Colectia de toamna iarna 2005(141)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Sau traseul Ruse-Razgrad-Varna si de acolo se bifurca? Stanga Albena etc si dreapta Nessebar?

Gabitzaco- concediu placut si nunta petrecareatza!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi bine ati venit !
Am citit si eu cu sufletul la gura povestile tale de la Nisipuri, mai ales ca plec si eu peste o luna ...
Pozele mi-au placut mult de tot !! Nati e o frumoasa iar Silvia o adevarata domnisoara! Mi se pare ca Nati seamana un pic cu Amalia de Alinush!
Am un coleg care a fost la Sozopol si a fost foarte incantat! Esti a doua persoana care spune lucruri frumoase despre statiunea asta!

Cata spor la treaba , aveti ajutor de nadejde !

Gabriela, concediu placut va dorim peste tot pe unde va veti plimba! -am Mateea dragalasa!

Ilenutza bafta!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Multumim de urari!!! Promitem poze la venirea inpoi pe meleagurile natale.Acu sa vedem cum trecem e nunta asta... Mateea o sa fie cu noi, ca de e Nasa Mare cea pitica , iar noi speram sa fim la inaltimea asteptarilor si sa apucam sa dormim un pic inainte de drum, ca tati va conduce tot timpul... Speram sa ajungem cu bine inapoi acasa. Va pupam pe toate. Va urea intalnire placute in IOR si vreau sa aud numai vesti bune.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

quote:
Originally posted by bb_alinus

Vroiam sa mai raspund ceva - ca stiti cum sunt io, atunci cand trebuie sa fac bagaje ma apuca limbaritza - iaurtul eu i-l dau direct din frigider, il incalzeam pe vremuri la microunde dar acuma suntem mari deci merge ....

In schimb am devenit innebunite dupa lapte, ce ma mai stresam io o perioada ca nu bea suficient, acum nu mai stiu ce sa ma fac! Una doua ia pozitia de lapte ( adica se intinde pe pernitele de pe canapea, isi scoate suzi din gura si striga : maman, lait!) si asta de vreo cateva ori pe zi. Oare e bine ca o mai imbarlig cateodata si nu ii dau? Adica ii dau dimineata, seara si mai nou odata dupa amiaza cand se scoala.

Si de TV suntem dependente - dar nu e vina missei ci a noastra! Ultima isprava - ieri ta-su i-a luat un DVD mobil ce se agata de tetiera din masina...asa ca miss poate sa urmareasca Barbapapa si din masina .

Vai ma duc, pa!

Gandacel

Alina si Amalia 17.11.2005

Antibes Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

faza cu laptele e haioasa tare, deja mi-o imaginez pe missa... asa face flavia cand vrea sa suga,numai ca ea nu zice nimic , ci incepe sa scanceasca pana plange , daca nu-i dau ce vrea

Flavia zice cateva propozitii inteligibile:Ce este asta? Unde este capa(capacul)? -are o mare problema cu capacele, indiferent de care sunt:de la sticla, de la stick,de la borcan , de la pix... si le repeta pana ii respunzi.

Super pozele lui Lavi!

Mergi la inceput

voi cum a-ti facut cu mancare bb in concedii? Lapte de care ? Mancare la restaurant sau borcanele?

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput

eu sunt stresata rau. Plecarea in concediu nu era planificata asa repede, am si nunta pe cap.... dca nu o iau razna pana duminica e bineeeeeeeeee. Sotul e in Comisia judeteana de Bacalaureat.... deci tre sa fac toata treba singura.
Ma scuzati ca va stresez... da nu mai pot!!! Lumanarile de nunta nu sunt pe placul meu! bagaje nexam, rochia fetei pt nunta nu-i gata, coafata nu-s, epilata de mare nu-s. Simt ca MOR.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Noki, ce autoroute folosesti?

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianisdarius spune:

buna,as dori daca se poate sa ne primiti si pe noi

puiul meu,Ianis Darius nascut in 23 noiembrie 2005
Baia Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by ianisdarius

buna,as dori daca se poate sa ne primiti si pe noi

puiul meu,Ianis Darius nascut in 23 noiembrie 2005
Baia Mare

Alina,mami de Ianis

Alina, bine ai venit! Mai spune-ne despre voi !!!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

CE POT SA-I DAU LUI ALEX PT LARINGITA?

Mergi la inceput