Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
elyanne spune:
Plecam la vaccin... singurei... Adica io + 2 bebei... sper sa reusesc sa ajung acolo si sa ne si intoarcem acasa
... aaaaa si pe jos 
Mi-a plecat mandra la tara cu tac'su... si se intoarce tot miercurea (adica in zi de vaccinari)... asa ca trebe sa plec singurica, acu' ... tot aia e si peste o sapt. iar in alta zi nu ma duc pt. ca are program numa' seara... si nu vreau sa-mi urle noaptea de la vaccin...
Asa ca tineti-ne pumnii ![]()
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
karla32 spune:
Saru'mana Laina! are trasaturi fine. Zilele trecute eram in Cora si Luca era imbracat in portocaliu. Doua tipe s-au apropiat de mine si m-au rugat sa le las sa-i faca poze fetitei!
Zic:hait, io am vrut sa am o fata dar sper sa fie barbat in toata regula ca in pantaloni asta e!
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
foto Luca luna 2, luna 2+
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
karla32 spune:
Succes elyanne!Tinem pumnii!
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
foto Luca luna 2, luna 2+
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
gabi78 spune:
Vazut poze cu... proaspete botezate... mici samurai... urechi clapauge.. tantosi Mihaiti.... toti frumosi si voinici. Sa va traisca fetelor! Sa creasca mari si sanatosi!
N-am dosrmit ca bineinteles pina sa imi vina mie somnul nu a mai avut el chef sa doarma, dar acum i-am dat sa pape si ma duc repjor linga el.. Celor care se pling ca nu maninca bebelusii....la biberon... am avut si eu cu Tudor astfel de probleme si i-am schimbat tetina. I-am pus
www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=3&subcategorie_id=18&produs_id=242" target="_blank"> asa ceva . Si maninca mult mai bine. Ca dura o groaza cu tetinele celelate si nici nu se satura pentru ca se plicitesea repede. Acum trage si stiu sigur ca ii curge laptic mai mult.
S-a discutata o groaza despre administararea florului. Aseara am vb cu o mamica a unei fetite de 3 ani. Ea ii da Zymaflour (daca nu am scris corect scuze!) de cind i-au iesit dintisorii. S-a sfatuit cu 2 medici stomatlogi si acestia i-au pus ca intr-adevar este f bine sa le dam flor. Se administreaza pina cind apare ultima masea! Problema este ca nu e bine sa fie intrerupt pt ca dauneaza extraordinar.
eu discutasem si cu pediatra dar ea a spua ca tot un stomatolog trebuie intrebat pentru ca nu stie ce sa ma sfatuiasca. In UE se pare ca se stie exact continutul de flor din apa si acolo se administreaza supliment, la noi necunoscind acest lucru.. e mai greu. Se pare ca daca exista mai mult flor decit trebuie in oragnism acesta se depuna pe oase si ele devin casabile.
Acum.... la cite prostii mincam si la citi factori care pot aduce mii de boli in organism...nu stiu daca mai conteaza ca ii dai mai mult flor decit trebuie sau nu.
Pe mine insa m-a convin respectiva mamica sa ii dau de indata ce incap sa apara dintisorii.
Va pup. Ma duc sa stau in pat linga Tudor. Ca smecherul il duc in dormitorul nostru pt ca acolo e mai racoare si deja a adormit.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
ioanaradu spune:
salut fete ... revenim si noi.
am recuperat de citit, vad ca s-a raspuns la cam toate intrebarile asa ca nu mai repet si eu.
karla32,Laina clar este ceva in aer. exact asa face si matei, iar el mananca doar formula, asa ca n-are cum sa-si fi schimbat lapticul gustul. mai nou se si constipa
. nu mai vreau sa pateasca saracutul ca la inceput ca muream de mila lui. azi i-am dat vreo 3-4 lingurite de suc de mar. sper sa-l mai ajute. problema mea acum: oare i-am dat prea mult din prima??? 4 lg??? ca numai la asta ma gandesc. ce rau ar putea sa-i faca???? poate sa il deranjeze putin???? oricum ... la cat e de constipat ...
roxanici geanta pentru bebe mie sotul mi-a luat ... din piata. mi-a luat-o cand avea bb 3 saptamani si urma sa plec singura cu el de acasa. a dat nici mai mult nici mai putin decat 200 mii pe ea si este f practica, are multe buzunare. cand a venit cu ea acasa statea spasit la usa si astepta sa se duca sa o schimbe ca nu credea ca o sa-mi placa. diseara poate reusesc sa pun poze. am vazut acum unele mai de vara ... adica mai deschise la culoare (ca asta e bleumarin) si cu diferite desene.
apa pentru baie noi folosim pur si simplu de la robinet ... nefiarta.
am vazut poze cu bebei simpatici ... SUPER!!!
ideea cu colacul mi-a placut la nebunie.
Mihael@ si eu i-am prins lui matei, la un moment dat, lobul urechii cu un plasture micut, ca nu stiu cum facea ca si-l indoia spre exterior. eu am luat plasture din ala de hartie de la urgo.
acum ... ce rimeaza cu otita? conjunctivita!!!!
asta are matei acum. am descoperit aseara ca-i curge ochiul stang ... brusc. eram in drum spre carrefour. intre timp scurgerea s-a facut galbuie asa ca ne-am prezentat la spital si ne-a dat sa-i puneam picaturi si dimineata a dus sotul o mostra de secretie la laborator sa vedem ...
va pup si revin, ma duc sa bucataresc ceva!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Laina spune:
Ioana, si Antonia tot doar formula papa, deci...
gabi, si eu tot din astea folosesc, decat ca Antoniei ii plac cele de silicon. nu are ea atractie la cauciuc. si...evident, noi avem din cele 0+, nu 4+ ca ale voastre. cine stie ce o fi...perioada, caldura, ceva in aer..nu inteleg. astept sa treaca...
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
Laina spune:
ioana, sanatate multa lui matei, sper sa nu fie nik serios si oricum, trasnaia asta de conjunctivita daca e sa o faci, apoi asta e, ca nu prea ai cum sa te feresti...sper sa nu mai aiba nimeni probleme si sa ne laudam cu ce bine papa copiii nostri si ce vioi sunt, si ce pozne au mai facut...ufff...
Varsta Antoniei
roxanici spune:
La Muilti Ani RaisaFudulu!!!
sa fii sanatoasa si voioasa langa cei dragi tie
cate un
ptr toti copilasii care azi mai implinesc o luna...iar m-a apucat cugetarea si imi dau seama ca daca zilele astea mai sunt copii care implinesc 4 3, sau 2 luni, peste cateva zile vor incepe unii sa faca 5 luni. Moama ce copii maaaaaarriiiiiii
Eliana, bafta cu teroristii dupa vaccin.
Rimel la nume= numele alea care au un contur colorat si mie mi se par greu de citit vezi la Kmi, Ioanaradu,Arissa, Alionushca, etc...
Ioanaradu, poate nu e conjunctivita, sa nu te mai chinui si tu si Matei cu alte medicamente
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Laina spune:
deci eu nu vad nici un rimel...o fi browserul de vina?...
Varsta Antoniei