Colectia de toamna iarna 2005(141)
Raspunsuri - Pagina 13
maria_alexia spune:
Cu copilul terorist... nu mai zic nimic, avem si noi din plin. Ne exploateaza (in continuare) la maxim.
Am primit insa incurajari din toate partile ca dupa 2 ani va fi muuult mai bine. Asteptam cu nerabdare momentul, sper sa ne tina puterile pana atunci
.
joy04 spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
Cu copilul terorist... nu mai zic nimic, avem si noi din plin. Ne exploateaza (in continuare) la maxim.
Am primit insa incurajari din toate partile ca dupa 2 ani va fi muuult mai bine. Asteptam cu nerabdare momentul, sper sa ne tina puterile pana atunci.
chiar ca asta-i veste buna. hai ca numai avem mult pana atunci...

CAMELIA pai nu cred ca sta cineva sa refaca toate albumele si sa transfere pozele.
io una m-as fi bagat la asta, dar noway cu vlad sa pot face asa ceva.
deci daca se voteaza, eu votez : PHOTOBUCKET
azi vb cu Ela la telefon si el ma tragea de rochie si ma maraia. nu stiam ce vrea pana m-am lasat pe vine si m-a luat in brate....apoi si-a pus capul pe marul meu si ma tinea strans.
imi venea sa plang, nu alta.
Joy
28+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)foto
ilenutza spune:
Neata!
Gata sunt "descusuta", tot 2 in unu!![]()
Joy, si V. a devenit f. mamos de cand sunt insarcinata!
Ile
38 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt. 
joy04 spune:
ILE deci te paste din moment in moment nascarea. tu chiar o sa te muti la C-ta dupa ce vei naste? si cat o sa stai???
si cu mamosenia...crezi ca simt ceva? eu am tot inceput sa-i repet ca am un bb in burtica si rezultatul este ca a inceput sa ma calareasca si pe mine, nu numai pe tasu' ![]()
Joy
28+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
camelia_daniela spune:
Doamne Ileana ... AMR 2 SAPTAMANI! 
Deja am eu emotii...
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Noki_Lara spune:
Joy, nici io nu i-am facut film aniversar, doar am sa le "montez".
Nu-ti mai reprosa atatea, io una de exemplu daca eram in locul tau cedam demuuuult nervos. Si io o mai fac din cand in cand...
De fapt, nu cred ca exista mamica de copil normal = nu dubios de cuminte
- care sa nu fi cedat nervos...daca exista, toata stima!
Maria- chiar ma intrebam pe unde ia fugit. Si io inclin catre Photobucket. Eu acolo mi le voi transfera pe ale mele personale.
Crezi tu ca dupa 2 ani va fi mai bine? io cred ca va fi mai rau...![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
maria_alexia spune:
Noki, sunt prin zona dar... imi trag sufletul ![]()
Ar fi fain daca ai incerca tu mai intai photobucket, tu ai foarte multe poze - ca si in contul comun, si ar merita sa vedem cum se poarta cu ele. Asteptam cu nerabdare pareri ! 
Ilenutza, facem galerie pentru o nastere usoara si un bebe cuminte! 
Lavi, welcome back si multumiri pentru povestirile de la bulgari. Fain ca v-ati plimbat si ati vazut atata. Asta era si stilul nostru de concediu inaintea erei bebelusesti, acum din pacate nu mai avem curaj
. De fapt, ne e foarte greu, daca ii dam programul peste cap ne alegem numai cu maraieli si oboseala maxima de toate partile, asa ca... deocamdata ramanem la program pe puterile si placul printisorului.![]()
Noki_Lara spune:
Maria, mi-am tot propus sa le transfer...dar mi-e si groaza de cat va dura si cum va iesi. Io-s taaare conservatoare de felul meu.
Asa ca tot amna momentul si nu ma inghesui deloc.
Dar va dau de stire cand ma decid.
Parca Anda le avea pe Photobucket.
Intrebare - puteti sa-mi recomandati o pensiune faina la munte=Valea Prahovei - nu Moeciu, Breaza - Mimi si Roxi, 
pe alea le stiu!, cu o curte mare unde sa zburde ploada?
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
felicia74 spune:

Gata, am culcat copilul, mama, ce-o fi avut azi de nu voia sa se culce?
Eu zilele astea am fost busy-busy, nu inteleg cum de stau acasa si tot nu-mi ajunge timpul, ce-oi face cand ma voi duce la serviciu?
Ieri am fost la consult la oftalmo si ce credeti ca am aflat? Nu mai am nevoie de ochelari, desi inainte de sarcina aveam dioptrii o,75 + sau -, nu stiu, oricum erau de distanta.
Ili e bine, a inceput sa manance de toate, iar de cand a luat vitamine (acum nu ii mai dau) haleste tot ce prinde.
Madau frumos cadou
Imi place ca lui tati ii place sa-ti faca surprize (eu le ador, si sa fac si sa mi se faca). Tu conduci frecvent?
Lavi bine ati revenit. S-a schimbat Nati, se vede ca a mai crescut de cand nu ne-am vazut.
Camelia multumim ptr poze, foarte frumoase!
pischi inca nu am ajuns spaima bunicilor, ca nu m-am infipt deloc in ele, dar sper sa nu ma provoace nimeni, ca am fitilul scurt![]()
Noki am inteles eu bine: ai lasat-o pe sarah singura in casa? Cum asa?
Joy nici eu nu i-am facut filmulet aniversar Ilincai, mi-a taiat Doru tot elanul cand a zis ca seamana prea mult cu unul "in memoriam"![]()
Pozele mutati-le unde vreti voi, mi-e indiferent
Aaa, dar parca webshots nu, ca la mine se incarca greu![]()
maria_alexia spune:
Noki, le transfera ei automat, tu trebuie doar sa faci setarile initiale. Si parca te anunta pe mail cand e gata.
Doar ca vreo cateva zile n-o sa ai acces la pozele de pe net...