Colectia de toamna iarna 2005(141)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata si de la noi!

Maine dimineata imi scoate firul de la cerclaj!

Lavi, ti-am vazut pozele, ce fete mari ai! Silvia clar seamana cu tine- sau cel putin mie asa mi se pare.Stii ce faceam eu zilele trecute: citeam sfaturile tale cu alaptatul si epiziotomia de pe vremea lui Victor!

La odiseea asta e asa de diferit de odiseea noastra!.La noi era mult mai mishto!

La 5 pm ma duc la eco sa vad care mai e treaba cu cordonul ombilical, sper sa fii ramas doar o data infasurat!

Asa ca de maine, liber la nascut

Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

catutza pai asta-i toata distractia in BG, cu orientarea, sa gasesti chestiile. Problema labirintului

Manastirea Alajda (sau Aladja nu mai stiu exact) e chiar langa Nisipuri, cum o iei de la Nisipuri spre Varna se face un drum de vreo 1-2 km spre interior. Sunt niste incaperi sapate in stanca, de fapt niste goluri in roca de calcar folosite pe vremuri de calugari. Primele poze sunt de la "catacombe", aflate la vreo 6-700 m de manastirea propriu zisa.

Seamana foarte mult cu manastirile in stanca de langa Ruse, pe care le-am vazut in primavara. Daca ai drum catre nisipuri merita sa mergi, daca nu, e suficient sa le vezi pe cele de la Ruse - seamana.

ilenutza iu-huuuu!!! tare de tot!

Da, si mie mi se pare ca odiseile actuale sunt mai naspa pt ca e mult prea multa lume la un loc. M-am mai uitat la mai-iunie unde cunosc pe cineva. Bafta la eco!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ilenutza ,bafta la echo si nastere usoara ,tinem pumnii!!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cucu bau si de la noi!

Ha ca mi-am luat revansa noaptea asta si am dormit de la 22.45 la 9.45!!!!Sarah s-a trezit la 5.10, a papat si nani pana la 10!

Laaavi- bine ai revenit! Misto povestile despre Bulgaria, le-am citit pe nerasuflate. concluzia: voi merge in contnuare in Turcia pentru concediu si poate voi da vreo raita de week-end la bulgari. Ce nu-mi palce mie la ei ca e vroba de aceeasi balta ca la noi, asta apropo ca ziceai ca e ba plina de alge, ba rece. La turci asa ceva nu exista. Atat Egeea cat si Mediterana sunt suuuper.

Catutza- spor la curatenie!

Ioana- ce faza! Si io ma enervam rau daca eram in locul tau. de fapt io una nu suport sa-mi fac un program batut in cuie care sa se schimbe brusc. Mooor la fazele astea!

Madutza- suuuper poze! Ce e cu turnul Eiffel ala?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

Salutare mamici!
joy.madutzaAceeasi problema o am si eu cu olita.sta pe olita de cate ori il pun dar nu face. Se ridica si nu dureaza 10 minute si face pe el.
Oare exista vreo reteta pt asa ceva?
Cu baiatul cel mare am scapat usor de pampers si avea tot la un 1 an si 7 luni, dar cu Alex nu stiu ce sa ma fac.In schimb am scapat foarte usor de biberon, iar de cand doarme cu fratele sau in camera in nou pat nici nu mai cere lapte peste noapte.

Asa ca , este cineva care a scapat definitv de pampers?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hallo again!!!

Fetelor...bineinteles ca vin cu stefanul la intalnire...si vom pleca cu totii in weekend si il mai las la bv inca 2 sapt...pana la sf. lunii. Ii prieste, se joaca cu cainii soramii (atosh si aky alias atos si lucky)...mananca visini din pom pe care le culege el din brate de la tata, se joaca in curte, se da in leagan...etc. E superok dar imi e un dor de el...offf.

Ilenutza tinem pumnii sa fie totul bine!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Lavi, absolut, DAR absolut superbe pozele!!!! Cele din Nessebar si Sozo-carnat de denumire mi-au placut mult. Superbe peisaje!
Nati s-a schimbat mult si e taaare dulce cu parucul ei blond! Iar Silvia s-a facut maaare...

Cat d edeparte de granitza sunt Nessebar-ul si Sozo... ala?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Noki , pe la Ruse, din Bucuresti pana in Sozopol sunt cam 400km. Iar pana in Nessebar sunt cam 400km...deci e aceeasi mancare de peste.
In principiu se merge Russe-Burgas iar de aici faci dreapta catre Sozopol (35km- cu aproximatie). Iar catre Nessebar faci stanga si mergi cam tot asa

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

hi, hi, hi.... va mai aduceti aminte de noi?
Vazut pozele de la mare... superbe, si copilasii se vede ca au crescut.
Mai nou.... sambata seara suntem nasi la o nunta si duminica dimineata plecam la mare. Na a venit sotul acasa cu 2 bilete la Saturn ... si nu puteam refuza. Apoi mergem, dupa cum vaz ca e regula pe aici, si noi la NISIPURI. Sper sa avem bani suficieti... ca dupa nunta nu stiu cu ce mai ramanem ... da sa fim noi sanatosi.
Asa ca va urez de pe acum numai bine si sa dea Domnul sa ne intoarcem acasa sanatosi cu totii.
si numai bine.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Auto Route-ul meu zice asa: Bucuresti-Silistra-Dobrich-Balcik-Albena-Varna etc pana la Nessebar.
Voi pe aclo o luati? Pe unde treceti la bulgari? si de acolo e drum de coasta gen cel de la Constanta-Mangalia? Adica sosea separata sau serpuieste chiar pe langa coasta gen turcia-Grecia?

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput