Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Bine v-am gasit.

La multi ani pt Diana, sa fi sanatoasa si iubita!

La multe lunite pt bebelusele Timeea, Altheea Roxana, Riana Maria,Raluca Maria

MartutzaMultumim frumos

Mihaela(parca)eu folosesc Batistuta bebelusului la aspirator.Face ala mai urat, da' imp e sa curat fetei nasul. Ca de ieri de dimineata era fornaita. Am incercat cu Batistuta, nimic.Erau 2mucisori uscati si lipiti bine.Ce m-am gandit eu? Aveam in casa o fiola de apa marina.I-am turanat pe nari putin(doar juma de fiola am folosit) si imediat s-au inmuiat, de-am putut apoi, tot cu batistuta sa curat nasucu' de Teodora...Asa ca pe seara m-am dus si i-am luat de la farmacie un spray cu apa marina(250.000)-Marimer se numeste.

http://community.webshots.com/user/carmenefr

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Laina, ste culoarea aceea care invaluie numele utilizatorului, uite cum are ioanaradu mai sus si cum am eu. Eu am vrut sa iasa mult mai deschis la culoare, sa se inteleaga userul, dar n-am nimerit intensitatea. Dupa ce mai strang puncte il schimb.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

Hei dragele mele,
uite ca am revenit si noi de la munte! Ce sa zic, a fost super... Bebe al meu a mancat si a dormit toata ziua si toata noaptea pana la 5 dimineata de nu-mi venea sa cred. I-a placut tare mult. O scoteam de pe la 7 la balcon, iar eu mai stataeam in pat pana la 10. A fost de vis. Nu a plans mai deloc. Dar atat mi-a fost. De cum am ajuns acasa, a inceput scandalul. Parac-i alt copil, nu stiu ce are. Plange foarte des si f tare, de nu mai stiu ce sa-i fac. Ce sa zic, a mai plans ea si inainte, dar parca nu asa mult si asa de tare. O fi de la colici sau de la cadura, nici nu stiu ce sa cred. Inainte de a pleca la munte i-am facut vaccinul de 2 luni si n-a avut nimic, chiar s-a simtit f bine. Ma gandesc sa nu-si faca efectul mai tarziu? Voi ce ziceti, ca eu nu mai stiu ce sa mai cred. Aseara l-a inebunit chiar si pe taica-su, de nu mai stia ce sa-i faca. Cand nu doarme plange. Si inca o chestie, cand plange foarte tare, incerc sa-i dau san si nu vrea nici s-o bati, plange si mai tare. Si mie pana acum nu mi s-a mai intamplat chestia asta. Oricand o puneam la san, manca... Sunt tare ingrijorata. Abia astept sa se mai racoreasca afara, ca nu mai pot.

Cat despre baita, eu i-am facut de la inceput baie cu apa de la robinet, direct, iar la o luna am inceput sa o clatesc direct cu dusul. Oricum, ii place foarte mult la baita.

Si la mine parca are nasucul un pic infundat, dar paraca mi-e frica sa-i pun direct batista bebelusului. Stii de la luna se paote folosi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Roxanici asteptam rez de la laborator. mor de mila lui ca se aduna secretie din aia la ochi si i se lipste pleoapa. eu il curat mai tot timpul ... dar ...

despre rimel ... nici mie nu-mi place , dar trebuie sa adun puncte ca sa pot sa ma dau cu altul, mai "discret". asa ca ... momentan ma suportati asa, rimelata.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Ioana tinem pumnii pt Matei sa se faca bine cu ochisorii, si sa nu mai aveti probleme, ca ati tinut-o langa...

Eliana, hai ca o sa fie bine la vaccin , doar mergi cu 2 barbati dupa tine

Si noi cred ca mergem maine la vaccin, sa vedem daca au venit vaccinutele .Mi-e groaza numai cand ma gandesc ca merg singura cu Teodora, si judecand dupa cat a plans data trecuta...Cred ca o sa ma stie tot cartieru'Cel mai aiurea mi se pare ca trebuie sa o imobilizez eu...sper sa nu ma uit cand ii baga acu' sa lesin p-acolo...Eu cand merg la analize, sau mai bine zis cand e vb de ace, nu ma uit, ca ma ia cu lesin...

Mergi la inceput

Batista bebeluslui am folosit-o cam de la 2sapt.Atunci Teodora era mica si ff cuminte. Acum e mai mare si mai zbantuita !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Cheburashka, aproape toate ne plangem de bebei nemancaciosi si urlatori zilele astea. La bebitza ta e si schimbarea de presiune atmosferica.pana se acomodeaza iar cu Bucurestiul. la munte e mult mai puternica pres. atm.si se resimte, mica de ea. Cred ca o deranjeaza foarte tare.Si eu am patit-o cu Luca acum cateva saptamani!

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

foto Luca luna 2, luna 2+
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Cheburashka, eu ii pun ser fiziologic, apoi curat cu pompita de nas de la chicco. merge tare bine, si se poate folosi oricand

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

[/URL]" target="_blank">nasturica

Uraa ne-am descoperit si noi manuta !!! MMM si ce buna e! Pazea ca va ajungem din urma
Florin-a si Ana-Maria(nasturica)26.04.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

pentru bebei urlatori...a mea se mai potoleste daca o plimb cu carutul ptin casa si cu usa la balcon deschisa...se crede probabil la plimbare

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput