arata fooooarte bine iar Tudor este un dulce ... o sa vedeti si voi!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Bic spune:
Salutare fetelor.
Nu am citit nimic din urma, dar am intrat o secunda sa va spun ca am ajuns cu bine inapoi acasa si am vazut-o pe Sma doar o secunda inainte sa fug repede la un curs.
Mai intru eu mai incolo.
Sper ca toata lumea e bine.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
pischi2003 spune:
Salut
Vazut pozele cu familia Laviniei, faine. Dar se vede ca v-ati plimbaaaat peste tot
Doi scumpi si Tudor al Leei cu Daria a Cameliei. Ce frumos se jucau ei doi
Ioana, las' ca o saptamana nu mai cumparati mancare. Poate si mai mult. E nasoala senzatia cand te pregatesti si se razgandesc. Nu se razgandesc iar?
Feli, he-he, cred ca esti spaima babetelor prin parcuri.![]()
Bic, bine-ai ajuns acasa.
Alina, bun venit la noi. Povesteste-ne despre Ianis.
Mara, voi sunteti cu capacele?
Alex cum vede o usa/poarta deschisa, fuga sa o inchida. Nush de unde are chestia asta. In parc o stiu mamicile/bunicile ca Alex inchide poarta dupa cei uituci. Asa copiii se pot juca in siguranta, ca Alex tine poarta inchisa![]()
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
Siminaf spune:
Lavi, superbe poze! Parca as fi fost cu voi acolo.
Bic, bine te-ai intors cu bine, ca apucasem sa citesc si eu de temerile tale de dinainte de zbor. La fel ca ale mele. ![]()
Editez, ca mi-am mai amintit ceva: ce facem cu pozicile din contul comun, de pe Yahuu?! Le-a mutat careva? Ne dati si noua adresa? Cred ca ar fi pacat sa se piarda. Cine mai sta sa incarce iarasi atita amar de poze?