Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
Cheburashka spune:
Carla 32, uite la motivul asta nu m-am gandit. tot ce e posibil sa se adapteze mai greu. sa vedem, poate isi mai revine incet-incet. adevarul e, ca acolo a fost si destul de racoare, am stat cu centrala toata ziua si noaptea, iar seara am avut si 14C. poate pe langa schimbul de presiune s-a mai pus si schimbul de temperatura si atunci saracul copil, chiar ca sufera.
laina, si a amea parca se mai calmeaza daca o plimb cu carutul prin gradina (eu stau la curte). dar acum cu caldurile astea nici nu mai am curajul sa o scot cand o apuca pe ea plansul.
tzuna spune:
LAINA- eu i-am facut baie Mariei cu apa de la robinet din prima zi acasa. Eu nu spun ca e rau sa fierbi apa dar si la maternitate le faceau baita tot cu apa de la chiuveta asa ca nu m-am mai chinuit acasa sa o fierb , sa fac ceai etc.
ANAALINA- bine ati venit si voi in clubul fotomodelelor desi stati mai bine decat altii. Cat despre baita fetitei.... E ok daca ei ii place....
KARLA32- Maria nu pateste nimic in marsupiu. Stiu sigur ca nu se invinetesc piciorusele ca am pus-o in el si numai in budy. Acum nu stiu ce sa spun... Al nostru e de la Mothercare si poate e mai bun...Desi nu ar trebui sa fie probleme nici cu celelalte nu?
DECALOTARE- din fericire am fetita. Dar cum initial credeam ca vom avea un baietel m-am tot interesat: mama nu l-a decalotat pe fratele meu si acum are 21 de ani, e bine sanatos si cred ca functioneaza cum trebuie. Cand faceam voluntariat la Leaganul de copii erau acolo sute de baietei. va dati seama ca nimeni nu-i decalota ca la baita trebuiau spalati vreo 10 copii in 30 minute. Si nu aveau probleme. Nu stiu daca v-am fost de ajutor.
KMI78- multumim pentru complimente. Parul Mariei mai exista numai in varful capului asa ca se ridica singurel. La 6 luni cand o sta in fundulet o tund scurt sa creasca tot la fel. Vi-SOLul i-l dau cu o seringa de la NUROFEN. E ca o seringa normala dar fara chestia aia unde se pune acul. Nu stiu sa-ti spun daca are efect sau nu. Ea incepuse sa pape mai bine dinainte sa i-l dau.
Am vazut si eu pozele de la botez. Ai o scumpete de fetita. Pe ea nu a bagat-o cu capul in apa?
MIHAELA- nu stiu daca sunt simptome de reflux dar Maria asa facea la un moment dat. Dar ea mai avea si multe alte simptome: plansul cu orele, refuzul hranei timp de 8-12 ore, balonari excesive, varsaturi, regurgitatii, si se stramba rau cand ii venea acid de ala in gurita.
ELYANNE- sper sa va fie bine. Tine-en la curent daca poti.
RIMEL- eu va vad fara fetelor.
LAINA- daca mai creste fetita nu o mai pacalesti asa usor asa ca profita acum si plimb-o prin casa cu caruciorul.
VESTI DESPRE NOI- Maria e la fel de dulcica, tot timpul pe burta, se taraste pur si simplu. Evadeaza de pe paturica de joaca si ajunge pe covor asa ca trebuie sa am grija . Ii mai pun un cearsaf pe jos ca sa nu stea pe covor daca ma duc la baie sau in bucatarie si o las singurica. Incerc sa-i fac poza si sa o pun acum in album.
Sunt suparata ca am cantarit-o si nu a mai luat deloc in greutate. asta in conditiile in care saptamana trecuta luase 20g. Si nu inteleg. ca ea mananca mult mai bine ca inainte. Are 5.710kg la 4 luni si 1 sapt aproape (3.350kg la nastere). Sunt chiar suparata. Nici in lungime nu a mai crescut de vreo luna si ceva.... Nu cred ca-i bine. La sf. saptamanii ajungem la medic sa vedem ce ne spune.
Maria 28.02.2007
ioanaradu spune:
Laina si noi il plimbam pe matei prin casa cu carutul si stam in garsoniera. iti dai seama ca se crede pe champ elyse (nu cred ca am scris bine, dar intelegeti voi)
.
despre rochita nasei lui sherbi eu am inteles ca respectiva domnita n-ar locui in romanica ... deci este f posibil ca rochita sa fi fost luata de pe alte taramuri.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Laina spune:
tzuna, nu fi suparata, daca fetita e bine in rest, e activa, voinica, stiu si eu?...oricum, orice problema isi gaseste si rezolvarea. cine stie ce etape au si ei?...
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
Laina spune:
cat e de prea simpatica maria!!...tzuna, asta nu e copil cu probleme!

Varsta Antoniei
karla32 spune:
tzuna, dulce gogoshica! 
Nu'sh ce sa zic cu marsupiile astea! Poate al meu e si mai dolofan la pulpite si apasa mai greu! Zic si eu!
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
foto Luca luna 2, luna 2+
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
Laina spune:
karla, nush...antonia nu e mare, si tot asa a facut...poate ca sunt unii copii care pur si simplu nu agreeaza cele marsupii...
p.s. nu pot sa cred!!! la masa asta nu a mai facut figuri deloc!!!
Varsta Antoniei
karla32 spune:
Ha! Si al meu a mancat tzitzi de azi dimineata de 3 ori fara mofturi si urlaturi! Cred ca-s vorbiti!![]()
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
foto Luca luna 2, luna 2+
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
Laina spune:
Raluca, astia doi sunt de coma! mai stii, poate vor sa se cunoasca... ;)
Varsta Antoniei