Colectia de toamna iarna 2005(141)
Raspunsuri - Pagina 14
Noki_Lara spune:
Feli, e clara treaba! Ai imbatrinit! 
Stii ca miopia dispare odata cu inaintarea in varsta, nu?![]()
Madau, uite, de aiurita ce sunt, am uitat sa-ti urez amortizare placuta noului bolid al familiei!Stii ca io-s cu amortizarile!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Joy,
De fapt, nu cred ca exista mamica de copil normal = nu dubios de cuminte- care sa nu fi cedat nervos...daca exista, toata stima!
Ba eu cred ca in viitor asa voi fi, nu ma voi mai enerva deloc, ca voi fi doldora de XANAX
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
Madau pai planificatul calatoriilor/excursiilor e una din placerile mele. Si traitul, lor, bineinteles, dar din pacate dureaza mai putin 
Asa ca trebuie sa-mi cer scuze ca v-am cam innebunit cu Spania 
pozele din contul comun unde vreti voi, dar cele care sunt private imi doresc sa ramana private. 
impartitul jucariilor aparitia instinctului de proprietate e un PROGRES si trebuie luat ca atare.
Pt convietuirea civilizata in societate, la varsta asta mi se par bune urmatoarele reguli:
-nu e voie sa iei o jucarie din mana altui copil (chiar daca e de fapt a ta)
-daca un copil vrea o jucarie de-a ta cu care nu te joci in momentul de fata e frumos sa i-o dai (dar nu obligatoriu!)
-daca vrei jucaria altui copil trebuie sa i-o ceri si sa o iei doar daca e de acord
-daca vrei jucariile altui copil trebuie sa i le dai si tu pe ale tale
Mi se par exagerati parintii care forteaza copilul lor sa-si dea jucariile; trebuie sa respectam dreptul de proprietate al copiilor nostri; pentru noi o lopatica sau o forma e un plastic de 2 lei, pentru ei e muuuult mai mult!
Asta-i parerea mea. Daca e diferita de a cuiva de pe aici 
feli fain ca ai scapt de ochelari!
Noki_Lara spune:
Da, Feli..ce sa fac?
Ca trebuia sa iau ceva de papa... Am coborat doar pana la magazinul de la mine din bloc. Sarah facea nani -era 7.30 dimineatza...nu a durat mai mult de maaxim 15 minute.
Maria- stiu...da cum am zis...aman momentul din motive de maaare conservatorism.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
lavi02 spune:
Camelia Edelweiss-ul era "o treapta" mai sus decat Green Park (geografic vorbind
)
Frumoase pozele!
Bic povesteste-ne pe unde ai fost!
Noki Nati a dormit cu Silvia pe canapeluta extensibila care era destul de lata. Seara ma puneam intre ele pana adormea macar Nati. Apoi ma mutam langa Virgil in patul mare. Astea doua se suceau, se rasuceau, dimineata erau una intr-un capat alta in celalat al patului, cuibarite care incotro, vad ca se descurca amandoua. Cand dorm cu noi ne baga la picioare in burta.. 
Hilde In Croatia acum 2 ani laptele UHT era ceva mai ieftin ca la noi si la fel de bun.
Joy nici eu n-am facut filmulet aniversar, asa ca stai linistita ![]()
felicia74 spune:
quote:
Feli, e clara treaba! Ai imbatrinit! Stii ca miopia dispare odata cu inaintarea in varsta, nu?

Pai ce a facut in ultimii doi ani? Am imbatranit... cu toate
quote:
Mi se par exagerati parintii care forteaza copilul lor sa-si dea jucariile;
corect! Ce-or vrea sa-i invete astfel? Sa faca acte de caritate?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ioana_77 spune:
hello
is amarata ca am pocnit masina, pe-o parte, din neatentie, io care sunt f atenta la drum, de obicei, mi-e ciuda ca trebuie pierdut timp la politie si service, ca avem CASCO.
Cu frate-meu m-am lamurit, a vrut sa-i faca bunica-mii o bucurie, nu stiu cat de bine s-o simti pana la sfarsit, asta e.
E f ciudat, nu ne-am vazut de-un an si ne este asa de greu sa legam o discutie
Noi nefiind f vorbareti din fire.
La mine e a doua noapte cand ma trezesc pe la 3, 4 si nu mai reusesc sa adorm decat o ora, de pe la 6, 7, parca-s in transa si cu caldura asta, azi chiar se verifica ziua de marti cu ceasurile ei rele.
Madau, sa stapanesti sanatoasa masinuta, super cadou, super sot.
Mauc sa ma uit la pozele Laviniei.
Poate ma fac ca scap un deget si transfer pozele in photobucket, cele din contul comun, ca sunt sigura ca iar discutam 10 zile despre ce si cum trebuie facut cu ele.
Maria(29.11.2005) si Ioana
22+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07
Noki_Lara spune:
Ioana, tu prefa-te, ca noi nu stim nimik!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
Gandacel spune:
Buna!
Nu am mai avut timp sa intru pe forum, imi cer scuze. Am citit, in ultima vreme ati scris foarte mult, asa ca am citit in graba... ultimele pagini mai cu atentie.
Nu am timp sa raspund in detaliu, vreau doar sa urez Ilenutzei multa putere si nastere usoara cand va veni timpul lui bebe.
M-am uitat la poze, aproape toate, din concediile voastre, de la intalnirea dintre Camelia si Leea, pe ale fetelor de la Cluj nu le-am vazut, ca nu-mi permit setarile calculatorului. Constat ca mi se par superbe fotografiile, frumoase mamicile si bebicii, asa ca probabil m-am atasat de grup ca de o familie si vad doar frumusetea din ochii vostri.
Va rog sa-mi spuneti daca vreuna din voi, cele care stati in zona IOR ati fost vreodata la Medlife. E important pentru mine sa stiu aproximativ cat fac pana in parc ca sa ajung la ora 17 la intalnire si cat o sa fac la intoarcerea acasa. Please, daca aveti timp sa-mi spuneti. E cel mai cunoscut punct de reper din zona mea. Sau tu, Noki, ziceai ca Adila al tau a lucrat langa Agip-ul de la mine. Are idee cat fac pana in IOR?
Sper sa ne vedem. Daca insa tati nu se poate invoi, nu pot. Deocamdata, sunt optimista. Mai sunt doua zile!
Noua ne-a vizionat cineva pozele de la botez? ca nimeni n-a zis nimic. Si le sterg in curand, ca am pus multe. PAStrez doar cateva.
Uitam: Lavi, regulile scrise de tine referitoare la impartitul jucariilor mi se par extrem de complexe pentru varsta lor. Cred ca si la 6 ani le va fi greu sa respecte asa ceva. Eu mai nou nu stiu cum sa-l dezlipesc pe Bogdan de jucariile Stefaniei!
A, sa va povestesc ceva haios, care in mintea mea se cheama "culmea posesivitatii"! Vrea toate jucariile, cele noi si cele vechi deopotriva! Iar cea mai tare faza este ca le vrea pe toate deodata si pe oriunde se duce! Strange cate poate in manutele lui mici, incap cam 4-5 deodata si vrea sa plece cu ele la bucatarie, la baie, la somn. Daca ii scapa una, le da pe toate pe jos si le strange iar gramada in brate! Iar o ia din loc asa. Cand il duc la culcare, la fel (atunci se produce de obicei si o criza daca ii scapa vreuna). Ei, de asta ce mai ziceti? Ca eu mor de ras. L-a apucat cand a primit acum la botez/mot Alba ca Zapada si cei 7 pitici. I-a vazut gramada in punga si asa vrea sa-i care pe toti prin casa, gramada. Dupa asta, a inceput sa stranga si alte jucarii, pe acelasi principiu! 
Cam atat de la noi. Abia astept sa ne vedem. Sper sa se mai racoreasca, dar nu cum anunta la Tv, adica sa nu fie furtuna, grindina etc. Eu v-am zis in doua randuri sa gasim un loc alternativ de intalnire, dar mi-ati dat ignore. Sa sperm ca tine vremea cu noi.
Pupam colectia.
P.S. Nu uitati sa-mi spuneti cat fac pana in parc/inapoi.
lavi02 spune:
Gandacico unde-s pozele de la botez?! Scuze dar saptamana lipsita am citit-o mai pe dioagonala. 
Regulile alea nu-s ca sa le urmeze copilul de la sine ci spre asa ceva le indrum eu.
Cu Silvia n-am probleme, se descurca singura, de obicei vine cu jucariile ei le pune in comun si asa isi atrage copii sa se joace. Singura a initiat metoda.